barbiiiii-divna vijest,da sve bude i dalje lijepo i bezbrižno,pusaaaaa
barbiiiii-divna vijest,da sve bude i dalje lijepo i bezbrižno,pusaaaaa
pozz cure...
hvala bubi i maci na pojašnjenjima![]()
ja svoje rezultatiće još uvijek čekam...isla sam na drugi dio razgovora kao da se ništa ne događa, iako su mi bradavice još uvijek nezamislivo osjetljive, a možda to ima veze i s ovulacijom za koju ne znam što je već neko vrijeme
uglavnom,kako je zapisano tako bude, ali da je neizvjesnost...grrr je
no pozitivne misli nekako dolaze jer je radončić rekao da nakon št još jednom ponovimo spermiogram i ako je ok, nema preprijeka klomifenu, a rekao je i da svakako ponovim hormone štitnjačečak mi je rekao da i sve da odgodimo bebicu koji mjesec zbog posla, on bi mi dao klomifen, čisto da se vidi kako na njega reagiram
ljubi...za endić nisam ništa uzimala. ovaj ciklus sam čak i sa čajem od one fitoterapeutkinje prestala...dal je to moglo imati utjecaj, neke količine od prije, ne znam, ali dok sam ga pila, na prošlom uzv koji nije bio tako davno, endić je bio 3-4 mm
mislim da to jednostavno ima veze s time da sam ja ovaj mjesec konačno ovulirala...
nego ljubi...kakav ti čaj piješ?
Jutroooo !
Ja po običaju lećem ili ranom zorom ili kasno naveče nikako do kompa.
Pa mi imamo + ! Barbi čestitam
Barbii nek je sretno
Least pijemo kombinaciju uroliski caj + bronholeks eliksir, citala sam o tome i na forumu a i jedna poznanica je pila, sad je trudna (ima hashimoto a muz astheno). Naravno, nisam ja zabrijala da cemo i mi uspjeti, nego kao i svaka od nas se trudim pa kako bude
lista za 6.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
barbara25 ~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc +
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 10 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Pozz cure!
Danas je baš divan dan, napokon sunce za promjenu...i sinoć je napokon pao keks mucica..osjećam se odmah bolje i poletnije! Moramo nastaviti u tom pravcu..
Prijateljica mi je rodila prije 3 dana malu princezu, preslatka je (a nije htjela uopće bebu, sve neplanirano ni u peti joj nije bilo, pričala sam ovdje)..sad je naravno druga priča kad je primila svoju slatkicu u naručje..idem ju obići idući vikend u St.
barbaračestitam ti još jednom..naravno da ćeš otvoriti novo odbrojavanje..već smo dugo na ovome..
mura, kudri, peony~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da koja i od vas objavi +!
Posljednje uređivanje od vucica : 06.04.2013. at 12:46
Vucica go girli ja jedva čekam da prođe ova glupa M pa da se i ja mogu osjećati bolje i poletnije
I moja prijateljica je rodila prije 3 dana prekrasnu djevojčicu, jučer sam bila kod njih u rodilištu i rastopila sam se, jednostavno je savršeno prekrasna
jedva čekam kad ću napokon i ja imati svoje malo čudo...
~~~~~~~~~~~~~~ isvima
Posljednje uređivanje od Mucica : 06.04.2013. at 13:09
Joj curke,
meni danas bio pozitivan LH test. Tako sam uzbudjena zbog toga da skacemo i mm i ja od srece.
I bas zadnja dva keksa su bila nevjerojatna. Onaj drugi O je ocito jaci i intenzivniji u vrijeme O. :D
lulu-mama ...bravo za pozitivan Lh test, sada samo akcija
mucica ...i ti ces uskoro drzati u narucju mirisno smotuljak
vucica...samo akcija, akcija i opet akcija
ja za sada nemam jos nista za prijaviti osim da sam napuhana kao balon i gusim se u slatkom sto ce reci da M dolazi polako...cudi me nema jos spotinga ali vjerojatno ce sutra...
vibrice svim curkama, vidim da nas ima dosta u gornjem domu...
barbara otvaraj odbrojavanje![]()
ajmee, nemoojjj tek tadaaaa. naime, kod gina ti se ne isplati ići prije navršenih 8 tt od dana ZM, a to će reć još barem 3-4 tjedna, kaj ne?
ja navijam da ti otvoriš odbrojavanje i prije.
zeljana02, ajd tiho budi, to ne dolazi M, rekoh ti već.
lulu-mama, alaj se sad negdjekod vas sve u 16
. ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude rodno i plodno!!!
Posljednje uređivanje od Franny : 06.04.2013. at 22:35
Novo odbojavanje otvoreno.