nema veze, zele ste me za bulin. no, imajte na umu da je moje iskustvo drugacije od svih vas koje mi to rade, pa da me malo dobrohotnije komentirate.moze? i nisam jedina koju to sve skupa ne boli tako strasno.
nema veze, zele ste me za bulin. no, imajte na umu da je moje iskustvo drugacije od svih vas koje mi to rade, pa da me malo dobrohotnije komentirate.moze? i nisam jedina koju to sve skupa ne boli tako strasno.
Nitko tebi ne radi ništa. Ti, jedna jedina, samodopadno sa svojih visina uvrijediš mnoge. I mnoge te na to upozore, ali ne šljiviš, i dalje prezadovoljna sobom.
Čačkaš njihove rane, omalovažavaš njihove traume kao bezvrijedne. Tebi to nitko ne radi i ne podcjenjuje tvoju bol. A ti tuđu da. I tuđe teško iskustvo. Pa makar bilo lakše od tvoga. Uzmi to u obzir. Poštivanje je uzajamna stvar.
Gledaj, svaka od nas tu na forumu bi dala sve za svoje dijete. Sve. I krv, i srž , i brak, i bubreg , i srce ako treba. I mjenjala bi život za život da se moze. I da ima smisla. Ali ako nema, ako su neke stvari nepotrebne , ako su još i štetne , kratkorocno ili dugoročno za ženu , ili dijete na kraju- o čemu mi pričamo ? Čemu nepotrebna ili stetna žrtva , ako ne stavljamo i sebe u fokus. Nisu zene objekti ili strojevi za rađanje, mi smo živa bića i važne. I ponavljam , da bilo koja žrtva ima smisla , sigurno bi svaka pristala na nju. Ali bez potrebe, da se zadovolji forma i rutina , da se zadovolje očekivanja društva i sistema ? Ne , hvala.