Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Grudnjak za velike grudi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Adora shop, izvrstan izbor. Nekad su postojali u Rijeci kao pravi dućan i tamo su mi odredili točnu veličinu (čitav život sam nosila preveliki opseg i preplitke košarice) i odgovarajući model i od tad kupujem samo kod njih i na Undercover experience. Uglavnom marke Freya, Fantasie i najsavršeniji sportski grudnjak, Panache. Preporodila sam se s tim, žao mi je što više ne postoje da mogu isprobati, ali sad su im cijene povoljnije i često imaju rasprodaju (pričam o Adori, a i na Undercoveru ima fantastičnih komada na rasprodaji, treba samo strpljivo klikati).
    I sama sam prije nekog vremena otvorila slicnu temu, evo je ovdje.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Adora shop, izvrstan izbor. Nekad su postojali u Rijeci kao pravi dućan i tamo su mi odredili točnu veličinu (čitav život sam nosila preveliki opseg i preplitke košarice) i odgovarajući model i od tad kupujem samo kod njih i na Undercover experience. Uglavnom marke Freya, Fantasie i najsavršeniji sportski grudnjak, Panache. Preporodila sam se s tim, žao mi je što više ne postoje da mogu isprobati, ali sad su im cijene povoljnije i često imaju rasprodaju (pričam o Adori, a i na Undercoveru ima fantastičnih komada na rasprodaji, treba samo strpljivo klikati).
    I sama sam prije nekog vremena otvorila slicnu temu, evo je ovdje.
    baš sam gledala, adora ima izvrsne cijene, ali naravno nema moju veličinu.
    trampolina tebi bi možda odgovarao ovaj 80J s njihove stranice.
    http://www.adora.com.hr/webshoparticle/35

ako imaju omogućen povrat neodgovatajućeg artikla to se svakako isplati.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    baš sam gledala, adora ima izvrsne cijene, ali naravno nema moju veličinu.
    trampolina tebi bi možda odgovarao ovaj 80J s njihove stranice.
    http://www.adora.com.hr/webshoparticle/35

ako imaju omogućen povrat neodgovatajućeg artikla to se svakako isplati.
    adora svoje grudnjake nabavlja na ebay-u, kao i ja svoje

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    adora svoje grudnjake nabavlja na ebay-u, kao i ja svoje
    i ja kupujem na ebayu ove brandove koje Adora nudi, ali je povrat daleko skuplji prema van nego prema RH, a ja u zadnje vrijeme eksperimentiram s novim proizvođačima

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    i ja kupujem na ebayu ove brandove koje Adora nudi, ali je povrat daleko skuplji prema van nego prema RH, a ja u zadnje vrijeme eksperimentiram s novim proizvođačima
    nisam do sada niti jedna vratila tako da ne znam, ali cijena cca 190-200kn naspram 350-400 mi je i vise nego ok

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    nisam do sada niti jedna vratila tako da ne znam, ali cijena cca 190-200kn naspram 350-400 mi je i vise nego ok
    ja sam gledala ove cijene što imaju na akciji i to je baš povoljno.
    a za vraćanje sam valjda cjepidlaka. lijepo naručim 2 u istoj veličini poznatog proizvođača. jedan pleše na sve strane, drugom me žice bodu u pazuh, pa sam ih vratila i uzela druga 2. S jednim isti problem sa žicama, drugi je bio ok pa sam ga zadržala i sad su mi poslali peti komad i nije baš savršen, isto mi se žice žine visoke pod pazuhom, ali nemam više srca mijenjati. sad smišljam kako ih skratiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •