Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Ova mi je rečenica iskočila iz tvog posta.
Pa valjda nitko ne želi toliko unazaditi i obespraviti rodilje da im ukine besplatnu liječničku kontrolu poroda!!

Takvo nešto implicira povećani pobol i smrtnost i rodilja i novorođenčadi. Nadam se da to nitko i nikada neće tražiti. Osim neke rodilje individualno, iako ni to ne podržavam.

...
A ne ukidati prisustvo liječnika na porodu. Pa makar se to prisustvo svodilo samo da stoji sa strane i kaže upravo postaloj mami (meni): Hoćemo li i vašu curicu vidjeti ovdje za 20ak godina? A ja: ako krene maminim stopama, za 40ak. . I to mi pričamo u času kad je gospođica "isplivala", na krevetu, ne u kadi.

Ma, ja imam tako divnih trenutaka sa svih mojih poroda, takve primjere ljudskosti, da ja stvarno teško shvaćam ovo što neke pišu.
Beti molim te odi odgledaj na YT snimku sa konferencije prePOROD, naći ćeš ga na rodin YT kanal. Posebice poslušaj dr Alfirevića i diskusije. Ovo što govoriš je fakat koma jer nemaš pojma (sori, ali je tako), strašiš i nisi fer, a tvoju tihu, ljubazno zamaskiranu agresiju već dugo čitam i sjedim na ruke da ne reagiram ali fakat mislim da je dosta. Ako ne možeš sjest na ruke nemoj otvarati topice na trudnoći i porodu.