Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 253

Tema: Upside down nakon 40te

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

apropo one da su pedesete nove tridesete, cetrdesete nove dvadesete (a dvadeste su valjda djetinstvo ):
    jucer sam bila u kazalistu - cehov, ujak vanja.
    i u jednoj sceni mladahna (27 god) jelena andrejevna kaze muzu:
    evo za 5, 6 godina cu i ja biti stara!!!
    dakle, slatko smo se nasmijali.

s druge strane prije mi nije bilo razumljivo sto to ljude hvata u cetrdesetima. sad mi je razumljivo, da na neki nacin radis bilance, dode neki nemir, sto pitanja, tko sam, sto sam, kuda idem.
    dobra stvar je da se moze i nesto novo zapoceti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    moram iskkoristiti ovaj period između brige oko vlastite djece i unuka.
    viš, meni ne pada na pamet čuvati unuke
    ok uskočiti ako baš gori pod petama, ali da se podrazumijeva... neću sigurno

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

nikad ne reci nikad, vidjela puno primjera, bas toga. i jos se sami grabe kad ce vidjeti unuce.

ja sebe ne vidim kao baku, ozbiljno, ali nisam se vidjela ni kao majka, pa eto tu sam gdje sam.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam tek postala mama, tek sada prozivljavam ono kroz sto mnoge (da ne velim velika vecina) prolazi u 20-ima i 30-ima, pa me mozda unutarnji nemir i preispitivanje ceka za 10 ili 20 godina, ali sada previse uzivam u svakom danu i nekako sam postala fatalist, bit ce sto mora biti. Da cu jednog dana postati baka- to mi je trenutno totalni SF.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa, ako moja djeca budu rađala u mojim godinama, i moje "bakinstvo" će biti SF

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

x na apri

Ali ja želim čuvati unuke

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pa, ako moja djeca budu rađala u mojim godinama, i moje "bakinstvo" će biti SF
    gle, isto vrijedi i za mene. Valjda nece tak dugo cekati ko ja (a da njegovog tatu niti ne spominjem, on bi vec praunuke mogao imati, hehe)
    U teoriji (i praksi) moje vrsnjakinje bi mogle biti bake. Sad mi je to brrrrrrrrrrr, nisam spremna, ali za 20 godina cu sigurno zeljeti imati i cuvati unuke.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni sad predstoji razdoblje kad pomalo više neću imat male djece, i malo mi je sjetno, a malo me veseli. M. silno želi na Školjkice (plesna skupina) pa će vjerojatno već na jesen ići, a ja ću prvi put imat dijete koje vodim na neku aktivnost, a nema bebe koja je sa mnom. To mi se čini, ono: woow...
    Imam dobre planove za četrdesete, i u smislu zabave, i posla, i obiteljskog života. Vidjet ćemo.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam zašto se ovdje javljaju oni koji nemaju još 40 samo da bi to rekli
    e to, to
    mislim nemam ni ja, ali sam puna razumijevanja

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    Skroz sam blizu te THE 40, MM je već u njima, i užasno je. Totalni preokret nagore, čovjek za neprepoznati, mrzovoljan, tjeskoban, ili bi se svađao ili bi spavao. Došlo mi da se rastanem, **** ljubav, ne mogu to više podnijeti, jer ne znam kad i kako će završiti. A svašta smo prošli zajedno, i smrti, bolesti, otkaze, uspjehe i neuspjehe. Još uz njega u 40-tim, jedno u 17-toj, jedno u 4 toj i jedno pred vratima puberteta. Milim da trebam ili nabaviti oklagiju ili početi pušiti.(mislim da bi mi opijanje trenutno pomoglo)
    Btw, Caine hvala ti na temi, još nisma ovo izgovorila naglas
    Imaš valjda doma jednu oklagiju
    MM je tu negdje, ali mi se čini čak da ide na bolje, možda je i ono s oklagijom pomoglo

Btw mislim da Cainov problem nije toliko vezan uz godine nego uz razvod i odvojenost od djeteta, plus najednom previše vremena...

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam imala super period nakon rođenja trećeg djeteta, na porodiljskom bila godinu, uživala, nije bilo skrleta, žurbe, ničega stresnog. Sada je ludnica, svi nešto traže, svi pričaju u isti glas, svi se ljute ako baš njemu ne kažem odmah: Izvoli, dušo! nemam intime(ne mislim tu na sex) falim sama sebi, nedostaje mi mirno subotnje jutro, kafa i novine u 8 ujutro pa do 11, pa da malo zavrtim torbicu, odem"onako" u šetnju gradom, bez da koga vodim zubaru, u kupovinu, u vrtić, školu, ili sviranje. Muž se još našao ponašati kao da je njemu 15, sve se nešto duri, i on kao da je u pubertetu, još bi mi samo falilo da se zaljubi u kakvu. E onda ne bi dobio oklagiju samo, već i dobre rogove.
    Nekako se sa sjetom sjetim vremena od prije 2, 3 godine. A i djeca su dodatno nervozna ako mi nismo kako treba, i nikako nemaju razumjevanja da : manje traže, manje se prepiru, manje galame, više čiste, bolje uče, redovitije izvršavaju svoje obaveze... Možda puno tražim, ali takva sam ja, jedna od onih sa početka priče: Bolje uradi pa reci što sam, nego nemoj, pa žali što nisi.
    Držite mi palčeve. Evo pada snijeg, neću stići kući ni do 6 sati, i kako da se opustim
    Posljednje uređivanje od eris : 15.03.2013. at 16:21

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eris, djeca su kakva već jesu, vjerujem da si na muža zapravo ljuta. Ok, i djace imaju gore i bolje faze, bit će su ti sad u nekoj goroj.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Caine prvotno napisa Vidi poruku
    a živ i zdrav sam, malo više ono prvo. trenutno imam temperaturu i ne mogu baš nešto pisati, al vas čitam. nego lili, pusti ti moje teme, moje postove, nemoj brojati marksu dlake u bradi nego komentiraj kapital. samo sam vidio da li se kod drugih mijenja ono što mislim da se kod mene promijenilo. skoncentriši se na ono što sam napisao, nemoj toliko grebati po površini jer... šta jer? zašto bi uopće kopala?
    i ne očekujem zadovoljstvo ničijim odgovorom. pa niste na prijemnom kod mene.
    ej a ja bi voljela da te zadovoljimo i barem malo pomognemo.
    drz se zemljace bit ce bolje!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

eris,

superzeno drz se! uh bas ti je tesko znam da ti ne kukas olako drzim fige da se svi postroje na nacin da te slusaju i daju ti mira.

imam frendicu u vrlo slicnoj situaciji 3 djece i muz gnjavi...uh
    drz se!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A vidiš, pošto ja znam koliko je meni značilo što bi mi povremeno (cca 1 tjedno/2 tjedna) bake pričuvale dijete ako ništa samo da promolim nosom vani, prošetam i popijem kavu s mužem, vrlo rado ću to isto akobogda priuštiti i svom djetetu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih voljela doživjeti i biti u snazi da mogu čuvati unuke
    jako bih to voljela

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    A vidiš, pošto ja znam koliko je meni značilo što bi mi povremeno (cca 1 tjedno/2 tjedna) bake pričuvale dijete ako ništa samo da promolim nosom vani, prošetam i popijem kavu s mužem, vrlo rado ću to isto akobogda priuštiti i svom djetetu.
    mamice, ti si mlada rodila
    ja ću imati preko 70 kada dobijem unuke
    i, kao što svojoj mami ni svekrvi ne želim da se u tim godinama bakću s mojom djecom, tako se ni ja ne želim obavezati na čuvanje

kako rekoh, ako baš treba uskočiti, onda da, ali na redovnoj osnovi, neću

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

apri, pazi da te dijete ne zarimba i rodi u 18toj

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bi teoretski mogla postati baba za 5,6 godina.nadam se da necu

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam teoretski već mogla postati baba, ali nadam se da neću još 10 godina

i šta se to od jučer dogodilo forumu?
    izvolite pričat uobičajeno, o djeci, šta vam je da unučad spominjete?!

idem bolje na recepte reći beti da mi se ne sviđaju njene kreme
    sami maslac i štaub

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

idi, da
    ovdje su bapska posla

došao Caine i umjesto da od nas napravi ustreptale šiparice, pretvorio nas u bapce!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hahahaha!

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

apri, pazi da te dijete ne zarimba i rodi u 18toj
    Sad mi je pala na pamet epizoda Cosby show-a, gdje mama razgovara s drugom po redu kćeri o tinejdžerskoj trudnoći (a možemo zamisliti da je dijalog apri i njene kćeri), i ide nekako ovako:
    'Mama, a što ako se meni dogodi?' 'Neće ti se dogoditi.'
    'Ali, mama, ako mi se ipak...' 'Neće.'
    'Ali, mama,..' 'Neće.'

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma zapravo bi mi, iz ove moje pozicije, bilo draže da ima dijete sa 18 nego sa 40

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i, kao što svojoj mami ni svekrvi ne želim da se u tim godinama bakću s mojom djecom, tako se ni ja ne želim obavezati na čuvanje

kako rekoh, ako baš treba uskočiti, onda da, ali na redovnoj osnovi, neću
    To opet sve ovisi od osobe do osobe i u kakvoj su kondiciji,kako ih zdravlje služi...

Moja svekrva ima 70 i ponekad mi se čini da ima više kondicije od mene, a ja sam blizu 40.
    Čuva vrlo živog i tvrdoglavog četverogodišnjaka, ponekad prespava kod nje, ide s njim u park, u hodniku igraju nogomet, maze se, spavaju skupa... u svakom slučaju obožavaju se.
    Ja sam odrasla s bakom i to je jedna posebna vrsta ljubavi.
    Isto tako rodila sam kasno i nadam se da ću i ja jednog dana uživati u unucima, pomagati sinu na način koji meni pomaže njegova baka-moja svekrva.
    Posljednje uređivanje od borka : 15.03.2013. at 22:28

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

pribojavam se da nakon što podignem svoju djecu neću imati volje za njihovu, a onda bi ih zadesila moja "sudbina" da se uzdaju u se i u svoje kljuse, a onda to ne bih htjela, pa se nadam da ću makar uskočiti da idu u kino, na večeru/kavu s partnerom, iako nisam kasno počela radjati

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sin mi ima godina koliko i ja kad je on imao dvije. sad tek vidim što smo priredili našim starcima :D ajde, moji su već bili zreli za unuke, ali sveki je bila mlađa nego ja sada. zato sad moja djeca imaju mladu baku koja još uvijek bez problema napravi špagu. doduše, ja to nisam mogla ni s 20.

i skitam noćas po youtubu i bome se zabrinem što se sjećam ove pjesme http://www.youtube.com/watch?v=-b4n6EgrX_c
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 16.03.2013. at 02:49

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Moja svekrva ima 70 i ponekad mi se čini da ima više kondicije od mene, a ja sam blizu 40.
    x
    moji baka i djed bi mogli bez beda čuvat moje dijete, bili bi presretni da smo bliže i da im ga češće uvalim. Ali to su ljudi koji žive na selu i doslovno su u trku svaki dan.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja mama ima 65, njegova 90 i nikad, ni prije, ni sada nisu izrazile želju da čuvaju svoju unuku. Niti bi im je ja dala na čuvanje.
    Moja mama je sada bila tjedan dana u Zg i nije došla vidjeti svoju unuku koju nije vidjela od prošlog ljeta.
    Eto, ima svakakvih baka. Od onih koje spavaju sa svojim unucima do onih koje ih nemaju potrebu ni vidjeti nakon dužeg vremena.
    Nema to veze s godinama. Baš nikakve, već sa glavama.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj misliš da bu i tvoji imali kasno decu, realno ti bi baka mogla postati prije 55, ali se tebe ne pita.

i ja sam rekla da nebi čuvala klince, osim ak baš gori, ni kod mojih se niko nije pretrgao, moja mama je nas čuvala skoro sama, imala pomoć u čuvanju dece samo kad je morala ić u rodilište( osim zadnji put, kad smo skoro 5 dana jeli jetrica, i slično kaj je tata nabrzinu uspio napraviti od posla). S druge strane i moji i muževi su svi mrtvi, ja sad ni ne mislim da netko treba čuvati decu.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.03.2013. at 11:53

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mama ima 65, njegova 90 i nikad, ni prije, ni sada nisu izrazile želju da čuvaju svoju unuku. Niti bi im je ja dala na čuvanje.
    Moja mama je sada bila tjedan dana u Zg i nije došla vidjeti svoju unuku koju nije vidjela od prošlog ljeta.
    Eto, ima svakakvih baka. Od onih koje spavaju sa svojim unucima do onih koje ih nemaju potrebu ni vidjeti nakon dužeg vremena.
    Nema to veze s godinama. Baš nikakve, već sa glavama.
    naše bake i djedovi klince obožavaju.
    i klinci njih.
    ali to ne znači da im dajemo djecu na čuvanje.
    poigraju se, podruže, starija jednom u mjesec ili dva spava kod mojih...
    ako izlazimo van navečer, jedno spava kod jednih, drugo kod drugih (to je jako rijetko).
    znači, imamo svi zajedno fenomenalan odnos i stvarno se sve osmoro jako volimo

ali, ja nemam obrazac po kojem bi mi bilo normalno da mi bake čuvaju djecu.
    i to je to.
    pa ne mislim ni ja.
    jer jedva da imam živaca i za ovo dvoje.
    tako da mogu samo zamisliti što će biti za cca 15 godina.

(a što se vitalnosti tiče... moj otac još uvijek igra drugu ligu u odbojci, odigra pet setova da ni ne trepne... ali neka čovjek uživa dok može, cijeli život je rintao... zašto bi čuvao moju djecu)?
    Posljednje uređivanje od apricot : 16.03.2013. at 13:35

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    pribojavam se da nakon što podignem svoju djecu neću imati volje za njihovu, a onda bi ih zadesila moja "sudbina" da se uzdaju u se i u svoje kljuse, a onda to ne bih htjela, pa se nadam da ću makar uskočiti da idu u kino, na večeru/kavu s partnerom, iako nisam kasno počela radjati
    meni je ovo ok. ni ja ne bih htjela cuvati. al nikad ne reci nikad, tko zna sto ce biti.
    mi zivimo iznad bake i dide i nasa djeca svakodnevno odlaze kod njih. ponekad na 10 minuta ponekad na 2 sata. ako mi negdje idemo, oni ih cuvaju.i sva trojica su isli u vrtic, a mozda ce i mala. al nikad ne bih mogla njima dati obavezu da to moraju, da je svakodnevno, od-do. iako se oni nude i sami i nije im tesko, meni se to ne uklapa u svjetonazor.
    Posljednje uređivanje od marta : 16.03.2013. at 13:40

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    al nikad ne bih mogla njima dati obavezu da to moraju, da je svakodnevno, od-do. iako se oni nude i sami i nije im tesko, meni se to ne uklapa u svjetonazor.
    ja napišem litaniju od cijele kartice, a marta lijepo sažme u jednu rečenicu :tupson:

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Me kaj te mori briga i ona napisala prije toga pol litanije, ali slažem se s misaonom rečenicom

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e baš se o tome radi, o svjetonazoru
    mm su blizu i skoro par puta tjedno svratimo ili mi tamo ili oni k nama
    čuvaju je kad je to nužda i kad ja zovem da nam treba
    to uopće nije upitno
    alo nisam stvorila ideju da oni to neizostavno moraju - da moraju biti nama na raspolaganju od - do

moja pak mama bi silno željela da ona sve to obavlja, da čuva, da nam kuhha, pere, sačekuje i ispraća
    ja šizim jer mene to košta koječega a našeg mira najviše, iako je ona divna baka i nemam riječi da opišem njenu požrvovnost
    ali meni to nije špica u životu, ja se osjećam spremna i voljna i sposobna da ih i hranim i odgajam i kupam
    ako netko povremeno hoće da malo uskoči, pa i zbog naše subotnje jednosatne kave, to je ok.
    ali nije i ne smije biti pravilo
    eto tako ja to gledam

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pod čuvanjem unuku nisam mislial na svakodnevno, niti je moj djecu čavala hedina baka koju iamju, niti ču ja svakodenvno čuvati unuke. Moji su išli u jaslice i stalno je bilo, kuda mi, tuda i oni. Baka je zdrastveno loše, ali je meni puno značilo otići k njoj i vratiti se s loncem u kojem je ručak.

ja sam si čuvanje unuka ( naravno, ako ih doživim) zamislila kao zajednički oslazak u kazalište/ kino i štrikanje , unucima. To bih recimo sada htjela raditi a nemam vremena. Pa onda možda saštrikam unucima kaou ili šal ( sigurno će biti osuševljeni )

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kao i sve druge stvari, i to ovisi o okolnostima.
    Moje dijete nije moglo u vrtić i bila sam sretna i presretna da ima baku koja ju može i želi čuvati.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pod čuvanjem unuku nisam mislial na svakodnevno, niti je moj djecu čavala hedina baka koju iamju, niti ču ja svakodenvno čuvati unuke. Moji su išli u jaslice i stalno je bilo, kuda mi, tuda i oni. Baka je zdrastveno loše, ali je meni puno značilo otići k njoj i vratiti se s loncem u kojem je ručak.

ja sam si čuvanje unuka ( naravno, ako ih doživim) zamislila kao zajednički oslazak u kazalište/ kino i štrikanje , unucima. To bih recimo sada htjela raditi a nemam vremena. Pa onda možda saštrikam unucima kaou ili šal ( sigurno će biti osuševljeni )
    Ovako je kod nas i dan danas - čuvanje unuka = provođenje vremena s njima, a lonce s hranom razmjenjujemo kako tko ima i stigne (danas mi dobili prasetinu, a baka i deda teleću juhu i kuhanu teletinu, sutra nitko ne mora kuhati).

Danas-sutra za n+k godina ako dočekam unuke, ne bih imala ništa protiv toga da ih čuvam, ali malo je vjerojatno da ću fizički biti u stanju brinuti o njima jer ću jednostavno biti prestara. Uostalom, tko zna.... Bit ću zadovoljna ako budem mogla brinuti sama o sebi, da moja djeca ne moraju brinuti o meni, ali to su stvari u kojima zapravo nikad ne znaš - ravnoteža je vrlo labilna i u trenu se može okrenuti u neočekivanom smjeru iako misliš da su stvari pod kontrolom (prošli tjedan je naglo umro jedan naš poznanik - nije bio puno stariji od mene sada).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.03.2013. at 17:44

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nas je čuvala baka, imala je 40 godina sam se ja rodila Čuvala je nas 4 unučadi i dvoje praunučadi (jer je njihova baka bila još mlada za čuvanje). Svi smo išli u vrtić, ali baka je tu bila kad nismo išli, i prije i poslije, i vikendima, kad god je trebalo... Sutra ima rođendan
    Moja prabaka imala je 69 godina kad sam se rodila, ne znam nabrojat sve njene unuke i praunuke, a kad je umrla već je imala i prapraunuke, ali znala me i ona čuvati. Umrla je u 97-oj.
    Moja mama išla je u penziju da bi mogla čuvati moju bebu. Nisam to od nje tražila, sama je htjela, nije htjela da Gigu čuvaju nepoznate žene ili da ode u jaslice s godinu dana. Divna je prema njoj i lijepo im je zajedno. I moj tata često uskače i čuva.
    Svekrva još radi, ali jedva čeka kad može pričuvati malu. I drugog unuka od kćeri. Svekr je u penziji, čisti, kuha (dobro) i sretan je kad nam sprema klopu.

Ja ću, ako budem mogla i ako ih bude bilo, svakako čuvati unuke. Dugujem to svemirskoj pravdi

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da se malo vratim unatrag, znatizeljna sam ,

Superman, Jesi ti otisla na rafting?

Spajalice, a ti, da li si kupila kartu za Island?

Caine, jel te prosla bolestina?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

ma nije moguće da baš svi nešto pametno rade u ovo doba ))))
    zaokruži točan odgovor:
    a)spavam jer sam ispijen ko dvojni c
    b)spavam iz dosade
    c)tko kaže da spavam?

zaokružujem c

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

ok mrs happy, htjedoh se nadopuniti i odgovoriti via @, no tu me nešto cijepi da kontaktiram admina da li smijem to napsiati, jer 2 minute editiram poruku. a sve mi ga nešto neugodno buditi u ovo doba pa eto... napisah novu poruku.
    a hto sam samo napisati da sam ok, ne pijem ljekove i (opet) kompatibilan sam sa alkoholom.kako mi se čini, umalo si zaokružila c.
    imaš vremena, mlada si.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja napišem litaniju od cijele kartice, a marta lijepo sažme u jednu rečenicu :tupson:
    Problem je trenutno što si umorna od svojih ,( ko i ja od svojih ) ,
    ali dok dođu unuci sve ćeš ti to zaboraviti i gledat ćeš iz druge perspektive ( tako kaže moja mama koja je odčuvala svu moju i bratovu djecu )

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kaj, još uvijek cendrate za "izgubjenim vremenom"?
    240 postova cendranja... nije loše.....
    Posljednje uređivanje od mujica : 17.03.2013. at 20:09

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj, još uvijek cendrate za "izgubjenim vremenom"?
    240 postova cendranja... nije loše.....
    mužice, pettisućašestojedan post na "ženskom" forumu i još uvijek te nije sram? svaka čast spole. ma totalno neloše za jednog muš...khm... muškarca.
    get a life, man!
    pusti cure na miru.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Je, 5601 post, a bez cendranja
    (nije mužica, nego mujica)
    Posljednje uređivanje od mujica : 18.03.2013. at 01:44

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

c

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da ih je bar više! Ovdje mislim.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vikend mi je pomogao, kupila sam karte za Olivera Dragojevića, i bit ću u finom društvu sve sanmig 40, i kusur, godišnjaka. Vertex, u pravu si,djeca ko djeca, ON je meni kriv. Ili jednostavno, i ja starim, pa neke njegove osobine koje mi se nikada nisu bogzna dopadale, sad jenostavno, usred svih svojih obaveza, ne mogu ni na sekundu tolerisati. Sreća pa puno pričamo, i lijepo smo se dogovorili, kako izbjeći dodatno uznemiravanje. Naravno, sinoć sam išla i na odbojku, i to me dodatno oraspoložilo. Sport stvarno čuda čini!

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Da se malo vratim unatrag, znatizeljna sam ,

Superman, Jesi ti otisla na rafting?
    Još nije počela sezona raftinga (negdje tamo u travnju/svibnju, ako se ne varam, ovisno o vodotoku...). Društvo nemam, a ići sama mi je veća tlaka nego zadovoljstvo. Tako da ništa od toga, do daljnjeg...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Caine prvotno napisa Vidi poruku
    mužice, pettisućašestojedan post na "ženskom" forumu i još uvijek te nije sram? svaka čast spole. ma totalno neloše za jednog muš...khm... muškarca.
    get a life, man!
    pusti cure na miru.
    ne diraj nam mujicu
    obojica ste dobrodošli

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •