Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Menga kao potop

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Menga kao potop

Ma znam da ima već puno topica o mengi poslije poroda, ali nigdje nisam našla ono što mi treba. Daklem upravo mi traje četvrta po drugom porodu. Prva je bila koliko toliko ok, ali nakon toga - strava. Uvijek sam imala jake menge, nakon prvog poroda jače nego prije, ali sada mislim da bih i biblijskog Nou potopila. Traje nekih tjedan dana od čega sam 2-3 ko priklana svinja, cca dva je "normalno", ostalo tek toliko. Kad je najgore, najveći o.b. tampon (6 kapljica) mi procuri nakon 1,5-2 sata pa obavezno nosim i uložak. Od uložaka samih nema svrhe jer ostavljam fleke di se naslonim. Grozno mi je po noći jer mi je noćni uložak premalo (za nekih 6-7 sati) pa jutrom perem piđamu.

No nije problem samo u vječnom pranju odjeće i nelagodi, to je najmanje. Nego, ja sam bolesna kad dobijem. To mi se nije prije dešavalo. Imam vrtoglavice, nekad glavobolju, evo sad ovaj put uhvatila me i drhtavica - klecala su mi koljena, i palpitacije (udaranje srca u grlu). Općenito, dosta mi je čudno u glavi i koncentracija mi je na nuli. Dobro, to je vjerojatno bar djelomično i zbog toga što jako loše spavam, kratko i rascjepkano, pa se ne odmorim kak spada. Ali sve ostalo bi mogli bit simptomi gubitka krvi. Da, i imala sam užasan PMS. Nekakav čudan napad histerije i depresije (jednokratno par dana prije menge) da sam samu sebe prestrašila. :? Jel se kome slično dešavalo? Jel bi mi bilo pametno da se javim giniću? Dužina ciklusa mi je svaki put kraća - prvi put 45, pa 33 i sad 29 dana. Prije trudnoće imala sam cikluse 28+/-1. Inače dojim najnormalnije, to je ok.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mislim da bi se ipatrebala konzultirati s liječnikom. Provjeri krvnu sliku, a ovo s lupanjem srca u grlu karakteristično je za probleme sa štitnjačom. Ni to ne bi čudilo obzirom na iscrpljeni organizam.

Ja ima sad spiralu i daleko obilnije i dugotrajnije menstruacije nego što su one kada nemam spiralu, ali ovo što ti opisuješ je pravi hororac.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Barem te nije napustio smisao za humor :D

Menije tek drugi put da sam dobila stvari, poprilično obilne, ali ništa slčno tebi. Popričaj sa gin. Sretno

Početno

Ista stvar, i to nakon oba poroda...

Od prvog dana imam obilnije menge, nakon poroda oba puta sam dobila nakon točno 3, odnosno 3,5 mjeseca, ciklusi su mi apsolutno redovni, znam u sat kad ću procurit

Al to je užas jedan, tampone ne volim koristit pa sam se pomirila s Always Night ultra ulošcima - koje nosim SVIH 7 dana, bez obzira na dan ili noć...

I doslovno kako si napisala - zaklana svinja :/

Jedino nemam preskakanja i vrtoglavice, kod mene se to manifestira niže - mučnine u želudcu i osjećaj da ću povratit s popratnim gušenjem (znaš ono, prije povraćanja, na suho, bljaaaaaaak), i užasna probava svih 7 dana - ako ste mislili da je nemoguće istovremeno imat zatvor i proljev, varate se :smaljilupaglavomoziddoksjedinawcškoljci:

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I doslovno kako si napisala - zaklana svinja

i kod mene :/

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Isto potop ali barem više nema bolova a za ostalo nisam ni primjetila jer se ne usudim dizati sa kauča osim do wc da sve ne iscuri. :/

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •