moover se fura na bubimirka
ali čak se i on na kraju pokazao![]()
moover se fura na bubimirka
ali čak se i on na kraju pokazao![]()
ti to kao mooverov odvjetnik ili te baš zanima?Deaedi prvotno napisa
![]()
stavila ja, jedina slika na netu na kojoj sam
nemam fotki ili tako nešto
inače vas 2 cure ste baš zgodne, još malo skrati kosu i evo margotaleksandra70vanja prvotno napisa
Bas me zanima, zamislila sam te kao onu crvenokosu doktoricu (onu ginekologicu, bivsu zenu dr. Dereka) iz Uvoda u anatomiju.ti to kao mooverov odvjetnik ili te baš zanima?
joj, baš ti hvalaDeaedi prvotno napisa
![]()
uvijek mi se sviđala crvena kosa, i par puta sam stavljala crveni preljev, ali mi ne stoji
i ginekoligija mi je bila želja
i ta glumica mi je tamo, uz Meredith, najzgodinija
ali nisam, ni blizu
ne skrivam se, ali fakat nemam ni jedne slike nigdje dignute
na onoj sam u centru, u crvenoj jakni sa najvećim sisavcem u crvenoj jakni i crvenim cipelicama
Deaedi prvotno napisa
![]()
Moover![]()
Čemu to? :?jadranka605 prvotno napisa
i dobio ban4lifeLutonjica prvotno napisa
bezglavo čudovište!Moover prvotno napisa
kad se već furaš na motore - onda i budi faca![]()
a bas san pomislila da si to ti!aleksandra70vanja prvotno napisa
steta ta nemas neku iz bliza...
Čudovište?sorciere prvotno napisa
![]()
onako blizu kao tvoja jedino u nekom drugom životuzhabica prvotno napisa
![]()
ti si mi srušila još jednu predrasudu, cure s takvim tijelom bi prije očekivala na Zrču nego na roditeljskom forumu![]()
Zato šta nisi ferMoover prvotno napisa
pa nismo mi dali sliku svog oka... ili ruke... ili torza, bez obzira kako imresivan bioiako bi lako moga parirati zhabici
![]()
a kaj si očekivao? da si tak nekaj okljaštreno naljepim u šleper kad vozim naoružanje u irak? :?Moover prvotno napisa
![]()
ajme koje divne fotke![]()
Deaedi tebe sam bas tako i zamisljala, cak i tu duzinu kose![]()
zhabicu ne mogu bez passa a pitam se sta je stavila anima je photobucket bas i nema male kriterije za ban![]()
ali da, prije ovog topika, vi ste za mene svi bili avatari. a M71 je uvijek ono crveno A 8)
leonisa![]()
![]()
![]()
Zhabice i Anima, na žalost vas nisam uspjela vidjeti.
Deaedi, jako si zgodna! Istina, zamišljala sam te s mrvicu kraćom i dosta tamnijom kosom, ali i s sve u svemu djeluješ vrlo vitko i graciozno i ostaješ Audrey. 8)
Maria71, tebe već znam s fotki, a na ovoj mi izgledaš vrlo svježe i mladoliko.![]()
A70V, tebe sam zamišljala dosta drugačije, a sad nakon što sam te vidjela uopće više ne mogu priznati sliku koju sam prije imala o tebi. U svakom slučaju, zamišljala sam visoku i lijepu ženu, što i jesi, no u mojoj glavi si bila drugi tip ljepotice.![]()
jadranka605, prekrasna si, i tako mlada!
Ovaj forum vrvi komadima. 8)
Moram razočarati ti tebe i svoje drage forumašice MC i Mariju 71.... nisam očuvan.zhabica prvotno napisa
Debel saqm. (skoro kao davorov avatar koji je pobijedio anoreksiju).
Ali nisam ni kratak ni pročelav.
Da nisam tako debeo, stavio bih svoju sliku.
Ovako.....![]()
hvala, slikano je 3 dana nakon povratka iz bolnice kad sam rodila Marka
stavila sam je jer mi se dobro vidi lice, ostatak sam imala jedno vrijeme u avataru
mujice, pa stavi neku iz mršave faze![]()
obzirom da su mi i prsti debeli, stiskam nekoliko tipki odjednom, pa odatle toliki tipfeleri...![]()
1....a di je ta njena slika? Nemrem ju pronaćiSanja prvotno napisa
2..... istina![]()
dajmujica prvotno napisa
![]()
al nemoj odrezat glavumaria71 prvotno napisa
![]()
Mooverbas si zgodan, nema sta
![]()
jadranka ti si preslatka! koliko imas godina, ako se smije znat?
deaedii ja sam te zamisljala tamniju, ali zgodna si i ovako
a70v vidim samo da si crna, aj stavi neku drugu
ja san mislila da su svi koji prate topic vec cirnili pa makla. evo opet.leonisa prvotno napisa
Ajde please stavi link da ga ne moram tražiti.zhabica prvotno napisa
![]()
Stavila je link stranicu-dvije ranije i objasnila gdje je ona.mujica prvotno napisa
Sitno brojim do 27...malena beba prvotno napisa
Dajte cure za nas sa zahtevnom decm nemojte tako brzo sklanjati fotke. Ništa nisam stigla da vidim.
Ja sam dvaput prosla slike da nadjem pa gdje ta mama, mislila to neka cura...Stvarno si mlada i lijepa, nekako svjeza...jadranka605 prvotno napisa
![]()
nisam vidjela Daedi, neće mi otvorit![]()
niti a70v neznam naći![]()
a zašto neke fotke neće otvoriti :? jel to možda što sam ju odmah nakon što sam ju tu kopirala izbrisala iz albuma?
zhabica wow, the body, a frizurica ti je preslatka![]()
HvalaDeaedi prvotno napisa
Tako se i osjećam
wow! ti si starija od mene, ja bas mislila, ajde nek je neko i mladji od menejadranka605 prvotno napisa
![]()
Meni jadranka izgleda kao mladolika 28-ogodisnjakinja. Nemam pojma zakaj bas 28..al tak mi je u glavi..
I ja isto pol toga nisam uspjela ufatit da vidim..spora sam..spora..![]()
zhabica........opala sam sa stolca.
WOOOOW :shock:
![]()
leonisa prvotno napisa
hvala
a ja mislila da je neprimjeren sadrzaj i da krsim kakvo forumsko pravilo pa je uklonila nakon tvog posta![]()
i ja sam za jadranku mislila da je mladjapa s koliko si onda rodila prvi put?
moglo bi tu još svašta biti na ovoj temi... lezbo-čvenk, s obzirom kako ste sve napaljene jedna na drugu... hehe![]()
A i ove napaljene na bezglavo čudovište koje ste mi se javile na pp, znajte da je fotka slikana prije 7 godina, pa ak ste još uvijek zainteresirane za čvenk, javite se... vjerujem da mž neće imat ništ protiv...![]()
(auf, ak me ne bude neko vrijeme s vama, pogledajte malo naslove u novinama tipa "satrala ga žena zbog izjava na roda forumu")![]()
E ovako:
lorry nisam te tako zamišljala ali od kad sam videla sliku zaboravila sam sve što sam mislila, ono, baš tako treba izgledati žena (i po) koja tako piše. Extra!
zhabica sve je rečeno. Riba na kvadrat rekao bi MM.
maria tako si milaUvek sam te zamišljala kao strogu i namrgođenu (a šta ćeš kad imam traume iz srednje škole zbog profesorke fizike). Baš si prava MAMA
![]()
E da, zaboravila sam! Ovo je fotka kad sam izgledala najbolje u životu:
http://public.fotki.com/NadjinSvet/m...ata/crnce.html
sa 19...zhabica prvotno napisa
A vidiš, za rethu uvik mislim da je mlađa osoba, bez obzira na ovu finu housewife na avataru. Možda moje godište ili par godina starija?
Često napiše ono šta ja mislim.
Vissnja odlična ti fotkaal našla sam i boljih
![]()