Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    vise bi rekla da je cinjenica da 98% lijecnika/ca u hr rodilistima nije vidjelo spontani porod
    O, vidjeli su. Svaki tjedan, ako ne i češće, dođe rodilja u zadnji čas i samo prihvate bebu.( Uostalom i moje su vidjeli.)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    O, vidjeli su. Svaki tjedan, ako ne i češće, dođe rodilja u zadnji čas i samo prihvate bebu.( Uostalom i moje su vidjeli.)
    U potpunosti si u krivu. Oni su vidjeli kako izgleda kad dodje trudnica u zadnjem trenutku i rodi odmah. To je fizioloski izgon, iako znam ja takve koej su uspjeli rezati. Ali cijeli fizioloski porod od prvog truda - nikad.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    . Ali cijeli fizioloski porod od prvog truda - nikad.
    Postoji li ikoji razlog da liječnik "gleda" fiziološki porod od prvog truda? Što tu ima za gledati? Malo je poroda koje liječnik "gleda" od prvog truda. Uglavno tek od polovice ili još kasnije. (inducirani su izuzetak). Što će liječnik u porodu od početka? Jedino da ga držimo u dnevnom zadnjih par dana pa neka vidi...
    Glavno da sam ja u potpunosti u krivu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Postoji li ikoji razlog da liječnik "gleda" fiziološki porod od prvog truda? Što tu ima za gledati? Malo je poroda koje liječnik "gleda" od prvog truda. Uglavno tek od polovice ili još kasnije. (inducirani su izuzetak). Što će liječnik u porodu od početka? Jedino da ga držimo u dnevnom zadnjih par dana pa neka vidi...
    Glavno da sam ja u potpunosti u krivu.
    Pa evo ovim postom nisi u potpunosti krivu, skoro se slažem s tobom, nema on što gledati fiziološki porod. Ni na početku, ni na sredini ni na kraju. On može slobodno sjediti u svojoj sobi i kopati nos. Liječnik je tu da liječi, dakle, da uskoči ako nešto krene po zlu. To tad, nek ne zbunjuje rodilju i nek ju ostavi s babicom. Predanom svom poslu.

Ali... kako bi onda opravdao svoje postojanje kad bi iz noći u noć, iz dana u dan samo kopao nos?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •