Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam jedna takva, istina sa 40-, al sve je to tu negdje...Istina, ja imam prekrasnu obitelj, prekrasno dijete i dani su mi sasvim ispunjeni, no ipak, praznina je tu. Nedostaje prije svega partnerski odnos, poneki izlazak s prijateljicama (sve, naravno, okupirane svojim obiteljima i djecom), druženje, komunikacija, neko kraće putovanje ili bilo kakav odmak od svakodnevice. Rješenje problema - nemam. Učim se prihvatiti stvari onakvima kakve jesu i biti zahvalna na onome što imam.
ni meni ovo nije jasno kao ni Mrs. Happy, zašto se toga odričete? Život je lijep i jedan, jasno mi je da je teže kad si sam organizirat se, al uvijek ima neko rješenje (samo da je zdravlja),pa nisu ovo neke velike stvari....

msilim da treba biti zahvalan na tome što čovjek ima al težit/radit na toem da ima i više od toga, da ima svoja sitna zadovoljstva, da je ispunjen i sretan, ako prestanemo udovoljavat sebi (u potpunosti) to bojim se ne vodi dobrome.
Drž te se, Caine možda je vrijeme za neke velike preokrete možda ja sad tvoj turning point! a sunce, more, jug, uh...tko to ne voli (gle moj avatar)