Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
Morala sam to izguglati dobra stvar
ali nije da se ja žalim, to je bio moj izbor, jednostavno u životu dođe čas kad shvatiš da ne možeš imati sve - jednostavno moraš odabrati čemu ćeš težiti, inače si rastrzan između raznih želja i ne možeš ostvariti ni jednu potpuno. Dodaj na to stambeni kredit pa krizu i eto prilike da spoznamo čega se sve možemo odreći. Onda dođe, taman kad se uspijem uvjeriti da mi nije tako loše i da ćemo to preživjeti, netko s nickom Mrs Happy da mi pojasni kako joj je takav život nezamislivo tužan
Sorry Poikaki, ali zivjela sam ko ptica u kavezu malo vise od 10 godina u Engleskoj jer sam radila od kuce, a kuca u selendri i vidjela bih ljude samo kad bih u jutro isla prosetati psa a ponekad niti tada. To mi je i tada a i sada bilo tuzno. Zivjela sam za vikende. Muz je isto puno radio, po 10 ili 12 sati je izbivao iz kuce, tako da smo oboje zudili za druzenjima, izlascima. Ali moja osobna sloboda nikada nije dosla u pitanje. To je bio moj izbor. Eto sada smo malo stariji i poslozili smo si zivot drugacije. A Mrs Happy sam postala kad sam saznala da sam nakon 13 godina braka zatrudnila.
A ti ces sasvim sigurno prezivjeti ovu krizu i kredite i na kraju biti pobjednik.