-
Upomoć!!!!Odbija sisati i vrišti u nedogled!!!
Lijep pozdrav drage forumašice!
Imam jedan problem kojem nikako da dođe kraj. Imam bebu od 4,5 mjeseci koji ne želi sisati .
Kad ga uhvati glad stavim ga na prsa i tu drame počinju on vrišti iz petnih žila. Na kraju to završava tako da ga uspavam,palim fen i tada polako s oprezom dojimo i to tako da ga ja lagano drmuckam ili potežem bradavicu da bi on ikako malo cikio ako se previše razbudi KRAJ i oped vriska. Inače smo do sada sa kilažom super, ali ovo postaje sve gore i gore i to nattezanje traje već 2 mjeseca.
Prvi malac mi je imao infantilnu anoreksiju iskoro je završio na sondi tako da sam sa živcima na vi i sad sam već u lošem psihičkom stanju i ne mogu se smiriti.
Kad je vrijeme dojenja meni se povrača od nervoze, a najčešće plačem skupa s njim.
Obožavam sojui bebu i najviše od svega bi htjela da on papa kao idruga dječica i da ja u svom životu osijetim kako je to kad mama uživa u svojoj bebi. Znam da zvuči sebično i da ima ljudi sa gorim problemom,ali ja trnutno iz svog problema ne vidi izlaz.
Probala sam sve,od izdajanja prije podoja,do kupanja i dojenja,lopta i hopsanje. Zamračivanje sobe i muzikica,tišina,stoječki ,ležečki,pozvala savjetnicu za dojenje ali ništa sve je pošlo u dim .
Dali ima netko tko je prebrodio ovakvu sličnu situaciju ?
Javite se plizzzzzzzzzzzz...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma