-
*mamica*
Decko je! I ja sam cula da decki u gl.kasne po tom pitanju! A ono sto me pak nekako najvise potreslo,jes da je sveki prije nekih cca.6 mj odlucila se savjetovati za fizioterapeuticom,koja joj nista nije rekla osim da logopedi ne jedu ljude i da odlazak k njmu ne moze biti los! Srezala sam sveki odmah u startu,ne zato jer se ona kao brine,nego zato jer je isla po kao informacije,a dobila je sturu recenicu! A jos k tome dok sam vjezbala sa M ,je bilo uvijek kao ono sta ja izvodim sa baby handlingom i blaa,blaaa! A najednom ona je sad osoba koja ce meni ukazati na problem, a jedan najveci je taj sto moje djete gleda crtice! Naravno otac neki u parku s kim je vodila razgovor rekao da on ne da svojim deckima da gledaju crtice,i da naravno ja sam problem stovrila kod djeteta!
Priznajem da me nije ostavila netaknute duse,djelomicno u pravu da M, ne prica kao vecinu nj.vrsnjaka! Iako sam i ja sama prije nje to,primjetila ali tada je M,bio tek gotovo 2god.! Medjutim,opet priznajem da sam od tada sve stavila po povecalo po pitanju govora,a samim time padam u trans!
Ahh curke oprostite na duze, postu,i jadikovanju!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma