-
joj, joj, curke moje drage, sve vas
i
. nitko ovdje nikoga ne tjera s liste. koliko sam ja skužila. već se samo molite da o mpo postupcima i detaljima oko toga pišete na potpomognutoj.
beilana, ajd nemoj sad fitiljit. ti mene očito nisi skontala. normalno da ni ti ni ja ne pišamo trakice i ne mjerimo bt, ali ako neka cura ima neko pitanje vezano uz te teme, npr., a mi imamo iskustva s time, naravno da ćemo odgovoriti, savjetovati, što li već, jer nam to nije zabranjeno, pa ne vidim zakaj se ne bismo tu javljale
. kao što je meni masu puta Beti3 dala korisne svjete, odgovore i ideje, a uopće, recimo, nije ovdje na listi i ne javlja se tu svakodnevno. ali svatko može i ima pravo nekome odgovoriti. zato i ja tu škicnem i dođem, pa ako kome mogu kaj pomoći, drago mi je. ili da dam koju info, ako netko traži i slično.
žužy, mislim da si u pravu kad veliš za tinino odbrojavanje, ako je ona bila u postupku i trudnoću ostvarila iz postupka, a prije postupka npr. nije pisala ovdje i pokušavala ovdje, onda mislim da je tamo trebala otvoriti odbrojavanje, ali koliko se ja sjećam ovdje na ovom pdfu se nikad nije špotalo zbog toga ako je neka cura otvorila odbrojavanje, a bila je u postupku, ako je prethodno bila i ovdje i pokušavala prirodno. ali nije se dogodilo da je neka isključivo bila na potpomognutoj pa tu otvorila odbrojavanje jer je paralelno počela pisati i ovdje. cijela se ova zbrka počela događati jer ste počele pisati i tu i tamo.
bubekica, možda i ne piše, morala bih sad ić vidjet kaj piše u "pravilima igre" na ovom pdfu, ali ako postoji posebno odbrojavanje na potpomognutoj i tamo ćakulate, onda mi je nekak logično da je ovo smišljeno za cure koje nisu u postupku jer ne vidim zakaj bi onda postojala 2 odbrojavanja
i zakaj bismo pisale na 2 strane jedno te isto?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma