Nela, mozes doci sto kasnije u bolnicu, sto si krace tamo, manja je sansa da ce biti intervencija.
Inace, taj Apgar 10/10 koji se u nasim rodilistima ide ko alva, cesto je pretjeran. Ali to je sasvim jedna druga tema.
Nela, mozes doci sto kasnije u bolnicu, sto si krace tamo, manja je sansa da ce biti intervencija.
Inace, taj Apgar 10/10 koji se u nasim rodilistima ide ko alva, cesto je pretjeran. Ali to je sasvim jedna druga tema.
u zadnjoj trudnoći sam odbila raditi bris na BHS, razlog : željela sam sto manje maltretiranja na porodu . Ne znam da li sam bila pozitivna, niti bi mi taj podatak ista značio . Dijete je imalo srčanu grešku , pa je pola sata nakon poroda bilo transportirno u drugu bolnicu ( planirano) pa sam očekivala da će postupiti kako treba u slučaju da se pokažu bilo kakvi simptomi.
Tu u bolnici je 8/10 odlican Apgar, sve iznad toga je izuzetno dobar, a 10/10 je gotovo nepostojeci. Debeli je dobio 9/10, oduzeli su nam jedan zbog mekonija (objasnili nam na porodu, a i pise u papirima).
Sto se brijanja tice, ok, moje lohije su bile bezvezne (ali su zato trajale preko 8 tjedana), ali nisam dobila nikakvu bolescugu zato sto nisam bila obrijana. Odnosno nemam pojma kakva sam bila, nije me bilo briga tih zadnjih tjedana jer ionako nisam mogla najbolje dohvatiti strateska mjesta. Frizura medjunozja nije uopce zanimala niti mog ginekologa, niti primalju/med. sestru.