Ok, mršava nisam to je jasno, a ovo drugo? Nisam baš ništa od toga?Serpentina prvotno napisa
![]()
Pa urbana sam, živim u centru grada hahahaha
Ok, mršava nisam to je jasno, a ovo drugo? Nisam baš ništa od toga?Serpentina prvotno napisa
![]()
Pa urbana sam, živim u centru grada hahahaha
Ne urbana kako sam ja zamišljala, bila si mi onako kao reklame za urban republic sa šiltićem i velikom boršom!
I plavuša!!
ja sam vidila i tvoje serpentina i vissnjine slike i za obje san se iznenadila, nisan vas tako zamisljala, vissnju kao visoku plavusu a tebe kao crnku a ti si plavkasta koliko se sjecam jel da?
a kad je meni drago gledat fotke, to mi je na neki nacin i hobi pa sad vec dosta realnih slika imam u glavi...
a zrinka jel smijem rec kako ti izgledas?![]()
a mene zanima zašto ljudi misle da sam ja plavuša? :?
Zhabice primjenjujem mimikriju![]()
sad sam .ovnasto smeđa, bacam na plavkasto, da
baš mi drago da i drugi ljudi gledaju fotke osim proljetnica![]()
sorciere prvotno napisa
nije valjda da se vrijedjas?
salim se, znam da nisi, a ne znam, nekako starije :shock: (sram me bilo a zena mrak! al sama se stalno stavlja pod stariju gospodju
) zene se obicno pituraju u plavo i imaju koscu do lica :? pa valjda otud meni ta neka slika
ma kakvo vrijeđanje ....
zamišljam se kao debelu plavušu koja grize nokte!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajme kad je bio onaj prosvjed zena za 08.03. bila reportaza na rtl-u i neku zenu su nesto pitali, ja bila sigurna da si to ti sorci i onda vidila slike i zakljucim da nisi.
Uuuuuuuuu ja sam bre klasično-romantični tip.Serpentina prvotno napisa
A ti si meni baš kao što sam te i zamišljala!!! Osim što sam nekako mislila da si dosta tamnija-i kosa i ten (to valjda zato što si na moru)
nisan komentirala nigdje pa cu ovdje djeca su preslatka i tia i gea i greta (jesan falila?) a vissnja i tvoja je preslatka!Serpentina prvotno napisa
no da ne bude OT za obje (vissnja i serpentina) san mislila da ste nekako ozbiljnije tj manje nasmijane a nakon slika mi se cini da ste bas neke vesele i nasmijane osobe![]()
jee to su proljetnice šefice.
meni je npr Lutonjica bila totalna neka nabrijana "sveznajuća" žena a kad onood komada
Ozbiljnije? ja djelujem ozbiljnije? U kojem filmu![]()
I ja gledam fotke, kad imama vremena ovako noćom, virnem ko god da ima fotke u potpisu.
Žabice stalno se smejem, osim kad sam neispavana![]()
A tvoje fotke?
Ja tebe zamišljam kao jako brzu, vižljastu, sportsko-elegantni tip, možda neke fora naočari, konkretna i praktična, možda ofarbana u crveno.... Koliko sam blizu?
I ja sam mislila da je žena i po, oštra, krupna. A ono jedno potpuno nežno i milo biće.Serpentina prvotno napisa
Zhabica - meni je u glavi samo Tiina kre kre igračka![]()
ali ajmo: niska, okrugla, nasmijana, kosa u repu, voli šareno i mačke :grin:
je, je - moja fotka je u avataru
u fazi kad sam imala kratku kosu i furala se na 20te godine 20. stoljeca![]()
sad sam nesto starija i mudrija![]()
Kakav fora topic! Nasmijala sam se do suza!
pa dosta si blizu, samo ne nosim naocale i crvena sam bila davnovissnja prvotno napisa
![]()
uskoroA tvoje fotke?kad skupim dovoljno opisa pa da vas iznenadim
![]()
eh i ja sam tek sad naletila na ovaj topic i dobrano se nasmijala![]()
Serpentina prvotno napisa
![]()
ja mislim da sam niska al me uvjeravaju da nisam, al jesam, 167cm je za mene nisko. uvijek nasmijana!
od uha do uha! joj rep sam daaaaaaaaaaaavno imala, sareno da a sama sam macka - mislim u horoskopu
pa ih volim - al samo gledat
zhabice, dijelim tvoju sudbinu, da 167 je dwarf's size![]()
e tebe sam cekalaSun prvotno napisa
![]()
crvena kosa, zarka, visa malo, 177cm :? , zustra, ostra kad treba, imas cvrst karakter, vatra - ko sun jel te![]()
Meni je Sun bila........ onako, nigdjezemska.
Mirna, staložena... svakodnevna![]()
Izgled... nije bila fizička osoba.
Sad je znam i zadovoljna sam![]()
da mirna i staložena
![]()
prije izgubljena u prijevodu...
visoka jesam, al brate ne baš toliko. 174.
a kosa mi bješe u svim duginim bojama, trenutno tamno smeđa i neobično duga. upravo maštam o svijetlo naranđastoj, onako boje slame. A i šišala bih se. Ali sad ću ju još malo uzgajati da si mogu za vjenčanje neke cvjetiće nakalemit.
hihihihhiih
[quote="SunAli sad ću ju još malo uzgajati da si mogu za vjenčanje neke cvjetiće nakalemit.[/quote] cvjetici u kosi? to ne bi nikad povezala s tobom!![]()
![]()
morat ces nam pokazat slike sa vjencanja, vazi?
Sad mi je lakše. Ti si jedna od prvih koju sam upamtila sa foruma, dok se još nisam registrovala i totalno bi mi se srušile godine zamišljanja fine, mirne i diiiiivne Rodine "učiteljice o dojenju".zrinka prvotno napisa
pa i nije spojivo, al nije ni samo vjenčanje samnom spojivo
![]()
ako koja slika dospije do mene, bude i do tebe..
al mene si isto iznenadila kad san te vidila, nekako mi je slika u avataru drugacija. al dojam je isti ko kod vissnje.zrinka prvotno napisa
Sun prvotno napisa
![]()
drzim te za rijec!ako koja slika dospije do mene, bude i do tebe
Serpentina prvotno napisa
![]()
kaj sam onda ja sa 1,65?![]()
eh sorcie, da vidiš tek nju, ona stane u Tijin kinderbet ispružena po diagonali
[quote*"Sun"] A i šišala bih se. Ali sad ću ju još malo uzgajati da si mogu za vjenčanje neke cvjetiće nakalemit. [/quote]
neeeee ne mogu te zamislit takvu!![]()
osim da ti je ivancica u kosi ili margarita.
a moze u ruci, ovo zadnje![]()
ocu nazad svoju tastaturuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pa margarite uzgajam u vrtu za tu priliku![]()
Tamna kosa prekrasno pristaje uz tvoje oči.
a , po meni, bi ti najbolje pristajala haljina u grčkom stilu i takva frizura
![]()
al više se vidim u (kršitelj koda)ie stilu, lepršava haljinica, cvijeće, bose noge.
hahaha vidim se ja i mršavom sve dok se ne vidim u ogledalu![]()
i ja kolegice![]()
eh pa ajmo u kampanju SPALIMO OGLEDALA i ča će mi ki, ki će mi ča![]()
nesto ko vjencanje iz forest gumba.Sun prvotno napisa
tak sam i ja zamisljala.
i takve vjencanice trazila.
uz "grcki stil".
i vjencic od margareta.
pa probala "klasicnu" i rekla uuuuuu![]()
a ovo drugo, daj ne budali!
hehe e takva da, kao iz foirest gumba![]()
al ja sam ju i našla, tj nije vjenčanica nego bijela lepršava haljina, platnena. hihi
ali nećemo više o tome, ovo je začatavanje samo tako.. ja i moji planovi![]()
gumb lol
i da, Sun ima divan osmijeh. smije se cijelim licem![]()
ja sam se vjencala (kad vec jesam) u hlacama na tregere, nekako sam sun i tebe zamisljala takvu![]()
ja sam svojom krhkom () pojavom šokirala mnoge koji su zamišljali sitnu ženicu, kratke kose.....
![]()
E jesan se dobro nasmijala...
Sorci 8)
Meni je i dalje najveca zagonetka Maria71, ne mogu uopce zamisliti tvoj lik...A mc je bas onako kako sam i mislila da izgleda, opasna crnka...
zaplakalo mi dijete sinoc pa nestade, bas san i ja tila napisat da je MC opasn crnka, krace kose, visa malo i krupnija zena, ono prodje kraj tebe a ti se stresnes, brrr, prsata - ovo samo zato je se sama hvalis![]()
leonisa - niza, ne bas ko sorcievise ko serpentina
kratko osisana, al bas onako kratko, crna kosa, njeznija, sportski tip.
vjestičica - sitna mala zenica, duze smedje kose, ima njezne ruke i duge prste jer njima radi cuda, cesto te zamisljam kako nadivas konac u iglu ili imas neki krpu u ruci i hodas po kuci s njom, pa malo sjednes za masinu i nesto nadosijes na nju a onda nastane ona preeeeeeeekrasna dekica ili tako nesto![]()
daedi - visoka i vitka, pravilno drzanje, crna kosa ovako ko u avataru, ne voli puno pricat, kratko i jasno.
ivarica - srednje visine, plavusa, kosa do ramena, bijela put, al onako bas neobicno bijela put i ne mogu odolit da ne pomislim kako imas modricenakon onog topica, to me na moju mamu podsjeca, nju taknes i ona poplavi.
zhabica prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
163/50, zadnje 3g pogrbljena, smedja sa svijetlim pramenovima...Margot je u avataru jer mi je najdrazi lik iz Alana Forda...nema veze sa mojim izgledom...iako sam bila i crna i crvena i izblajhana...
a vis, nisan skuzila da je to taj lik al kazem ti ja vizualni tip bas me zbuni slika u avataru, tj utjece puno na sliku koju stvorim.
ivarica prvotno napisa
![]()
a pokusala sam se otet tom dojmu, ali nekako te modrice i njegova blijeda put (jel ovo real pic ili malo fotošopirana?) pa sad skuzim da san stvarno njega opisala iako san pokusala tvoju sliku.
![]()