Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: VEP pretraga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala na odgovorima!
    Peterlin, mi smo dobili termin krajem svibnja na Rebru, između mora pretraga koje smo radili neuropedijatrica nas šalje i na tu. Kad su nas zvali za termin rekli su da je još mali, ali da će probati. Ak neće ići, onda kad poraste. On je jako živahan i mislim da neće mirno gledati u ekran, osim ako mu ne bude ultra zanimljivo, već da će zujati okolo. Vidjet ćemo. Veseli me da nije traumatična ni bolna pretraga. No nisam znala da je ključna za otkrivanje MS-a.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Smajlić prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odgovorima!
    Peterlin, mi smo dobili termin krajem svibnja na Rebru, između mora pretraga koje smo radili neuropedijatrica nas šalje i na tu. Kad su nas zvali za termin rekli su da je još mali, ali da će probati. Ak neće ići, onda kad poraste. On je jako živahan i mislim da neće mirno gledati u ekran, osim ako mu ne bude ultra zanimljivo, već da će zujati okolo. Vidjet ćemo. Veseli me da nije traumatična ni bolna pretraga. No nisam znala da je ključna za otkrivanje MS-a.
    Pa nisam baš sigurna da je kod ovako malog djeteta MS uopće stavka iako je to korisno znati... Moj stariji je imao zakašnjeli razvoj cjelokupnog neurološkog sustava, a kao posljedicu usporen razvoj motorike. Imao je i ambliopiju (slabovidnost) na jedno oko koje mu je bježalo, ali VEP na Rebru su mu napravili tek kad sam spomenula oftalmologu da mu rade VEP u Suvagu zbog motorike. Taj nalaz mu je bio relativno ok. Bilo je nekih neusklađenosti (nalaz nije bio primjeren dobi) i to se baš vidjelo - kasno je prohodao, nije bio fino koordiniran, uspio je skočiti s dvije noge istovremeno tek negdje oko četvrte-pete godine, bicikl isto dosta kasno savladao, ali sve je to prerastao bez problema.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.03.2013. at 17:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •