-
Osoblje foruma
nena, a zato sam ja zaljubljena u svoju primalju i ocu joj pisma slati 
al fakat, ko sto sam napisala u prici s poroda ona kad je usla u predradjaonu ko da je osvjetlila cijelu prostoriju (tad jos nisam znala da ce mi ona biti primalja). drugi su mi svi izgledali ko karikature, znas ono kako crtaju zle polusestre i macehu u slikovnicama i jadnu lijepu pepeljugu, e tako je izgledalo u mojoj glavi.
i znam kad sam rodila da sam joj se zahvaljivala, hvalila je, pitala za ime, onako sva opijena hormonima, govorila da je divna i da joj ne mogu opisati koliko sam joj zahvalna jer sam imala porod kakav sam sanjala (daydreaming, po noci sam imala nocne more :D). i danas joj vidim lice pred ocima, i podsjeca me na neki lik iz, mislim, santa barbare, bila je tamo neka mila i mlada medicinska sestra sa sinom, pozitivan lik 
ni jednog drugog lica se ne mogu sjetiti (u magli mi je jedna druga primalja koja je u meni stvarala negativne emocije, s ovom ko da je bila kemija). jednog pregleda se ni ne sjecam, ni tko me gledo ni kako ni zasto. samo znam da sam imala pregled, tamo na 2-3min i da sam zapamtila da sam 4 prsta otvorena, al vec sam tada uspjevala "odlaziti" negdje drugdje, u neku svoju spilju.
Posljednje uređivanje od leonisa : 21.03.2013. at 13:05
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma