Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Podstanarstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa čuj, i ti si se složila s tim iznosom koji je prijavljen.
    Mogla si ne potpisati ugovor i tražiti poštenijeg stanodavca.
    U cijeloj priči mi je nebitno tko je više a tko manje 'u prekršaju', svatko ima odgovornost za sebe. Nije da njegovo varanje države opravdava vaše neplaćanje.

Nisam shvatila, koliko dugo traju ove peripetije oko zaostataka? Možda se zbilja možete reorganizirati.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Pa čuj, i ti si se složila s tim iznosom koji je prijavljen.
    Mogla si ne potpisati ugovor i tražiti poštenijeg stanodavca.
    U cijeloj priči mi je nebitno tko je više a tko manje 'u prekršaju', svatko ima odgovornost za sebe. Nije da njegovo varanje države opravdava vaše neplaćanje.

Nisam shvatila, koliko dugo traju ove peripetije oko zaostataka? Možda se zbilja možete reorganizirati.
    Recimo da je 6-7 mjeseci uredno sve plaćeno 1. u mjesecu, a onda se zaredaju 2-3 stanarine koje su naknadno u ratama otplaćene.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Recimo da je 6-7 mjeseci uredno sve plaćeno 1. u mjesecu, a onda se zaredaju 2-3 stanarine koje su naknadno u ratama otplaćene.
    A šta ja znam, ja bi se stvarno na vašem mjestu organizirala tako da mi rashodi ne prelaze prihode (ako je to još uopće moguće u današnje vrijeme).

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    A šta ja znam, ja bi se stvarno na vašem mjestu organizirala tako da mi rashodi ne prelaze prihode (ako je to još uopće moguće u današnje vrijeme).
    Eh draga, kada je čovjek u dugovima do grla više ni ne zna koliki su mu prihodi i rashodi i više ne vrijedi ona "pokrij se koliko ti je dugačak poplun" nego si sretan ako imaš za kruh.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •