Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: pomozite savjetom

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno pomozite savjetom

molin vas pomozite....muz me potjerao iz kuce,trudna san 4 mj i imamo djete od 4 god....dosla san zivjet kod svojih roditelja,oni su mi dali do znanja da nisu odusevljeni da ostanem zivjet kod njih...ne zelin se vratit muzu jer njegovo maltretiranje vec ne mogu podnjet(zato sto nisan pobacila djete),stalno mi prijeti da ga necu rodit...itd. ponasa ne kao da san sluskinja jer san ostala trudna jer neman gdje,a da ne govorin o njegovu ocekivanje da pomazen njegovu obitelj,ostao je bez mame a ima 2 brata i bolesnog oca i barbu...ne mogu to podnjet.... molin vas pomozite ako znate koje rjesenje....on ima placu 8600 kn ali je prijevljen samo na 2400 kn......samo bi zelila da iman mali postanarski stancic za svoju djecu al on mi neda ni kune...bolovala san godinu dana od depresije i panicnih napadaja...strah me da mi se bolest ne vrati jer ne zelin sa tabletima naudit svom nerođenom djetetu...iako vec nekih mjesec dana primjecujen promjene....hvala

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zabrinuta mimi, dobro došla.

Iskreno vam savjetujem da se prema mjestu svojeg stanovanja obratite jednoj od udruga za samohrane roditelje na ovom linku http://samohrani.com/savjetovaliste.html

Također, ako vam je potrebna zaštita zbog maltretiranja, svjetujem vam da uvijek prijavite supruga policiji te da se po potrebi obratite za zaštitu udrugama koje vam mogu u tome pomoći - Autonomna ženska kuća Zagreb

Nadalje, ako osjećate depresiju te ste tome skloni, obavezno se obratite psihijatru koji će vam, s obzirom na vašu trudnoću i stanje, moći pomoći.

S roditeljima pokušajte razgovorati da vama i djeci pruže privremeni smještaj dok se ne snađete. Pretpostavljam da ste nezaposleni i iskreno se nadam da ste zdravstveno osigurani. Ako ste u međuvremenu odjavljeni sa zdravstvenog osiguranja, prijavite neku promjenu zdravstvenog (npr. osiguranje kao nezaposlena osoba) u roku od 30 dana.
    Naime ovo osiguranje vam je jedan od uvjeta da biste nakon rođenja djeteta mogli ostvariti pravo na rodiljni i roditeljsku potporu u trajanju od 1 godine i u visini od 1663 kune mjesečno, ako je zatražite u roku od 30 dana od rođenja djeteta (nakon tog roka rodiljna će se isplaćivati od dana predaje zahtjeva za istu, ali izgubit ćete pravo na nju ako zahtjev predate nakon ovog 120. dana).

I, obratite se CZSS, socijalnoj službi ako Vam treba pomoć.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •