Citiraj miki2302 prvotno napisa Vidi poruku
Nisam stigla prije odgovoriti... Radila sam tada samo mr glave, to je bilo vezano uz dijagnozu epi. sto se tice bolova, kicma me boli i da, regularno me "ubija" vratni dio, ramena...trebala bih doduse krenuti na vjezbanje neko, jer sam samo doma sa klincima. jedino rekreaciono su mi setnje s kolicima. i , da slabo spavanje, sve to stoji... kuzim da me uklijesti kicma, i u jasno mi je zasto, ali ono sto me prepalo i zbunilo je to sto mi je maltene doslo do nesvjetice netom nakon ukljestenja... jer to nisam dozivjela nijednom. odmah mi paranoja proradi... :/
Ovo sto se tice nesvjestice nije ti nikakvo cudo - pritisne ti se neki zivac koji vodi u mozak i imas taj gadan osjecaj. Mene je prvi put snaslo jos na faksu. Drugi razlog - zbog boli ne mozes udahnuti kako treba, ukocis se i onda te uhvati slabost od nedostatka kisika. Trece - cirkulacija isto moze biti problem.

Lijek ti je za sve isti i sama si ga predlozila: Odi na neki fitness, bilo koji - potrazi sto ti je blizu, po mogucnosti da mozes pjesice + da ima vecernje termine dok djeca spavaju. Sve je dobro - pilates, teretana, joga... sto god nadjes da ti je dostupno.

Ja tako vec godinama idem na medicinsku jogu 2xtjedno. Kicma je ok, a to mi je i psihoterapija. Dok sam krenula, djeca su imala 2 i 3 godine, pa sam upisala vecernji termin - frknula bi djecu u krevet i ostavila mm-a da u miru gleda televiziju. Shema se nije promijenila ni danas, jedino su djeca narasla pa se sami spremaju u krpe.