Pokazuje rezultate 1 do 50 od 249

Tema: Koliko je vase dijete samostalno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moje imaju tri godine i tri mjeseca. Jedu same oduvijek pa ipak nakon svakog obroka bude hrane u krugu 10 metara. Idu same na zahod, za brisanje guze traže pomoć. Same brišu nos, peru ruke i zube, ali im mi oko ovog zadnjeg ipak još malo pomažemo (nisam sigurna da dohvate i kutnjake, posebno gornje). Jedna drugoj peru kosu. Vole se oblačiti i presvlačiti, koji put još zamijene lijevu i desnu papuču, neki put nešto naopako obuku. Kopčati i vezati još ne znaju same. Tek što nisu proplivale. L. se usudi i zaroniti bez da se drži za nos i skupljati predmete s dna bazena. Rolale i skijale još nisu, lani su vozile tricikl, like a bike im nije bio zanimljiv. Tek ćemo vidjeti kako će ići s biciklom.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

sin-pet i pol: sam jede, reže nožićem, oblači, obuva, veže tenesice, ide na wc, briše, tušira, pere kosu, vozi bicikl bez pomoćnih od 3 god, rola, plivati svake godine 'skoro' nauči. spavati kod nekog drugog-nema šanse. posprema igračke,ali teško mu je. sam se oblači ali ne primjećuje što ima na sebi. prilaz pećnici im još nije dopušten ali zna sam uzeti jesti. živimo u gradu, smije sa malo starijom sestrom kratko van ali na dogovoreno mjesto,.
    kćer-4god: sama jede, reže nožićem, oblači, obuva, veže tenesice, zakopčava, ide na wc, ponekad se sama obriše a nekad treba pomoć, vozi bicikl s pomoćnim, krene spavati sama ali skoro svake noći ili jutra dođe kod nas u krevet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •