Stranica 2 od 10 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 461

Tema: Odbrojavanje 1...tina 29..2.dio

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    joj, joj, curke moje drage, sve vas i . nitko ovdje nikoga ne tjera s liste. koliko sam ja skužila. već se samo molite da o mpo postupcima i detaljima oko toga pišete na potpomognutoj.
    ja se nadam da je tako, to bi bilo ok....

joj draga, al na potpomognutoj ti nema otvaranja odbrojavanja

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ček, pa kaj nema neko odbrojavanje 1/ 2013.? ili tak nekaj? nisam čitala, ali sam kod letimičnih pregleda vidjela da neka odbrojavanja postoje...idem sad malo dublje škicnut tamo.
    ali ako i nema tamo, zakaj nema??? tj. zakaj nema na način koji je ovdje? možda se to da promijeniti?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ima, al to nitko ne otvara u svoje ime, nego kad se prijedje odredjeni broj postova. i lista cura je s fazama u postupku, a ne s danom ciklusa...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I sad se ovdje piše o svemu samo ne lh trakicama,sluzi i temp.
    A da otvorimo temu na filozofskom ?

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jutro!

Ja sam se konkretno javila tu kada sam već bila u MPO vodama. Jer sam od početka znala da su šanse da ostanem "prirodno" trudna jako male. Ali od postupka do postupka prođe i 4,5 mjeseci i u tom razdoblju, normalno da mi pokušavamo i u kućnoj radinosti jer se uvijek nadamo čudu. A pošto je ovo pdf Prije začeća, mislila sam da smijem tu pisati jer nisam shvatila da je odvojeno "prirodno" začeće i potpomognuto.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da, sad sam išla tam škicat, nisam niš skužila onaj prvi post , ali hvala kaj si mi objasnila.
    enivejs, ja mislim da smijete biti na listi i brojati si dane ciklusa (ak si već ne brojite doma same ili na FF), ali da se o terminologiji mpo priča isključivo tamo, a ovdje o prirodnim pokušajima. tak sam ja to skužila. bude se pujica valjda javila da malo pojasni.

žužy, na odbrojavanjima se i ne piše o lh trakicama, ako misliš na vrstu trakice i slično, jer postoji posebna tema o trakicama, posebna o BT, ali ako je koja koristila trakicu, to bu i napisala, ako misli da je nekaj znakovito pokazala.
    Posljednje uređivanje od Franny : 18.03.2013. at 10:13

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

franny to je tocno moj prijedlog.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

http://forum.roda.hr/threads/19165-P...pro%C4%8Ditati!
    Evo kopiram "upute o rukovanju",tu sve lijepo piše...
    Nikaj...moramo se nafčiti dc na pamet,ko nam je kriv kaj smo lene
    Si ju on potpomognutoj

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    normalno da mi pokušavamo i u kućnoj radinosti jer se uvijek nadamo čudu. A pošto je ovo pdf Prije začeća, mislila sam da smijem tu pisati jer nisam shvatila da je odvojeno "prirodno" začeće i potpomognuto.
    ne bih rekla da je potpomognuto začeće "neprirodno", ali vidim da postoji posebni pdf na kojem se pišu isključivo stvari vezane uz potpomognutu, a da su se na odbrojavanjima na PZ pisale stvari vezane uz prirodne pokušaje.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mi smo to naslijedile i intenzivirale. kad sam ja dosla, a vecina cura koje su tu dosle su nakon mene, cast izuzecima, najnormalnije se pisalo o rezultatima punkcije i sl. samo sto nas je sad daleko vise u postupcima pa gusimo temu. i jasno mi je da je to problem. predlozeni kompromis je - ostajemo na listi, ali tijek postupka javljamo na potpomognutu. tu vibramo nasim prirodnjacama i dijelimo savjete.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    predlozeni kompromis je - ostajemo na listi, ali tijek postupka javljamo na potpomognutu. tu vibramo nasim prirodnjacama i dijelimo savjete.
    Slažem se s ovim! Bolje tako nego nikako. Bravo bubi

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Bubi, odličan prijedlog! To sam si baš i ja mislila.

Inače,ja pišnula ponovo- NIŠTA. Minus da ne može biti veći .
    Ah, sad čekanje da se više maknem iz gornjeg doma

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kad sam dosla, nisam znala da cemo mm i ja u mpo vode..ove zene, na ovoj temi su mi davale toliku podrsku, puno sam naucila sta me ceka, postale su mi prijateljice i na tome sam im zahvalna i sad kad se nadam T i s gustom sam htijela da jednog dana i ja otvorim odbrojavanje...corak..nis vise ne kuzim..i bas sam zalosna...
    A i sutra mi je stoperica, cisto za znaju ove cure koje nisu u mpo...
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

lulu-mama dokad planiras cekati prije javljanja ginicu? vec si visoko sa danom ciklusa... radis one testice s neta? koju marku?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Franny .
    Skroz sam OT, ali volim škicnuti ovu temu jer je tako lijepo kad netko ostvari željenu trudnoću.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

potpis na sve sto je Franny pisala...ja sam ovdje isto oprisutna vec dugo, otvarala odbrojavanja, i jos uvijek sve citam i pratim...
    stvar je samo u zachatavanju o mpo koliko sam ja skuzila...nitko nema nista protiv cura sa mpo sve smo mi ovdje sa istim ciljem

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vatra tooo, baš sam happy zbog tebe vidiš da ćete ovaj ciklus uloviti O, al evo još malo ~~~~~~~~~~ za svaki slučaj
    Žužy vidim (sad škicam i drugo odbrojavanje tak da budem u toku ) da sutra imaš punkciju pa eto ~~~~~~~~~~ da bude puno dobitnih ''jajčeka''
    Ja za sat vremena idem na FM i nadam se da je sve na mjestu i da će večeras bit štoperica, sa guštom budem se piknula
    I bdw jel ja sad uopće tu smijem pisati o svojoj FM i štoperici ili i ja sa tim spadam u potpomognutu????
    drage moje svima vam šaljem ~~~~~~~~ i
    Posljednje uređivanje od Mucica : 18.03.2013. at 12:34

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Još ništa od pujice i prijedloga da se lista ostavi kakva jest, a smanje priče o postupcima?
    lulu-mama

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

predlozeni kompromis je - ostajemo na listi, ali tijek postupka javljamo na potpomognutu. tu vibramo nasim prirodnjacama i dijelimo savjete.
    no, pa o tome ti ja pričam cijelo vrijeme .
    Citiraj zeljana02 prvotno napisa
    stvar je samo u zachatavanju o mpo koliko sam ja skuzila
    da, tak sam i ja skužila.

nego, ajte vi meni budite zdrave, vesele i što prije trbušaste i dalje se javljajte i stavite se na listu (tu je stvarno bilo cura koje su bila i na potpomognutoj i njima smo vibrale i skakale u njihovo ime) pa da nema loših tenzija na ovom najveselijem dijelu foruma, može?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mucice, mene baš zanima FM i štoperica i sve to jer me to možda čeka vrlo skoro
    nisam nažalost pratila tvoju priču. vidim ti u potpisu da ti je situacija slična mojoj pa me zanima kako to da si krenula na FM, štopericu itd. tj. zašto više ne idete skroz prirodno

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Vratila sam se iz bolnice. Bio je bebolinac. Mučila sam se 2 dana uz grozne torture na kojima bi pozavidjela i srednjevjekovna inkvizicija, ali na kraju je sve ok. Nikad nisam bila u Vinogradskoj i oduševila me razina ljudskosti i topline ama baš svih doktora i sestara koje sam tamo srela u posljednja 3 dana. Od srca im hvala na tome! Sad kreće liječenje duše...
    Hvala svim curama na podršci

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Majuška ovaj mjesec samo se odlučili na FM i štopericu čisto da povećamo šansu za začećem jer smo u zadnjih 5 mjeseci pokušavali čisto prirodno pa ništa. Prve tri trudnoće sam bez problema odmah ostala trudna al sad kad smo nakon svih silnih pretraga napokon dobili zeleno svjetlo za dalje sad eto nikako da ostanem trudna, al ja se tješim da je to zato jer ovog puta kad napokon ostanem trudna onda će to biti na svih 9 mjeseci
    Carmina draga žao mi je što si to morala proživjeti želim ti brz oporavak, drži se
    Posljednje uređivanje od Mucica : 18.03.2013. at 13:16

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga carmina burana, žao mi je. pa što se dogodilo, sve je bilo ok, koliko se sjećam iz tvojih javljanja!...drži se!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

carmina draga,grlim te jako ...drži se ženo..dan po dan
    mucica,javi kak je prošlo na fm.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za guštanje s štopericom!
    I da,i ti spadaš pod potpomognutu,kaj je drugo štoperica nego "pomagač"
    Jednom mi je doktor rekao da su i obični ciljani odnosi,dakle pračeni folikul na fm,bez medikamenata,potpomognuta oplodnja (ako jelte do nje dođe).

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Čitam i ne vjerujem.....
    Evo meni danas drugi dan ciklusa....ne želim se prijaviti na listu....vratit ću se na potpomognutu....čitat ću vas redovito,biti ću mislima uza sve vas.....
    Hvala vam na svemu....bili ste svi moja desna ruka...od srca Vam hvala i ljubim Vas.....

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

kudri utihnulo srčeko, a sve je bilo školski izazivali su spontani da mi očuvaju maternicu, zato je toliko trajalo...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

carmina uz tebe smo!!! Skupi snage što prije.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Carmina burana, užasno mi je žao
    ma strašno nešto što si proživjela
    Baš smo bile odbrojavanje jedna do druge, i obje nesretne..Peh

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ali cure moje pa tu stvarno nitko neće ostati!

mi ćemo slijedeći put vjerojatno probati uz štopericu (da budemo sigurni da se js razvila do kraja jer to je zadnja opcija gdje bi mogao biti problem) tako da ni ja neću ovdje pisati a ni otvarat odbrojavanje..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

curke, ajde pricekajte da se javi pujica s preciznijim uputstvima...

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

lulu-mama dokad planiras cekati prije javljanja ginicu? vec si visoko sa danom ciklusa... radis one testice s neta? koju marku?
    Koristim One step test.
    A zakaj da idem giniću? Mislila sam da do njega ne trebam dok ne budem T...bojim se da ce mi se nasmijati i poslati me doma

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

lulu-mama fali mi jedna rijec - dokad planiras cekati m je trebalo pisati "normalnim" ciklusom se smatra 28 dana +/- 7 dana, koliko su mene ucili u skoli, ako m ne dolazi, a testic je negativan, treba vidjeti sto se dogadja...

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

lulu-mama fali mi jedna rijec - dokad planiras cekati m je trebalo pisati "normalnim" ciklusom se smatra 28 dana +/- 7 dana, koliko su mene ucili u skoli, ako m ne dolazi, a testic je negativan, treba vidjeti sto se dogadja...
    E da ti kažem...pojma nemam. Nisam uopce znala da u slučaju predugog ciklusa treba ici gin.
    Hm...ako ne dođe M do četvrtka-petka, budem zvala gin.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    E da ti kažem...pojma nemam. Nisam uopce znala da u slučaju predugog ciklusa treba ici gin.
    Hm...ako ne dođe M do četvrtka-petka, budem zvala gin.
    treba, treba

Koliko ti inače traju ciklusi?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mucica i ti s nama slavis novu godinu u rađaoni.. sretno i tebi i puno ~~~~~~~~~~
    Carmina veeeeliki hug!!!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    treba, treba

Koliko ti inače traju ciklusi?
    Pa, do sad sam bila na AB tako da su bili 28. Prije Ab su mi isto bili dugi (oko 35), ali to je bilo tako davno..da se više nitine sijećam svega najbolje.
    A pričekati ću još malo. Osjećam da se dolje sprema M...onako baš me tupo boli donji dio trbuha...ma možda se pojavi još večeras.

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo me, na desnom jajniku folikul je 20,5 mm i štoperica večeras malo me je zbediral jer mi je endometrij samo 5 mm i nekaj sitno
    I da, pomagajte jer sam ga zaboravila pitati kad se moram keksati nakon štoperice!!! (Može i po da nebudemo off topic)

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo da se javi i jedna s MPO. Odbrojavanje na potpomognutoj je zajedničko, tj. nije posebno imenovano kao i ovdje. Drugačije se vodi, ovdje odbrojavamo samo DC, a tamo sve- od čekalica do trudnica. Ok ako se pišu identične stvari na oba Odbrojavanja, ali ako dođemo svakodnevno na kavicu ili proćakulati s nekom od vas koje nemate problema sa začećem, pratimo si dc... ne bi trebao biti neki problem. Nesmijete smetnuti s uma da i mi svaki mjesec očekujemo čudo i nadamo se da nam je ovo zadnja M. Između postupaka nismo u hibernaciji Ali ako je to tako, nema frke.
    Posljednje uređivanje od Snekica : 18.03.2013. at 18:16

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

carmina burana . strašno je to kroz što si morala proći i želim ti čim brži oporavak duše . je, vinogradska je i meni ostala u lijepom sjećanju. drago mi je da si bila u dobrim rukama.
    Posljednje uređivanje od Franny : 18.03.2013. at 18:16

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tako mi i treba kad brzam i ne pročitam zadnju stranu. Vidim da sam napisala sve ono što se i vi napisale i duuuuuuboko se ispričavam na tome

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Javljat ću se redovno, nadam se uskoro nečijem novom odbrojavanju, opet je povelik broj postova, a onda... kroz 3-4 mjeseca, želim povratak na listicu

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Carmina klanjam ti se!! Koji stav!!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ponosno vam javljam da sam si sama piknula štopericu
    Zvrcnula sam ja ipak gin da ga pitam za keks i veli on sutra i prekosutra...
    Jel čudno da sad nakon štoperice malo izrazitije osjećam desni jajnik? (a može biti da je to i moja maštovita psiha )

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

možda ti je ovulacija na desnom

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

vatra 86

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro!
    carmina strašno mi je žao..drži se..
    Ja od ovog mj ništa ne očekujem..za vrijeme O smo se keksnuli svega 2 puta, a još smo bili na putu, tako da mi se nije ni dalo pokrivati sve dane..I nismo više od tada, jer mm je pao i ima longetu na desnoj ruci koju mora držati 10 dana.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo me :D

zao mi je ako je nekima od vas tesko, ali imamo ovdje nekoliko problema.
    Nije stvar u tome da netko tko je ovdje dugo odbrojavao pokusavajuci prirodno ili paralelno, a na kraju zatrudnio mpo postupkom ne smije otvoriti odbrojavanje - smije i takvih smo slucajeva imali vec i u proslosti.
    Stvar je u tome da o postupcima potpomognute oplodnje (stopericama, punkciji, i bilo cemu sto se odnosi na mpo) mozete pisati na podforumu predvidjenom za to.
    Ovo odbrojavanje je zamisljeno za podrsku i ohrabrivanje u prirodnim ciklusima. Kada ste u mpo postupku niste odbrojavalica ovdje, u medjuvremenu se naravno mozete javljati (i nemojte se ljutiti, postoje kalendari za biljezenje DC).
    Dogodilo se da se puno vas koje zapravo spadate tamo sada zalite jer ovdje mozete vise zachatavati, a to nije cilj - cure koje se osjecaju pomalo istisnuto s ovog odbrojavanja nisu toliko glasne, ali se zale preko pp-a.
    Odbrojavanje takodjer nije mjesto za pricanje o struklama i kavama nego samo za stvari vezane uz ciklus.
    Slicna odbrojavanja na drugim pdf-ovima su ukinuta pa nemojte da se ovome dogodi isto zato sto ce izgubiti primarnu svrhu.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Što je s listom? Kako bi trebala izgledati?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pujica jel se onda svi u postupcima (i oko njih) skidaju s liste ili? jasno nam je svima da zachetavamo temu raznim stvarima - jel moguc kompromis da postove vezane uz mpo pisemo na potpomognutu, a da se tu javljamo kao podrska i odbrojavamo? jel moguce uvrstiti jasne kriterije u pravila?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubi dobar prijedlog..
    Evo ja idem u cet na punkciju i nek se ta lista pripremi za 3 tj. Da otvorim odbrojavanje.. bas sam happy danas!!
    A pitanja postavljamo na mpo i obecajemo da necemo zacatavati temu!

Stranica 2 od 10 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •