Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: problemi s cerviksom...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno problemi s cerviksom...

Drage mamice....ovo mi je druga trudnoća i počela slično kao i prva...prokrvarila ( iz nepoznatog razloga) oko 8. tjedna, al lagano i kratko...naravno slijedi terapija duphastonom....oko 14. tjedna omekšao mi je cerviks, uloživ za vršić prsta....kontrahirana maternica pri pregledu, terapija uz duphastone i Mg i normabel 2x5 mg...( i nije da nešto posebno utječe na mene u smislu pospanosti, omamljenosti...) Prvu trudnoću sam strože mirovala od 23. do 34. tjedna i rodila u 41. tjednu bez komplikacija, s time da sam od 36. tjedna bila poprilično aktivna, i hodala puno po stepenicama, a do samog poroda se nisam otvorila više od prsta. E sad...u prvoj trudnoći nisam imala neke posebne bolove osim pred kraj, križa i tako to, no u ovoj trudnoći bolovi me prate od početka...Prvo su mi objašnjavali kako je to normalno za ranu trudnoću, no ja sam sad već u 17. tjednu, i stalno neki bolovi unatoč terapiji i mirovanju...Bolovi su različiti, od kratkih oštrih, posebno sa lijeve i desne strane trbuha, ponekad se može opipati bolno područje poput upale , ponekad bol u križima, posebno nakon hodanja, ponekad pritisak na mjehur? ili nešto poput grčevitih bolova...Nalazi briseva i mokraće svi uredni, uzv -beba zasad ok.....Ima li koja mama sa sličnim iskustvima pozitivnog ishoda?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sve ti je to normalno. trudna si, tijelo ti se mijenja, beba raste.
    imala sam slične probleme kao i ti, što se tiče bolova ne znam kakve nisam imala, što je više trudnoća išla kraju to su bili intenzivniji.
    uz to još hrpu problema i dijagnoza, i rodila zdravu bebu.
    slušaj što ti kažu doktori, uzimaj terapiju, i bez brige.
    Posljednje uređivanje od Ayan : 11.03.2013. at 14:40

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nina, evo još jedne mame sa sličnim iskustvom, osim bez krvarenja. U prvoj trudnoći do nekih 4,5-5 mjeseci, svako malo sam bila u bolovima, probadanjima i sl. Bila sam jako uplašena, a svi nalazi uredni. Rodila zdravu curicu sa 38plus3.
    Evo sad sam 16. tjedana i više mirujem nego što se krećem, jer ne mogu od bolova, a onda me uhvati i strah. Opet svi nalazi uredni. Kaze doktorica sve se siri, a u mene unutra sve u priraslicama, od punkcija i najviše od poroda. imala sam težak porod, ispucala i šivana više unutra nego izvana. Nadam se da će bolovi prestat da i ja mogu uživat u trudnoći !!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo i mene bolucka sve i svasta pa prodje pa se opet javi. Cim se malo napuni mjehur a crijeva pogotovo, sve me pritisce i vjerujem da su bolovi i s tim povezani. Pa onda ima veze i s tim kako se beba namjesti pa i ona nesto gura. Sve je manje mjesta a beba sve veca tako da mislim da je to sve normalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •