Pokazuje rezultate 1 do 50 od 461

Tema: Odbrojavanje 1...tina 29..2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pujice ovo se prvenstveno dogodilo zbog tvog dugog nejavljanja i ne obavljanja duznosti admina. Da si prije skicnula ovdje nebi do te velike pobune od ovih cura ni doslo. Vjerujem da nemas vremena al onda trazi da te zamjene il da ti se nade pomoc , neko ko ce zbilja bit admin a ne padobranac sa zabranama. Bez ljutnje, al kolko su cure krive tolko je i tvoja krivica jos veca. Sve smo uvidjele da tema ima previse mpo prica, al kak to nitko nije branio postalo je normalno

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Pujice ovo se prvenstveno dogodilo zbog tvog dugog nejavljanja i ne obavljanja duznosti admina. Da si prije skicnula ovdje nebi do te velike pobune od ovih cura ni doslo. Vjerujem da nemas vremena al onda trazi da te zamjene il da ti se nade pomoc , neko ko ce zbilja bit admin a ne padobranac sa zabranama. Bez ljutnje, al kolko su cure krive tolko je i tvoja krivica jos veca. Sve smo uvidjele da tema ima previse mpo prica, al kak to nitko nije branio postalo je normalno
    prihvacam svoj dio krivnje. da, mozda sam trebala ranije reagirati, ali kako imam tri pdf-a najprije obavljam one moderatorske duznosti koje se odnose na nove korisnike i teme, bas i ne stignem citati odbrojavanje na kojem se dnevno nastanca nekoliko stranica. kriva sam utoliko sto znam da ovdje ima i cura koje su vec pisale i ranije pa nisam uvidjela da je cijela stvar otisla u drugom smjeru jer se puno vas prebacilo sa mpo odbrojavanja na ovo.
    kako god, ako si tako nezadovoljna, imas puno pravo uclaniti se u udrugu Roda i prijaviti se za volontiranje kao moderator a ja cu ti prepustiti ovaj podforum.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •