zhabica prvotno napisa
![]()
mc je vise sitna i dinamitnaaleksandra70vanja prvotno napisa
jel? špirituša? al ima snazan nastup pa zato valjd ostavlja takav dojam.![]()
I ja sam mislila kao i zhabica,ne znam zašto.Baš sam mislila da si visoka i crnka....odmjerena,decentna,stilski usklađena...ima li nešto od toga?Deaedi prvotno napisa
traktorka - tebe zamišljam kao visoku, plavokosu, preplanulu, odlučnu i samouvjerenu ženu odjevenu u traperice, kariranu košulju i niske martensice. Dugu ravnu kosu nosiš svezanu u niski rep.
vissnja - skroz si drugačija na slikama nego što sam te zamišljala - imala sam u glavi srednje visoku, vrlo ozbiljnu ženu duge, tamne, ravne kose koja joj visi uz lice.
Pola je točno,a pola nikakoSanja prvotno napisa
![]()
Visoka,plava,valovita kosa,ponekad puštena,a ponekad svezana...
Jedino mi nikako ne paše onaj dio sa martama i kariranim košuljama![]()
Imaš slike u Rokovom albumu!
Baš sam se nasmijala na dio sa kariranom košuljom i martama,to fakat nikad nisam furala !
A ja kontam da si ti niska,smeđa,pomalo ozbiljna ali i jako vesela osoba!! Ha??
Nista od ovih fizickih karakteristika, a ove druge bi zeljela da imamI ja sam mislila kao i zhabica,ne znam zašto.Baš sam mislila da si visoka i crnka....odmjerena,decentna,stilski usklađena...ima li nešto od toga?![]()
Namjerno nisam gledala slike prije nego što sam napisala post da mi se ne dogodi isto što i s Višnjom.traktorka prvotno napisa
![]()
Ja sam visoka 163, trenutno imam ogroman višak kila, a ovo ozbiljna-vesela, hm, nemam pojma. :? Sebe doživljavam kao optimisticu umjerenog tipa (obrati pažnju na riječ "trenutno" kod broja kila i bit će ti jasno o kakvom se optimizmu radi).![]()
Ma da?! Ja tebe doživljavam kao mješavinu Jackie O. i Audrey H. - vrrrrlo sređenu, onako, klasično, sa stilom. 8)Deaedi prvotno napisa
traktorka predivne su ti fotke![]()
Jel to profesionalno? Zbilja krasno...
A uvik sam mislila da imao ful kratku kosu.
Tako kao tvoj Roko...![]()
Baš mi avatar stvorio sliku
Traktorka, sad sam ti pogledala fotke i kaj da ti velim, izvrsne su.
I moram ti reći da izgledaš vrlo slično slici koju sam si zamislila, osim što sam fulala stil - a tu si me zeznula s nickom. Žena koja vozi traktor mora nositi trapke i karirane košulje.![]()
Inače, i mojih slika ima na ovom podforumu, pa si možeš provjeriti dojam.
no daj se ne foliraj! ja sam te vidjela!Deaedi prvotno napisa
![]()
Odvalila sam od smijeha na komentare![]()
![]()
Uljepšale ste mi dan!!
I potpis pod Sanju s vezi glede Deaedi-upravo je i ja zamišljam kao mix J.O i A.H. -zato sam baš i napisala "stilski usklađena"...a očito onako uvijek odmjereni postovi i trezveno razmišljanje automatski potaknu na razmišljanje o fizičkom izgledu!
Jadranka-![]()
Sanja-ja bi eventualno mogla voziti traktor u štiklama![]()
ili tako nešto!
Fakat me nemojte pitati za nick ili ga povezivati samnom-to je bio trenutak slabosti i nepažnje![]()
I hvala za pohvale fotkama-mm je čovjek od fotografije!
traktorka prvotno napisa
![]()
zbog nicka te nikako nisam mogla zamisliti... prva asocijacija mi je bila traktor u gro planu (zetor :? ), a negdje u daljini nedefinirana pojava...
btw - svima koji pitaju - djevojčica na slici je moja nećakinja clelia... nije kikica.
Sorciere, baš mi je drago što ne izgledaš onako kako sam te zamišljala (mada to nije bilo baš neko konkretno zamišljanje, prije kao neka zamagljena predstava), sad ti se još više divim. A kožnjak,...MRAK!
zhabica prvotno napisa
![]()
![]()
171 mi je visina....nemam kratku kosu, bas onako kratku. samo sam jednom u zivotu bila JI Jane
i nisam nikad bila crna. druge boje isprobane. i totalni antitalent za sport. nekad su mi isli barski sportovi pikado, biljar, stolni nogomet
![]()
Baš je zanimljivo kako smo složne oko Deaedi, i meni je ona skroz Audrey Hepburn tip. Bit će, Deaedi, da ti ne znaš dobroSanja prvotno napisa
![]()
A ovo:
mi je totalno nevjerojatno, ti moraš biti sva sitna.Sanja prvotno napisa
jedino su čizme kožneStrobery Shortcake prvotno napisa
... sve ostalo - čisti pamuk, ali dobro obrađen... morgan, odjeća za mlade... od 15 do 35, u mom slučaju 15+35
![]()
![]()
Bila sam do prije četiri godine i u svojoj glavi sam još uvijek. Samo da još malo porihtam stvarnost s unutarnjom slikom.Balarosa prvotno napisa
![]()
ljetne: http://public.fotki.com/sanjaff/turska-2007/
jesenske: http://public.fotki.com/sanjaff/innsbruck/
najnovije: http://public.fotki.com/sanjaff/od-a...do-maskenbala/
Pa ti vidi.![]()
Na ljetnima i jesenskima sam imala samo deset kila viška, a sad imam gotovo dvadeset, ako kao idealnu uzmem kilažu s kojom sam prvi put zatrudnila.![]()
jesus sorci...ne želiš znat kak sam te ja zamišljala![]()
uopće mi je neugodno napisat (mada sam pogodila da si crnka)
ali ŽELIM!petarpan prvotno napisa
![]()
u jednoj tvornici su me ostali gledat ovak: :shock:
ja ih pitam - niste me ovak zamišljali? oni samo...
pitate se gdje su mi kopita i rogovi?
a oni![]()
![]()
Sanja, ženo, izgledaš odlično...ali smeđa kosa :shock: nikad nebi pomislila
Sorci...ljudi se iznenade kad vide kako pitomo izgledaš (mislila sam da imaš dugu, divlju kosu)![]()
Dobro da nisi uzela onu s kojom si maturiralaSanja prvotno napisa
![]()
Nisi sitna kao u mojoj glavi, ali daleko je to od tvog opisa. A duga, smeđa kosa je baš kako sam te posložila.
Inače, po Turskoj sam se sjetila da sam već gledala te slike, ali tko bi te uočio pored dvije ljepotice![]()
Nisam mislila da si pamela anderson plavusa, nego vise Diane Keaton stil..onako pepeljasto plava..sorciere prvotno napisa
Nemam pojma zakaj sam te tak zamisljala.. :/
Rogovi i kopita nisu bila u mojim slikama.
vissnjine fotke sam vec par puta vidila..ali ona je meni i dalje mrsavica..onak..ko metla.. i nemrem nikak povezat sliku s nickom.
[quote="Deaedi"]Xaleksandra70vanja prvotno napisa
scorsi svi te drugacije zamisljaju![]()
ja sam te zamisljala sitnu i crnu ali s dugom neukrotivom kosom![]()
traktorka tebe sam zamisljala kao farmericu u hlacama na tregere i dugom plavom kosom u pletenici (pogledala sam slike - ni blizu mojoj masti)
deaedikako su vec rekli, slicno kao na slici, prava Audrey
aleksandra70vanja tebe zamisljam kao visoku plavusu kratke kose
sorciere nisam te ni ja tak zamisljala :shock:
evo da se i ja pokazem (ako uspijem)
http://i298.photobucket.com/albums/m...a/P2240007.jpg
Malena beba baš kako sam i zamislila, nježna i draga...
sorci, sad mi izgledaš mlađe nego prije 2 god (ili kad sam te ono vidjela? ) s kratkom kosom
Ovako nekako sam i ja imala sliku u glavi.jadranka605 prvotno napisa
ja se nikad necem pokazat..ovak je zanimljivije..![]()
dzizus, vidim ja meni se danas konstanto štuca, a ne mogu skužit zašto...![]()
od osoba koje sam ja upoznala/vidjela slike - u svakom sam slučaju fulala (osim kod ivarice, al i nju nisam zamišljala tako nježnu i plahu), al u stvari je greška do mene, jer ne razmišljam puno o izgledu, nego najčešće sliku spojim s likom iz avatara... najklasičniji primjer: i dan danas davora zamišljam kao onog debeljka što je pobjedio bulimiju (a opet pretpostavljam da je sušta suprotnost, čim je imao hrabrosti staviti takvu sliku). elem, a70v mi je viša i oštrija nego na forumu (gdje sam uvijek imala pred očima njenu malu ljepoticu, pa valjda mislila da je i mater tako nježna![]()
) sad si mislim da bi ta žena itekako mogla češće udariti šakom po virtualnom stolu /znanja ima da to učini/, deaedi je divna i dobra, tako smirena (il je to samo utisak jer je bila u mnoštvu ljudi koji nisu bili smireni
) samo što joj je nick zapetljan da se ubiješ, a anima je sva lepršava i mlada, nekako mi se na forumu čini ozbiljnija. maria je mlađa nego što se čini, posebice gledano kroz prizmu prosvjetnog radnika kojeg drma burn-out sindrom.
sorci - tebe sam moram iskreno reći i zamišljala kao na trećoj slici, al ne u toj odjeći za mlade nego u nekom "kompletiću". :/ne znam otkud mi to :? , a uopće ne ostavljaš taj dojam. u svakom slučaju, baš si zgodna i ta styling ti dobrooo stoji, samo ti naočale ne pašu uz tvoj mladenački duh.
![]()
čekam sliku sun u vjenčanici.ja sam bila obučena k'o jackie o., čak sam imala i tokicu na glavi (zbog koje mi sadašnje frendice piju krv na slamku).
I ja sam sorci zamišljala starijom, nekak mi na ovoj fotki ne izgledaš kao da imaš hm hm godina koliko sam ja pretpostavljala![]()
inače, super mi je kad već znam kako koja izgleda pa nema zablude, npr. kao traktorka, Lutonjica, Luna, Jadranka605 ili neke koje sam već vidjela na slikama ili upoznala osobno.
uglavnom, uvijek se iznenadim, jer nikad ne pogodim, uvijek nekako odem u krivom smjeru
iako sam kakti "vizualni tip", forumašice/forumaše uopće ne mogu zamisliti u stvarnom životu - tj. svi mi u mojoj glavi izgledaju kao hodajući avatari![]()
Odnio vrag šalumalena beba prvotno napisa
jel mogu ja promijeniti nick
![]()
Malena beba-i ja sam te tako zamišljala,pravi si komad
A70V-zamišljam visokom,sa izraženim crtama lica,jako lijepu i odlučnu!
Anima-mala,slatka,zvrkasta,nadasve otvorena i srdačna,sa lijepim plavim uvojcima (nije da ti se upucavam![]()
)
Anek-ti si sigurno rasna smeđokosa,dugokosa ženska!
anek prvotno napisa
![]()
al se ovdje dijele komplimenti... svi na fotkama visoki, vitki, bez celulita... kao da se vas je tatjana jurić okupila...
Ja eto, 90% foruma zamišljam kao niske, debele babe pune celulita... dokažite mi da se varam...![]()
![]()
![]()
Evo Anek kaže da nas sve vidi kao hodajuće avatare...ajde spoji moj avatar sa nickom...
Ispada da onaj broj iza mog imena nešto znači...Kilograme![]()
I nije neki kompliment jel da
Ali zato ovaj virtualni svit ima svojih prednosti...svi su upravo onakvi kakvi ti želiš da budu![]()
hvala, znaci dobro sam izabrala nickjadranka605 prvotno napisa
![]()
da, i ja otprilike vecinu zamisljam kao hodajuce avatare, zapravo kao njihovu djecu u avatarima i kad ga promjene eto problema...
Moover, di se onda ja uklapam, ja nisan visoka (skromnih 162cm)?
znaci ima nas vise.malena beba prvotno napisa
al mene sad taru ovi ASUIBI avataru, majko milaaaaaaa ko uniforma![]()
i ja ih slicno zamisljamtraktorka prvotno napisa
![]()
Je, uniformirale se![]()
ajde, nismo sve baš TAKO ukalupljene, Mooveriću![]()
traktorka i meni taj traktor u glavi pravi pomutnju, tregeri, karirana kosulja, korpulentna zena kratke plave kose ko roko, a ono vitka dugokosa plavusa![]()
pa da, uopće više ne znam s kim razgovaram.... we are the borg...malena beba prvotno napisa
![]()
mama courage prvotno napisa
![]()
ja uskoro mjenjam avatar... što ćete onda?![]()