-
Beba ima 2 i pol mjeseca, i nakon što sam primjetila da ne ostvaruje kontakt očima i da mu zjenica dosta "trza" lijevo-desno, napomenula sam to našoj pedijatrici, koja nas je uputila očnom i neuropedijatru. Danas smo obavili pregled kod neuropedijatra i dijagnosticiran mu je nistagmus. Dr. je rekla da nije sigurna da uopće vidi, međutim kad sam joj rekla da "škilji" na sunčevu svjetlost, rekla je da je to dobar znak. Upućeni smo na vađenje krvi na tašte, EEG i VEP pretragu. Vađenje krvi i EEG obavljam u Brodu, ali VEP moramo u ZG, dr.kaže tu pretragu rade na Rebru i u Klaićevoj, e sad... s obzirom da nemam baš nikakva iskustva, molim da mi date neki savjet koja je bolnica bolja? Ako znate za nekog neuropedijatra provjereno,pa da probamo stupiti u kontakt direktno? Spremni smo potražiti i dugo mišljenje privatno. Nakon guglanja iskočila mi je klinika u Beogradu,Sv. Vid, koliko vidim na jako dobrom su glasu,ima netko osobna iskustva? Cijena pregleda je nekih 300-injak kn, dok je u ZG kod Sabola 1500 kn ( zvali smo jučer ).
UZV mozga mu je dobar, hipertoničan je i izvija glavu u jednu stranu, tako da moramo 2x tjedno na fizikalnu terapiju uz 4x dnevno vježbe po Vojti kod kuće. Ako mu je UZV mozga dobar, jel mogu očekivati da će i EEG nalaz biti ok? Ako netko zna nešto više o toj pretrazi,što da očekujem od nje?
Možda ima glupih pitanja, al malo sam pogubljena, svaka informacija će biti dobro došla....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma