Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456
Pokazuje rezultate 251 do 253 od 253

Tema: Upside down nakon 40te

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    Još nije počela sezona raftinga (negdje tamo u travnju/svibnju, ako se ne varam, ovisno o vodotoku...). Društvo nemam, a ići sama mi je veća tlaka nego zadovoljstvo. Tako da ništa od toga, do daljnjeg...
    Nije rafting, ali
    ja sam silno željela otići na Pavarottijev koncert. Čuti ga uživo. Nisam imala društvo za to i nisam otišla. Pavarotti je u međuvremenu umro i ja nikad više neću imati priliku otići na njegov koncert.
    Prije dvije godine je David Geta bio u Zagrebu (da,da obožavam i elektronsku glazbu iako nemam 20g) i opet nisam imala društvo za koncert i nisam otišla. Ok, Geta je još živ pa ima još nade samo nek i ja poživim...

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E super, Tanči, obzirom da i ja volim Guettu (a daleko sam od 20), kad slijedeći put bude u ZG, idemo zajedno!

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kad smo evc kod toga sta smo sve propustile jer nismo imale drustvo za otici, ja obozavam Amy Winehouse. I kad je bio njen zadnji koncert u Bg (O.K. na kraju i nije bio neki koncert nego vise njeno pijano tumaranje pozornicom) dvije frendice koje su rekle da ce ici nisu mogle i ja nisam otisla sama. Sad nam je svima zao ko psima.

Superman, ja sam bila pod dojmom da ti ides na rafting prosli vikend. Pa do 5 mjeseca se mozda i nadje netko tko ce htjeti s tobom. Samo trebas pitati sve koga znas, mozda se iznenadis.

Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •