Pokazuje rezultate 1 do 50 od 153

Tema: Prava "mjera" kupovine igracki?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

samo sto onda predjes na druge stvari, aksesorise, djinjdje minjdje (ak imas curicu ) ili svasta nesto za skolu, torbice (tko mi je otkrio ebay, tko
    evo viš. ovo ne kužim. ionako je m skoro uvijek sa mnom, kad god u neki dućan uđem. ja na odrasli dio, onda na dječji. u assesorize, npr. i svaki put se ogrebe za nešto. il od mene i od tate il od bake il od moje sestre il od njenog dečka. svih smuti. i donese doma neku torbicu, gumicu, špangu, nešto :mrrgeen:
    i sad da joj još ja sama kupujem, i preko e baya gledam njene đinđe.
    vi mora da imate neku skromnu i dobru djecu koaj niš ne traže or what?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    evo viš. ovo ne kužim. ionako je m skoro uvijek sa mnom, kad god u neki dućan uđem. ja na odrasli dio, onda na dječji. u assesorize, npr. i svaki put se ogrebe za nešto. il od mene i od tate il od bake il od moje sestre il od njenog dečka. svih smuti. i donese doma neku torbicu, gumicu, špangu, nešto :mrrgeen:
    i sad da joj još ja sama kupujem, i preko e baya gledam njene đinđe.
    vi mora da imate neku skromnu i dobru djecu koaj niš ne traže or what?
    vidis, ja ne odem na odjel za odrasle jer ja mrzim shoping!
    jedino shoping za djecu volim, on me uveseljava, ispunjuje i lijeci moje depresivne faze
    nije ona skromna, tj. nije da ne trazi, nego ne dobije uvijek. tata joj ne nasjedna na nista, dide nasjedaju na sve (moj stari joj ne zna reci ne za kinder jaje i knjige/casopise), a samnom bas i nema puno prilika zadnjih godinu dana.

al evo npr. kad smo bili preko oceana nasla sam jedan komad odjece za mene. to je bila ljubav na prvi pogled, strast, brak, sve al kad sam vidjela cijenu znala sam da za to mogu kupiti kapu za kojom slini (ona u obliku zivotinje sa salom i dzepovima za ruke kojih kod nas nema i kosta...puno otac je reko da nema sanse da joj to kupimo) pa sam joj kupila to i pozdravila se sa svojom nesudjenom sudbinom. idem do takve mjere da kad sam bila sama s curama u disneylandu nisam nista jela cijeli dan (hrana im je bolesno skupa) da bi njoj kupila suvenire. i uvijek gledam koga vise veseli, a posto mene veseli kad nju veseli, ne mogu...bolesna sam, znam
    da ima mjesta u sobi svaki dan bi joj kupila po jednog LPS ili barbiku, makar neimala za jesti. zahvaljujem na ogranicenom prostoru.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    vidis, ja ne odem na odjel za odrasle jer ja mrzim shoping!
    jedino shoping za djecu volim, on me uveseljava, ispunjuje i lijeci moje depresivne faze
    ne moraš dalje, ovo je ta suštinska razlika
    al kako je sve manje i manje para, tako je sve manje i manje šopinga, naravno. za svih. pa se nekako svede na larmamin post.

silly, kupi djetetu poštenu barbiku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •