Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
Mojoj Nasonex nije pomogao ništa, svi su se čudili pa i ja.
Kao malu smo ju testirali na alergije,
ništa, s druge strane intolerancija je dokazana, ali ju orl baš ne uzimaju u obzir.
Moja ima cijelu godinu problema, a nitko ne zna zašto, odnosn jedan je dao dijag. vazomotorni rinitis.

Jedino što tom dijetetu pomaže je auerius, rekli su prema potrebi,
A ako auerius pomaže onda je alergična na nešto zar ne?

Zadnje smo ga koristili na jesen tako da mirno uđe u kolektiv,
nakon mjesec dana korištenja primjetila sam neke nuspojave i od onda
joj nisam dala ništa, borimo se.

nitko ju ne liječi, što da ja kažem na to i kako da se ne bojim
neljčenog rinitisa.
Moja se vodila kod ORL više od 2 godine i cijelo to vrijeme kao uzrok rinitisa spominjao se 3. krajnik koji je bio povećan. KAd je došlo do faze da više uopće ne može disati (dakle nos je više mjeseci bio skroz zabetoniran, ništa nije pomagalo) operirala je 3 krajnik. Nakon toga je situacija bila samo malo bolja, ali nos je i dalje bio vrlo često neprohodan. Tek onda su mi spomenuli alergiju - ORL rekao da nije sumnjao na alergiju jer joj nakon ture Nasonexa nikad nije bilo bolje.
Tek je pedijatar-alergolog napravio poštenu alerg.obradu i ispala je jaka alergija na "sto" trava, grmova i stabala. Sve cvjeta u neko drugo vrijeme tako da je nos uglavnom neprohodan stalno, ali ga ispiranje napravi prohodnim bar na neko vrijeme tako da Aerius ne uzima stalno (ne suze joj oči).
Najgore je sad u ožujku i travnju (s Aeriusom počne već u veljači), ispiranje uopće ne pomaže, ta dva mjeseca izgleda skoro kao da ima Down-sindrom, oči sužene i nakošene, podočnjaci natečeni...kad vidim da je velika frka dam joj i turu Nasonexa iako, iskreno, ne vidim baš neku veliku promjenu na bolje.