Update.
Giga, ili bolje da je nazovem Pipi (već neka 3 tjedna je potpuno zaljubljena u pjesmu Pipi Duga Čarapa, svaki dan traži da joj pustimo spot po nekoliko puta, u autu samo to traži slušati, ah), stalno melje!

Ponavlja riječi, svaki dan ima nekoliko novih riječi, jutros me iznenadila s "mašna" kad smo oblačile hlačice... Već nekih tjedan dana pita "to je to?" za stvari koje joj nisu jasne, za pozdrav koristi jednu od nekoliko riječi "dija, bok, čau, dan dan", izabere si koja joj najviše paše...
Po novom i pjeva! Tj. pokušava. Krenula je s na na na, a od jučer pjeva "kiša pada, trava...dalje je nerazumljivo". Jučer je to pjevala nevjerovatno puno puta, za sad nam je to jako simpa, hahaha.

Pantomimu više ne koristi, još je ostalo gestikulacije i onomatopeje...npr. dahće kad je žedna, iako zna riječ "piti" i ponekad ju koristi.

Divno i preslatko, sviđa mi se njen glas kad priča i pjeva

Inače, kad smo već kod glazbe, subotom i nedjeljom je puštamo da gleda Dječju TV na onom CMC-u (to je valjda najbolje što puštaju tamo) od 8 do 9 ujutro i obožava te pjesme. Već dugo je na prvom mjestu ova predivna pjesma Cavorengo ojilo romano (Dječije srce cigansko) i onda ona pleše uz to i fascinirano gleda, a bogami i ja. Nisam dugo vidjela nešto tako smisleno napravljeno u borbi protiv diskriminacije i za razvijanje tolerancije i razumijevanja. Preporuka!