nisam maštovia kao josie, ali:
tanjads - kostimić, 40tak godina, tamno smeđa ravna sjajna kosa do brade, ravno odrezane pune šiške do obrva, mršava.
nisam maštovia kao josie, ali:
tanjads - kostimić, 40tak godina, tamno smeđa ravna sjajna kosa do brade, ravno odrezane pune šiške do obrva, mršava.
Identično tako ju i ja zamišljamLutonjica prvotno napisa
![]()
Kad se već nudiš, evo i mene na listi zaboravljenih...josie prvotno napisa
A apricot, ma ja bi tebi u najboljoj namjeri zmazala, znaš da je zmazanoća pola zdravlja. Evo otkad sam u čistoj fazi, Stella stalno oko doktora...
Uglavnom točno :shock: ! Jedino ne volim kostimiće ali cipelice (balerinke) daaaaa!!!! Supermarket stoji, sladoled volim bilo kakav...........josie prvotno napisa
i mene,al ja ne igram za prvu ligu ovdje
da, a ostali igraju...
ne svi,neki
kad ima glupih trenera koji ne vide potencijale...
poslije ovog,sami mi dođe da pitam,josie prvotno napisa
ODAKLE SE ZNAMO!? :D :D
heheh vidim da je kenulo josie pa se upisujem na listu
kad vec ne stignem pisati ja
dakle, josie ozezi![]()
Moja mama bi ti se zahvalila i odmah rekla-Pa jesam ti rekla da takav stil trebas. Mozda kad budem imala 40, mada sumnjam.Lutonjica prvotno napisa
Ok, imam smedju ravnu kosu, jedino sto mi se brada po ovome vuce do kriza. A prvi kostimic u zivoti tek planiram kupiti.
Mrsava, nekad bilo, sad se spominjalo, smrc. Doduse i Lesi se vratila kuci, mozda i moje kile odu tamo od kud su dosle.
pa fakat onda, tanja, koje si ti godište?
(može i na pp)
Cuj na pp, ne krijem ja to. 1973. sto ce reci 33, Isusovo godiste, nadam se ipak nesto boljoj sudbini.
tu smo negdje (ja sam '75)...
ma smiješno mi je bilo kako ja tebe percipiram puno stariju, ti mene puno mlađu, a baš sam brijala da smo si blizu.
josie, mene si odkantala![]()
evo, majice, ja te zamisljam identično onako kako u stvarnosti izgleda ivancica![]()
Lutonjica= mlada, vitka, kratka kosa, lijepo lice, sve u svemu zgodna žena, vesele naravi.
Maja majica= duga plava kosa, krhke građe, onak tiha i malo povučena
Apricot= nju poznam, ali dok je nisam znala= visoka, sportske građe, onak malo robusna..........
Brunda= visoka, duga smeđa kosa, vesela i vedra, ali kad treba i podvikne, hehehe
Točkica= malenog rasta, mršava, nježna
Wewe= sportski tip, kratka kosa, pričljiva vesela i uvijek dobre volje
Anek= točno zna što želi, sigurna u sebe
pa to je divno, jer je ivančica divnaLutonjica prvotno napisa
ali..ona je "mini me"![]()
Majamajica- njoj je u životu sve "tak slatko."
raznježi se na male psiće u kaputićima i kutijice pez bombona.
stalni je posjetitelj gift-shopova, voli sunce i ljubičice.
pedeset i osam puta je pogledala sve sezone prijatelja i ponekad se zamišlja da je gospođa Ross. ima situ frizuru kao ona, a i sličnog muža.
tanjads-visoka, duge kose, voli posao koji radi i usavršavati će se u njemu dok ne odapne.
omiljen film joj je the Truman show, brzo uči i zna slušati.
obožava mekane fotelje i svijeće sa mirisom vanilije ili lipe.
mama Njojza-kratka tamna kosa, cvike.
osoba kakvu biste htjeli za prijatelja.
sama njezina pojava u društvu tjera osmijeh na usne, i da nikada ništa ne kaže (što se još ije dogodilo), urilkat ćete od smijeha ako odete s njom na kavu.
Od svega ovog sam samo pricljiva (bila bih i sportski tip da moja tezinska kategorija moze izgledati sportski), ali hvala za lijep opisnana prvotno napisa
![]()
Wewa i ja te isto zamisljam :D
Jedino jos tebe i WM nisam vidjela :/ (barem sa fotkama)
white_musk zamišljam kao snježnu kraljicu:
srebrna duga kosa (do koljena) koja konstantno vijori na vjetru, srebrno lice, dugi tanki prsti, tanko visoko tijelo, obučena u srebrnu haljinu prošivenu zlatnim nitima. u pozadini uvijek vidim noć i snijeg. strašna je, ali obožavana od svojih podanika.
cekaj dok naucim korisiti PhotoShop :Dsnorki prvotno napisa
wewa- rame za plakanje. ako imaš problem od njoj i naći će ti barem 562 razloga zašto ne treba biti potišten, tužan, nesretan i nezadovoljan.
žena kojoj ako u 3 sata ujutro pozvoniš na vrata u panici tražeći bilo koju svotu za posuditi jer je pitanje života ili smrti, neće ti dati niti lipe jer nema, ali će iz istih stopa nazvati nekoga tko ima i zadužiti se za tebe.
ovo "sve slatko" bi moglo proći ako misliš pod tim jako romantična, osjetljiva iako sam goropadnicajosie prvotno napisa
mrzim psiće u kaputićima, ljubičice su mi premale za mene, obožavam "Prijatelje", a uspila sam zaboravit tko je od njih gđa. Ross![]()
Josie, hehehe, Djevica uvijek ima love za crne dane
ali opisi su ti fakat genijalni!
Samo prvo je točno (163 sm) ali mršavaaaaanana prvotno napisa
Bolje bi mi po tom pitanju pristajao nick Točka.....
thenksssss!!!! :D
Ja inače uopće ne zamišljam kako netko izgleda, ali pokušat ću.
Općenito mislim da su sve forumašice mršavice
Ivarica, Lutonjica, Ivančica, Ms.Ivy - varijacija na temu plave, (pre)mršave cca 1,65, sve stignu
Aprikot - slatka, smeđa, vrskava, putenih ružičastih usana boje marelice
Mukica - asocira me na šutljivicu
branka1- jaka žena stasom i karakterom
bubimira - sitna crnka, vrckasta
brane - vrlo oštra, visoka, dominantna
ancica - krupnije građe, 40-tak goina, crna duga kosa, jako oštra, bez dlake na jeziku
dille- srednjeg stasa, crvenokosa, duhovita, načitana
Davor- srednjovječni gospodin sa naznakama sjedine, mršav, srednjeg rasta, načitan, s naočalama koje stalno popravlja na nosu
cekana- visoka ali vrlo mršava plavuša
kloklo- vrckasta brineta, sitne građe
mamaNjojza - vrlo simpatična i duhovita sitna ženica u ranim 30-tim
lunahor - visoka, vrlo strogog izgleda, takva i na riječima
mummy-plesačica- punija brineta, ali s enorn+mnom energijom
Mejra's mommy - visoka zgodna žena s svilenom maramom na glavi
miha - srednje građe, vrlo vesela i zabavna
ninet - crna, mala, oštra koa osa
riafish - totalno otkačeni lik, malo jače građe
smucka - plavuša, jako stroga
Skužila sam da za dosta vas mislim da ste stroge, oštre i bez dlake na jeziku. Btw. Najviše se bojim ancice
![]()
normalno da se bojiš Ančice kad si prijavila onaj "nestašluk" s autosjedalicom![]()
Ancice iz Autosjedalica? Ona je meni super. Jedna od prvih Roda koje sam upoznala. Nasmijana i topla.Poslid prvotno napisa
Mene je strah Zorane, zato samo škicam eko teme, ne usudim se ništ reći.
Zorane? Zorana je skroz benigna. Mene je strah Davora, taj će ti reć da je crno i ako je bijelo i kao argument navest neku arhaičnu poslovicu. Ma daj molim te, da kiseli kupus nije zdrav.![]()
aleta prvotno napisa
A i pojavi se tamo gdje ga najmanje očekuješ!Davor prvotno napisa
![]()
aleta, sjedni, čista jedinica!
sve što si dosad procijenila, procijenila si krivo!
pardon, osim egice!
nisam Egemamu! ne otimaj mi dragocjene bodove!
već sam se ispričala..
ali ako treba još jednom... nema problema!
a dobro, ispravila si se.
meni je na forumu najnabrijaniji tatek. imam osjećaj da on skuplja ženu i djecu iz kreveta u ranu zoru, nakrcava im ruksake na leđa i veselo fićukajući započinje još jedan cjelodnevni izlet koji uključuje planinarenje, ronjenje, doživljaj nagibnog vlaka i zdrav, šumski sakupljački ručak. žena i klinci dahću i sopću, a on viče: Ajmo, kak ono ide - sve ptičice iz-gore!
aleta,![]()
![]()
..........
mi sutra idemo s njima na jedan takav izlet, pa ti javim jesi li barem dvojku zaslužila.
ili ćeš na produžnu!
hi, hi, al neću ja imat muskulfiber!apricot prvotno napisa
Sad sam tek stigla sve da procitam. Lude ste , ali skroz.
Koliko vidim,ja sam visoka, bivsa misica u kasnim trisesetim, duge kose, umerena i odmerena, u sarenoj haljini.Sve ste pogodile sem titule i sarenila- najvise volim teget haljine!
josie, svaka cast na mastovitosti. Trebala bi da pises kolumnu u nekom psiholoskom casopisu!
Bas mi je juce palo na pamet da cu, kada jednom dodjem u ZG, odsetati do "RODE" da vas skicnem izbliza, mislim, barem vas koje ste tu. Ostale moram prouciti sa slika...
aleta prvotno napisa
LOL
Eh, Vishnja...Vishnja prvotno napisa
U Rodi možeš pronaći samo Ivaricu.
Sigurna si da nju želiš upoznati?![]()
Blizu, blizu... Gdje me nadje s mirisom lipe-i sama sam zaboravila koliko mi je taj miris drag. Vanilija isto ok, mada bih preferirala kokos. Omiljeni film si fulala. Vidis, vidis, idem otvoriti topic omiljeni filmovi, omiljene knjige.josie prvotno napisa
Lutonjice, bas sam isla gledat kako izgledas- ne znam te. Mislim, morali smo u isto vrijeme biti na faksu, mada ne ista generacija. Ja upisala s 74.tim godistem. Moj dojam da si mlada dolazi iz kombinacije nicka i sto si negdje rekla da si apsolvent. Apsolventice koje srecem u zadnje vrijeme su neka, za mene, nevjerojatna godista. Ona koja sam zapamtila kao godiste mog malog brata, zvala sam ih Bebe.
da, ti si onda generacija starija od mene ( s nebojšom? on mi prvi pada na pamet).
moje frendice s godine su sada asistentice na odsjeku... a ja se eto zezam s diplomom već godinamaaaaaaaaaaa![]()
pitate se otkuda josie sve to...
žena ima pamćenje ko slon...sve kaj ste ikada napisale pohranila je na sigurno u svojoj glavi
Da, s Nebojsom. Klasicna fora, na psihologiji najlakse zapamtiti decke, jer ih ima 3-5 komada po godini. Ja doduse i inace lakse pamtim decke![]()