Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Grudnjak za velike grudi

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Grudnjak za velike grudi

Tražim grudnjak za velike grudi, čvrst i kvalitetan da ništa iz njega ne ispada. Kad ga obučem da mogu zaboraviti na njega.

Obdarene, gdje kupujete grudnjake? Kakve, po kojoj cijeni, kako se drže u pranju?

Ja sam prpbala svu silu no name grudnjaka, C&A, h&m, liscu, triumph, i ni s jednim nisam bila potpunpo zadovoljna.
    Ima li tko iskustva s grudnjacima huber? Sjećam se da sam jednom probala neki oklopni ali mi je bio preskup. Sad mi je žao što ga nisam kupila.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Anita, http://www.fanat-jadrijevic.com/
    izvrsni, traju godinama (perem u mašini do 40°C), skupi, mislim da nema ispod 350 kn
    naručim na netu - Panache i Fantasy. Daleko povoljniji, za kvalitetu ne znam, imam ih tek godinu dana, ali njih perem na ruke jer svi imaju žice

Huber je dobro i kvalitetno rublje, ali nikad nisam imala njihov grudnjak
    Posljednje uređivanje od rossa : 17.03.2013. at 09:14

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ehh, ja ti nemam nikakav savjet..samo ću se upisati jer istu muku mučim godinama pa ću rado popratiti odgovore na ovu temu

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ajme meni, znam kako ti je..ne znam više ni sama. najbliže onome šta mi paše mi je ovaj model lisce http://shop.lisca.com/media/catalog/..._964_front.jpg, ali još uvik nije da zaboravim na njega
    nedavno sam ispalila za neki triumph 300 kn, prva dva dana sa bila oduševljena, al ona i se opet diže na leđima, al i košarie bar stoje ko salivene... da mi je nać spoj ova 2 modela , mislim da bi o bilo to....
    ovaj triumph http://www.triumph.com/hr/hr/6219.html

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    ajme meni, znam kako ti je..ne znam više ni sama. najbliže onome šta mi paše mi je ovaj model lisce http://shop.lisca.com/media/catalog/..._964_front.jpg, ali još uvik nije da zaboravim na njega
    nedavno sam ispalila za neki triumph 300 kn, prva dva dana sa bila oduševljena, al ona i se opet diže na leđima, al i košarie bar stoje ko salivene... da mi je nać spoj ova 2 modela , mislim da bi o bilo to....
    ovaj triumph http://www.triumph.com/hr/hr/6219.html
    ako ti se diže na leđima onda ti veličina ne odgovara. uzmi broj manji opseg sa slovo dubljom košaricom. npr. ako sam imaš 85C, kupi 80D.
    ili suzi traku na leđima, ja sam godinama prekrajala grudnjake dok nisam našla Anitu

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma sve sam brojeve isprobala, ili mi se urezuje u grudima ili i se diže na leđia. meni je u stvari problem šta meni treba manji broj ali extra duboke, a ne široke košarice

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da bar ja mogu otvoriti ovakvu temu

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ma sve sam brojeve isprobala, ili mi se urezuje u grudima ili i se diže na leđia. meni je u stvari problem šta meni treba manji broj ali extra duboke, a ne široke košarice
    Možda da probaš s Anitom. Ako me sjećanje služi, njihove košarice su prilagođene širini, tj opsegu ispod grudi. I stvarno imaju do J košarica.
    Ja sam godinama kupovala samo njihove. Ali isto ne mogu doći u njihov dućan i kupiti bez probe. Neki model mi je bolji, neki lošiji.

Evo sad sam bila naručila s neta i tri komada sam vratila jer nisu bili dobri, iako su moja veličina i proizvođač kojeg poznajem.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pazi nije meni problem širina, nego baš dubina košarica, ono od prsnog koša do bradavice, kako da ti objasnim hehehehe...a probat ću baš anitu, hvala na preporuci. kakve su im cijene?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pazi nije meni problem širina, nego baš dubina košarica, ono od prsnog koša do bradavice, kako da ti objasnim hehehehe...a probat ću baš anitu, hvala na preporuci. kakve su im cijene?
    razmijem što hoćeš reći, mislim da sve firme koje imaju velik raspon košarica imaju i širinu košarice i/ili žice podešenu i opsegu ispod grudi i opsegu grudi. To znači da onaj tko ima uska leđa i dvi lubenice ispred sebe ne treba žicu koja je za veličinu 110 npr. jer bi onda sve pobjeglo pod pazuh, nego da treba biti prilagođeno širini ispod grudi i onda potoršiti "more" materijala da se dobije fina duboka košarica.
    obzirom da ja imam 85J veličinu, a kad dođem u dućan krenu mi uvaliti neki 110/115 B ili C, potpuno shvaćam o čemu je riječ.

Anitine cijene - pa, meni skupe, iako vrijede svaku lipu. Mislim da su od 350 naviše
    Posljednje uređivanje od rossa : 17.03.2013. at 10:08

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pa ok, zadnji sam platila 300...hvala ti još jednom

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Da bar ja mogu otvoriti ovakvu temu
    a da bar ja mogu kupit grudnjak na sniženju za 50 kn

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Manji opseg, a dublje kosarice.
    Uvijek sam imala taj problem. Izmjeri se ispod grudi, te preko grudi u visini bradavica ( u nekom grudnjaku koji ti ok stoji). Npr. meni bi idealna veličina bila 75 G , ali to rijetko nađem , tako da najčešće kupujem 80F. ( u zadnjih godinu dana sam smrsavila 10 kg, ali je veličina kosarica ostala ista , ali se obujam smanjio. Pokušavam smrsaviti još koju kilu ne bi li kosarice pale za koje slovo. )

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Probam ja kupit i na sniženju i u skupljem dućanu i nikad zadovoljna. Sada zimi nosim majice za ugrađenim grudnjakom i poprilično je dobro. Ali ne idealno.

Bila sam kupila dva Pierre Cardin, oblik balconette i to mi paše, ali zatvorili su dućan, a grudnjaci ne traju vječno.
    Ovako nešto, ali boje šampanj i crni
    http://www.jollyland-intimates.com/p...pring-fashion/

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja imam viktoria sicret sportske, nemaju žicu, udobni su, drže cijena ima je oko 300kn cca.....i doslovce su peri-deri grudnjaci, do tad sam muku mučila s svakakvima, žice me žuljaju i smetaju,a ovi nemaju žice i savršeno drže težinu na skakve majce pašu, i općenito lijepo stoje

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Felina je imala divne modele, no mislim da nema više njihove trgovine kod nas?
    Inače za "svakodnevnu" upotrebu (pritom mislim ispod sportskih majica, ili po doma...) volim "sportske modele. Npr. Fila ima dobre i čvrste grudnjake (nosim DD košarice, ne znam do koje veličine idu..), a isto se ne sjećam da sam ih vidjela kod nas, ali kupim redovno bar jedan prilikom odlaska u Sloveniju.
    U nekoliko odlazaka u Ameriku sam se dobro opskrbila u Macy's-u, brand Lilyette, jako sam zadovoljna.

Za silu mislim da bih svoju veličinu mogla naći u Lisci i Triumphu, ali ograničen izbor.
    Osobno mi najbolje odgovaraju oni sa širim naramenicama, jer jedino takvi mogu podnijeti težinu grudi. Volim kad imaju žicu, da to nekako čvršće izgleda, ali ne volim kad su postavljeni onim debelim jastučićima. I minimizeri su mi dragi

U svakom slučaju, kad nađem da mi neki grudnjak odgovara, onda za svaki slučaj odmah kupim bar 2

Ajd još grudnjaci i nađem ih nekako, ali kupiti badić - e to je prava umjetnost!

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Triumphov minimazer meni je ludilo, no vidim da sam ga prerasla, Moran po Novi!
    U ca kupila odlican 90E, imam ga godinu Dana I odlican mi je, ma super zadovoljna!
    Lisca mi ima ocajne naramenice, brzo popuste, Victoria secret nikad nisam nasla broj!
    Skiny mi je preskup

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala cure moje, mislim da je i meni problem u opsegu grudi, evo baš sam se premjerila - 120/80

Ali valjda će bit bolje nakon dojenja, nisam nikad imala ovolike grudi.

Probat ću s Anitom ili Huberom, nadam se da se neću zeznit. 400kn za grudnjak nije baš pisofkejk.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure moje, mislim da je i meni problem u opsegu grudi, evo baš sam se premjerila - 120/80

Ali valjda će bit bolje nakon dojenja, nisam nikad imala ovolike grudi.

Probat ću s Anitom ili Huberom, nadam se da se neću zeznit. 400kn za grudnjak nije baš pisofkejk.
    Taj obujam je sigurno za G ili H kosarice , a opseg 80.
    Probaj isprobati u Aniti neke takve veličine , drugdje u zg ih sigurno nećeš naći.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Adora shop, izvrstan izbor. Nekad su postojali u Rijeci kao pravi dućan i tamo su mi odredili točnu veličinu (čitav život sam nosila preveliki opseg i preplitke košarice) i odgovarajući model i od tad kupujem samo kod njih i na Undercover experience. Uglavnom marke Freya, Fantasie i najsavršeniji sportski grudnjak, Panache. Preporodila sam se s tim, žao mi je što više ne postoje da mogu isprobati, ali sad su im cijene povoljnije i često imaju rasprodaju (pričam o Adori, a i na Undercoveru ima fantastičnih komada na rasprodaji, treba samo strpljivo klikati).
    I sama sam prije nekog vremena otvorila slicnu temu, evo je ovdje.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Adora shop, izvrstan izbor. Nekad su postojali u Rijeci kao pravi dućan i tamo su mi odredili točnu veličinu (čitav život sam nosila preveliki opseg i preplitke košarice) i odgovarajući model i od tad kupujem samo kod njih i na Undercover experience. Uglavnom marke Freya, Fantasie i najsavršeniji sportski grudnjak, Panache. Preporodila sam se s tim, žao mi je što više ne postoje da mogu isprobati, ali sad su im cijene povoljnije i često imaju rasprodaju (pričam o Adori, a i na Undercoveru ima fantastičnih komada na rasprodaji, treba samo strpljivo klikati).
    I sama sam prije nekog vremena otvorila slicnu temu, evo je ovdje.
    baš sam gledala, adora ima izvrsne cijene, ali naravno nema moju veličinu.
    trampolina tebi bi možda odgovarao ovaj 80J s njihove stranice.
    http://www.adora.com.hr/webshoparticle/35

ako imaju omogućen povrat neodgovatajućeg artikla to se svakako isplati.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Rossa, čini mi se da Adora pita na FB-u želje.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Rossa, čini mi se da Adora pita na FB-u želje.
    dodala sam ih pa možda naletim nanešto. A PAnache sport nažalost ni ne proizvodi do J košarice

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a da bar ja mogu kupit grudnjak na sniženju za 50 kn
    ah, a mi s alergijama se tresemo i kad kupimo kod najskupljih marki, jer kod grudnjaka teško da ćete proć bez malčice sintetike, polinečega

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nema šanse da išta više kupim bez probavanja, kolekcija koju imam doma je potpuno neupotrebljiva. Lad zbrojim cifru ispada da sam mogla imati barem dva poštena grudnjaka.

Kako se Anita drži u pranju? Trebala bi imati i garanciju koliko košta!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nema šanse da išta više kupim bez probavanja, kolekcija koju imam doma je potpuno neupotrebljiva. Lad zbrojim cifru ispada da sam mogla imati barem dva poštena grudnjaka.

Kako se Anita drži u pranju? Trebala bi imati i garanciju koliko košta!
    ja Anita grudnjake bez žica koje nosim svaki dan perem u mašini na 40 i imam ih već 5-6 godina, a svaki se pere minimum 1-2 put tjedno.
    Imala sam i 2 Anita grudnjaka za dojenje sasvim pamučna koja sam prala i na 90 i oni su trajali možda 3 godine.
    Anitu sa žicama perem na ruke i ne nosim svaki dan pa traje valjda zauvijek

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

evo u lisce ima 20% popusta, triba samo isprintat kupon na stranici njihovoj

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja u lisci ne mogu naći svoj broj 85F
    možda je to samo u dbk, al nema šanse

kupujem uglavnom triumph
    iako me ponekad razočara kvaliteta, a ponekad budu sasvim ok
    Posljednje uređivanje od alkemicar : 20.03.2013. at 14:24

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

imaš web shop lisce

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ja Anita grudnjake bez žica koje nosim svaki dan perem u mašini na 40 i imam ih već 5-6 godina, a svaki se pere minimum 1-2 put tjedno.
    Imala sam i 2 Anita grudnjaka za dojenje sasvim pamučna koja sam prala i na 90 i oni su trajali možda 3 godine.
    Anitu sa žicama perem na ruke i ne nosim svaki dan pa traje valjda zauvijek
    gdje u Zg ima anitinih dučana

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

znam samo za anita dućan u gundulićevoj u zg (između elektre i stomatološkog faksa-nije baš precizno).
    nosim 80D (većinom )i imam tri identična triumph minimizera. to su mi jedini grudnjaci koji su stvarno dobri (kupljeni su 2007., 2009. i 2012.) imam još par drugih grudnjaka koji su mi malo premali (udebljala sam se i instalirala mirenu, mislim da su mi od tog narasle grudi).
    nemam jako velike grudi, a opet se mučim s kupnjom.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

baš sam gledala, adora ima izvrsne cijene, ali naravno nema moju veličinu.
    trampolina tebi bi možda odgovarao ovaj 80J s njihove stranice.
    http://www.adora.com.hr/webshoparticle/35

ako imaju omogućen povrat neodgovatajućeg artikla to se svakako isplati.
    adora svoje grudnjake nabavlja na ebay-u, kao i ja svoje

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    adora svoje grudnjake nabavlja na ebay-u, kao i ja svoje
    i ja kupujem na ebayu ove brandove koje Adora nudi, ali je povrat daleko skuplji prema van nego prema RH, a ja u zadnje vrijeme eksperimentiram s novim proizvođačima

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mene najvise muci razmak medju sisama. Katastrofa, mogla bi mi treca narasti, bez problema.

I sad ti to utrpaj u neki suvisli grudnjak. :/

Bez zice, nevalja. Bez kosarica, sa zicom naravno, nema sansi. Plus sto su narasle s americkog D (koji je na neku foru nas C) na DD, pa onda jos i mijenaju velicinu, oblik i tko zna sto sve ne sedamsto puta na dan...

Nikako na zelenu granu. Ne valja mi niti jedan jedini grudnjak, niti vise znam koja mi velicina treba i kako da to otkrijem. U principu mi niti jedna kosarica ne pase, najcesce zbog razmaka.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kaae, trebala bi otići u neki dobar dućan s osobljem koje stvarno zna što priča. Valjda ima neki kod tebe, meni se čini da u Hrvatskoj nakon zatvaranja Adore više nema pa se moram potruditi zadržati postojeće stanje cica A stvarno sam se preporodila s grudnjakom koji su mi tamo dali i koji sama nikad ne bih uzela.

Ali ti ćeš se sigurno idućih nekoliko mjeseci još dosta mijenjati pa onda i nema smisla žuriti.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako na zelenu granu. Ne valja mi niti jedan jedini grudnjak, niti vise znam koja mi velicina treba i kako da to otkrijem. U principu mi niti jedna kosarica ne pase, najcesce zbog razmaka.
    E stvarno ako ti tamo gdje živiš ne možeš naći grudnjak...

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

O autocesti među sisama neću ni govorit, viš nije mi ni palo na pamet da bi to moglo imati veze.

Kaae, kad nađeš grudnjak podijeli informaciju

A di su Anitini dućani po St i okolici, guglam i ne nalazim

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

trampi, Anita ti je na dnu Križeve ulice, kraj Prokurativa

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i ja kupujem na ebayu ove brandove koje Adora nudi, ali je povrat daleko skuplji prema van nego prema RH, a ja u zadnje vrijeme eksperimentiram s novim proizvođačima
    nisam do sada niti jedna vratila tako da ne znam, ali cijena cca 190-200kn naspram 350-400 mi je i vise nego ok

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    nisam do sada niti jedna vratila tako da ne znam, ali cijena cca 190-200kn naspram 350-400 mi je i vise nego ok
    ja sam gledala ove cijene što imaju na akciji i to je baš povoljno.
    a za vraćanje sam valjda cjepidlaka. lijepo naručim 2 u istoj veličini poznatog proizvođača. jedan pleše na sve strane, drugom me žice bodu u pazuh, pa sam ih vratila i uzela druga 2. S jednim isti problem sa žicama, drugi je bio ok pa sam ga zadržala i sad su mi poslali peti komad i nije baš savršen, isto mi se žice žine visoke pod pazuhom, ali nemam više srca mijenjati. sad smišljam kako ih skratiti.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kaae, ja sam prošlo ljeto u NY-u prvi put u životu uživala kupujući grudnjake.
    Imam neki 80D koji mi je cijeli život noćna mora upravo zbog potrage za odgovarajućim grudnjakom.
    Prvo što prodavačice (Victoria S. i Macys) stvarno znaju odrediti točnu veličinu, model. Niti jedan koje su mi one preporučile ja sama ne bi odabrala, a ispalo da su to najbolji grudnjaci koje sam ikada imala.
    Nakupovala sam ih toliko da mi moraju izdržati do sljedećeg puta u USA
    I zadivljeno sam gledala sve te divote u svim mogućim veličinama.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nahla, hvala. Poslije Uskrsa idem u kupovinu.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

uz moje velike grudi, jako teško dobijem "crtu". mislim na privlačan deklote u kojem su dojke jedna do druge. gledam se u ogledalo, hvala kaae, sad sam shvatila zašto - veliki razmak između (nekako mi nije prije palo napamet da sam cicata i imama razmak istovremeno).

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    uz moje velike grudi, jako teško dobijem "crtu". mislim na privlačan deklote u kojem su dojke jedna do druge. gledam se u ogledalo, hvala kaae, sad sam shvatila zašto - veliki razmak između (nekako mi nije prije palo napamet da sam cicata i imama razmak istovremeno).
    kod grudnjaka sa žicom se to riješiti ako napraviš ušitak naprijed između košarica
    pokušat ću naći link s prikazom i objašnjenjem

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je i moj problem, al me ta crta ne zamara previše
    bitnije mi je da nađem veličinu, da ih čvrsto drži, a da je udoban (da se ne urezuje u ramena i sl

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lara01 prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae, ja sam prošlo ljeto u NY-u prvi put u životu uživala kupujući grudnjake.
    Imam neki 80D koji mi je cijeli život noćna mora upravo zbog potrage za odgovarajućim grudnjakom.
    Prvo što prodavačice (Victoria S. i Macys) stvarno znaju odrediti točnu veličinu, model. Niti jedan koje su mi one preporučile ja sama ne bi odabrala, a ispalo da su to najbolji grudnjaci koje sam ikada imala.
    Nakupovala sam ih toliko da mi moraju izdržati do sljedećeg puta u USA
    I zadivljeno sam gledala sve te divote u svim mogućim veličinama.
    Lara, mozda u NY znaju, ali tu ne znaju nista. Imam par VS grudnjaka, ali nisu mi nista posebno. Nenosivi su trenutno - dojim.

Ovo s razmakom se da rijesiti nekim modelima grudnjaka, ali meni je jako neudobno priblizavati ih.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Crta je precijenjena

Ja sam zadovoljna i ako su svaka na svom mjestu i ne šetaju nikamo.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Crta je precijenjena

Ja sam zadovoljna i ako su svaka na svom mjestu i ne šetaju nikamo.
    ja isto ne volim "crtu". s mojom veličinom grudi meni djeluje vulgarno, iako n volim ni kad bježe pod pazuh
    još imaju par godina rok trajanja, a onda odoh pod nož. pun mi ih je kufer

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zdebljajte se pa ćete dobiti i crtu, tak je kod mene ispalo.
    Samo kaj sad imam i crtu i škembu i svašta nešto

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam trebala D košarice dok sam dojila i Huber grudnjak me spasioooooooo
    Meni je vrijedio svake lipe !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •