-
Mene isto zbunjuje to naređenje od strane primalje da ne tiskam u trenutku kad je nagon za tiskanjem tako brutalno intenzivan da ga je nemoguće zaustaviti i kontrolorati? Zat nije to dio fiziologije poroda, zar nije priroda taj nagon za tiskanjem namjerno stavila tu u tom trenutku? Ili je to neka evulocijska greška pa se tom nagonu ipak bolje oduprijeti i ne poslušati ga? Da i onda tiskaj kada ti se čini da to uopće nije moguće...
Također ne razumijem smisao te inekcije nakon poroda za vraćanje maternice, šta li već... Zar naše tijelo nije u stanju to samo napraviti kako treba?
Općenito, zar su naša tijela postala tolko nesposobna?!
Naposlijetku, čudi me da farm. industrija do sad nije izmislila npr. razne lijekove, hormone i sl. koje bi nam davali direkt u rodilištima poslije poroda, ono, po protokolu, za poticanje mlijeka kod dojilja... Mislim da uz malo reklamnih kampanja, ispiranja mozga i zastrašivanja neutemeljenim činjenicama, postane dio protokola, i evo za 10 godina više ni jedna žena ne bi znala da mlijeko dolazi samo od sebe u dojke jednostavno - rađanjem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma