Pokazuje rezultate 1 do 50 od 253

Tema: Upside down nakon 40te

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    viš, meni ne pada na pamet čuvati unuke
    ok uskočiti ako baš gori pod petama, ali da se podrazumijeva... neću sigurno
    A vidiš, pošto ja znam koliko je meni značilo što bi mi povremeno (cca 1 tjedno/2 tjedna) bake pričuvale dijete ako ništa samo da promolim nosom vani, prošetam i popijem kavu s mužem, vrlo rado ću to isto akobogda priuštiti i svom djetetu.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    A vidiš, pošto ja znam koliko je meni značilo što bi mi povremeno (cca 1 tjedno/2 tjedna) bake pričuvale dijete ako ništa samo da promolim nosom vani, prošetam i popijem kavu s mužem, vrlo rado ću to isto akobogda priuštiti i svom djetetu.
    mamice, ti si mlada rodila
    ja ću imati preko 70 kada dobijem unuke
    i, kao što svojoj mami ni svekrvi ne želim da se u tim godinama bakću s mojom djecom, tako se ni ja ne želim obavezati na čuvanje

kako rekoh, ako baš treba uskočiti, onda da, ali na redovnoj osnovi, neću

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i, kao što svojoj mami ni svekrvi ne želim da se u tim godinama bakću s mojom djecom, tako se ni ja ne želim obavezati na čuvanje

kako rekoh, ako baš treba uskočiti, onda da, ali na redovnoj osnovi, neću
    To opet sve ovisi od osobe do osobe i u kakvoj su kondiciji,kako ih zdravlje služi...

Moja svekrva ima 70 i ponekad mi se čini da ima više kondicije od mene, a ja sam blizu 40.
    Čuva vrlo živog i tvrdoglavog četverogodišnjaka, ponekad prespava kod nje, ide s njim u park, u hodniku igraju nogomet, maze se, spavaju skupa... u svakom slučaju obožavaju se.
    Ja sam odrasla s bakom i to je jedna posebna vrsta ljubavi.
    Isto tako rodila sam kasno i nadam se da ću i ja jednog dana uživati u unucima, pomagati sinu na način koji meni pomaže njegova baka-moja svekrva.
    Posljednje uređivanje od borka : 15.03.2013. at 22:28

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Moja svekrva ima 70 i ponekad mi se čini da ima više kondicije od mene, a ja sam blizu 40.
    x
    moji baka i djed bi mogli bez beda čuvat moje dijete, bili bi presretni da smo bliže i da im ga češće uvalim. Ali to su ljudi koji žive na selu i doslovno su u trku svaki dan.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj misliš da bu i tvoji imali kasno decu, realno ti bi baka mogla postati prije 55, ali se tebe ne pita.

i ja sam rekla da nebi čuvala klince, osim ak baš gori, ni kod mojih se niko nije pretrgao, moja mama je nas čuvala skoro sama, imala pomoć u čuvanju dece samo kad je morala ić u rodilište( osim zadnji put, kad smo skoro 5 dana jeli jetrica, i slično kaj je tata nabrzinu uspio napraviti od posla). S druge strane i moji i muževi su svi mrtvi, ja sad ni ne mislim da netko treba čuvati decu.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.03.2013. at 11:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •