Sad sigurno više ne izgleda tako...mujica prvotno napisa
![]()
![]()
Sad sigurno više ne izgleda tako...mujica prvotno napisa
![]()
![]()
mujica prvotno napisa
MC mislim da imaš tajnog obožavatelja
ne bih htio umanjiti ranije upućen kompliment MC i Mariji71, ali samo sam njihove slike vidio...![]()
mujice![]()
![]()
![]()
Jel to ona fotka di je u cucecem polozaju?mujica prvotno napisa
Nisam ziher jel to bila mc ili netko drugi.. :/
No svejedno sad stalno nju zamisljam u tom nekakvom polucucecem polozaju..![]()
Muske mi je ful tesko zamisliti..
No svejedno sad stalno nju zamisljam u tom nekakvom polucucecem polozajuje, to je ta slika.
a70v hvala na komplimentu![]()
ooo, mila moja, mujica i ja smo ti u velikoj ljubavi, samo to dušmani ne smiju znati, ljubomorna čeljad...MC mislim da imaš tajnog obožavatelja
mujica je moj, iš![]()
Ja stalno mislim da je mujica zensko, nikak da si utupim da je musko..maria71 prvotno napisa
![]()
mc, znaci to si ipak bila ti cuceca. Uzas..ja si to nemrem sad izbrisat iz glave..ono..pricas nes ozbiljno na forumu..a ja te zamisljam u tak neozbiljnoj pozi.![]()
http://www.strikoman-film.hr/galerij...a=show&ID=1240
negdje sam ovdje
MC samo za tebe, buduća moderatorice![]()
ajd, bona, što si tak'a posesivna! ti ih možeš imati svih 2 1/2 muški članica udruge, meni ostavi ove forumaške disidente, samo je ionako pitanje dana kad će dobit ban.maria71 prvotno napisa
retha -sjeti se da se iza mene vijori hrvatska zastava.
a70v -![]()
Jel ovaj roll trebao ici iza mog nicka ili iza hrvatska zastava?mama courage prvotno napisa
![]()
Dođoh samo da potvrdim govorkanja o MG osmijehu 8)
a70v - dođoh, vidjeh i problijedih... želim reći da editiram pusica-smajlić u ovaj: :shock:
odoh gledat robert redforda u mlađim danima, možda se oporavim od šoka. :/
a70v odmah sam te skužila
častim kavom onog tko pogodi kak ja izgledam...![]()
o, vanjci srecovanjci prvotno napisa
![]()
a ja se bas tjesila da valjda niko kog znam ovo ne cita![]()
a70v slika ti je ludilo, milenijskadaj bar reci u kojem si redu?
![]()
i di je ta MG vise?![]()
Evo i ja ću potvrdit za MGrubi. Jednostavno se moraš smijat s njom. Tako draga ženica
zhabica jel tebe to sram...mene nebi bilo![]()
[/b]
jadranka605 prvotno napisa
:smajlickojitrepceokicama:
ma nije me sram 8) nego se ne volin (puno) pravit vazna ... a jesan ga sad rekla![]()
jadranka a zasto tvoje fotke ne rade?
ajmeeeeee, zatvorit ce nam moderatorice topic ako budemo zachatavale, a ovo mi je jedan od draziiiiiiiiiiih![]()
traktorka aj spasi malo sa svojim opisima pliz. ja san trenutno bez ideja.
A sad?
E, to je komad!jadranka605 prvotno napisa
![]()
radi.
bome si i ti neka lijepa mama (a djeca su ti bas slatka)
Moover![]()
Baš vam hvala![]()
super ste svi, ali :shock: đizuus, jesi ti punoljetna?jadranka605 prvotno napisa
nisan boldala pa evo opeta70v slika ti je ludilo, milenijskadaj bar reci u kojem si redu?
![]()
aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Dobri geni...![]()
Hvala mami
objasnit će ti MC kad se oporavi od šoka, ako bude imala snage opet otvoriti tu slikuzhabica prvotno napisa
![]()
zhabice :shock: meni oči ostale na ekranu. a stvarno nemam nikakvih primisli kad su žene u pitanju. ali ti.....ti majke, nemoj slučajno liti dolazit na plažu di sam ja jer ću se (osim od vrućine) priznojavat od muke koje ludilo tijelo imaš.
maria71, ja te skroz drugačije zamišljala. iako si mogla stavit sliku cile sebe.![]()
meni si u glavi bila: mršava ko skelet, crne kose svezane u rep ili punđu, malo povećeg nosa....i da hodaš ulicom sa smješkom koji ti gricka uši.
bzw, ti meni sličiš na bajagu :smajlićkojisliježeramenima:
Ja sam si dala ovaj nick zato sto kronicno zaboravljam a muzev nadimak necu bas zaboraviti i tako.Sve cure koje sam vidjela na slikama su cista suprotnost od onoga sto sam zamisljala tako da samo nema smisla da pogadjam pa se nadam da cu s vremenom vidjeti sve vas a do tada cu uzivati druzeci se ovako s vama .Hvala vam sto ste tu![]()
Evo me.
Zhabica i Anima-totalni komadi!!A što se muške ekipe tiče....ajd probam:
Mujica-niži,malo kose,dobro građen,brada drugi dan,smeđa kosa, staložen,ne priča puno,osim kad mora !!
Moover-priča puno,visok,mršaviji,taman,baby face, frizura "sa strane",bez brade ili brkova!
A sag MG daj fotku,vidiš da te svi željno iščekuju :D
hehe...traktorka prvotno napisa
skoro pa ni polovično...
![]()
Samo se ti meni smijMoover prvotno napisa
bar sam probala,ali očito mi muški ne idu
![]()
A što je točno?
nisam nizak...![]()
:D nasla sam jeeeeeee!!!!!! mujicemujica prvotno napisa
![]()
a zeno stvarno si mrak. idem sad podic tvoje predstavljanje jer mi je super, sa's vidit kol'iko ce jos postova bit![]()
Moover - mlad, zgodan, kratke smeđe kose, ima duge prste na rukama ( :? ) malo, ali zbilja malo, pogrbljen, flegma. Šta misli to i kaže, a ako postoji problem izvući će se spikom.
Jesam blizu?
Ne mogu otvoriti sliku od Anime...pomoć?
A budući da sam do jučer mislila da je mujica žensko, na brzinu sklepah nekog gospodina, proćelavog, ali markantnog, srednjih godina, ozbiljan i brižan, ali s redom. Konkretan.
Evo, moram se i ja pokazati, da dokazem da nisam Audrey ni Jackie...![]()
http://public.fotki.com/Deaedi/to-sm...icture008.html
A nisi ni daleko
Kosa malo svjetlija nego sam mislila, a i mlađa, ali i dalje lijepa i zgodna![]()
Bemmu, pa sve sami komadi...Deaedi prvotno napisa
![]()
Vrlo blizu, osim što ja ne mogu potvrditi jesam zgodan ili ne, to će morat (pr)ocjeniti oni koji su me vidjeli...jadranka605 prvotno napisa
![]()
Wow Deaedi-pa nismo mi ni pogriješile...iako imaš naočale,imam dojam da si baš nešto poput A. i J.
Onak...baš imaš nešto profinjeno! I tanka si i sitna kao i one ako se ne varam!
I ja sam mislila da si tamnija !
Daj Mooveru fotku,nije ti fora više!
Vidiš da su se svi razotkrili![]()
7739 članova foruma... šibnem fotku sa nudističke čim ih se barem 25% "razotkrije"...traktorka prvotno napisa
![]()
ajme skuzajte na duplom postu, dijete mi se igra oko kompa...
lory (i ostali)hvala na komplimentima
jel da da moover vise nije faca? bas nisija potpisujem animu
![]()
a mujica je ja msilim gospon u kasnim srednjim godinama, dobro ocuvan rekla bi jedna moja prija, ja mislim da nema bradu, al da prica samo kad treba to jest.
e sad
svaka škuža nađe muža
razotkrili su se ljudi s ove teme
više od 25%
a ti uvijek možeš naći razloga da to ne napraviš
ili nešto skrivaš?
i vi biste se skrivali da ste pisali svašta po forumu...![]()
ma ajd, evo vam, ionak više ne izgledam tako...
http://www.pozezani.com/images/verudela-mala.jpg