Sad ce mi opet netko skocit za vrat, ali morala sam.
Sad ce mi opet netko skocit za vrat, ali morala sam.
a to mi ne znači baš puno jer sve majce nosimo maximalno 1 dan pa se peru, a hlače 2-3 danaA jel znate vi omeksivakuse da vam se roba brze prlja ako se koristi omeksivac?![]()
i to ne zato što se naočigled zmažu![]()
ja danas prvi put umjesto omekšivača ocat + eterične kapi (šumsko voće)![]()
ne smrdi po octu![]()
zorana i ekipa 8) , eto i mene u vaš klub (eko početnik)
a gdje vi stavite taj ocat (alkoholni koliko sam skuzila)?
sa deterdentom ili u posudicu gdje ide omeksivac?
najbolje da probam kad dode beba pa vidim jel smeta omeksivac...
a sto se tice peglanja i ja bas nisam za to...sto se ne vidi-ne peglam...
![]()
ja bih imala jedan prijedlog za razmatranje moderatoricama.
cini mi se da bi bilo smisleno otvoriti novi podforum, nesto kao ekoloski kutic ili slicno. svako tolko dodu neke slicne teme, omeksivaci, prasci, ovo, ono.
i ako ne stignes (barem ja ne stignem), odmah pohvatati sve konce, poslije se izgubis u bespucima izmedu neurednih ormara,
, gljivica u kupaoni i svekolikih drugih tema.
ovako bi bilo pregledno, pa ako zatreba ocat, lavandino ulje ili slicno lako se nade i nastavi diskusija.
molila bih moderatorice da razmisle.
seni - dobar prijedlog![]()
Dia - stavila sam tamo gdje inače ide omekšivač. za sada još ne znam točnu količinu, ulijem onako odokativno. zgrozilo me ono kaj je zorana napisala kako čist veš i nije zapravo čist sa tim omekšivačima :shock:
Kad smo kod ekologije i ušteda, jučer sam stavila, zbog dvije majice koje su se prale, bijeli veš na 60 -inače uvijek na 90. Istina, stavila sam i pretpranje s malo deterđenta, reda radi. Bile su tu i neke salvete sa višegodišnjim rubovima od stajanja u ormaru. I sve se bajno opralo - stvarno ne treba prekuhavati.