Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: terapija antidepresivima u trudnoći

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno terapija antidepresivima u trudnoći

drage moje trudnice,u 21 sam tjednu trudnoće i nazalost patim od napadaja panike vec 8 godina,kako sam bila na zoloftu i xanaxu prije trudnoce cim sam saznala za drugo stanje psihijatrica me maknula sa xanaxa i ostavila me na zoloftu,doza je mala ,svaki drugi dan 0,25 mg a normabel po potrebi mada norm izbjegavam i svega sam popila mozda 5 tableta.uskoro cu postepeno izbacit i zoloft barem 6 tjedana prije poroda da nisam na nicemu osim normabeli po potrebi,a sada kako vrijeme prolazi sve se vise bojim za bebu zbog tih ljekova,malo se o tome prica i pise a voljela bi znati dali ima koja trudnica koja je iznjela trudnocu sa zoloftom ili kojim slicnim antidepresivima,pisite svoja iskustva bit ce nam lakse zajedno!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Boldam ovaj dio:

No, treba istaknuti da je neliječena depresija tijekom ili nakon trudnoće povezana s rizicima za majku i dijete, koji su veći od rizika uzimanja antidepresiva za vrijeme trudnoće.

Također, treba reći da navedene razlike između djece čije su majke uzimale antidepresive za vrijeme trudnoće i djece čije majke nisu uzimale antidepresive za vrijeme trudnoće, nisu značajne, te su granicama normale, npr. gestacijska dob je samo tri dana kraća.

Vjerujem da si u dobrim rukama, da tvoji liječnici znaju što rade i da će sve biti u redu!

Sretno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pogledaj ovu temu, otvorila ju je jedna prekrasna forumašica, sigurno ćeš neke odgovore pronaći i tamo
    a i ona će ti sigurno pomoći kada vidi tvoj post

i da sretno!!

http://forum.roda.hr/threads/8807-Xa...ighlight=teica

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

hvala cure,jedva cekam da rodim to malo čudo,imam odlicnog ginekologa i na svakom uzv je sve superali ipak me to kopka sve dalje -sve vise
    pusa od nas dvoje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •