-
Garancija na gradnju je 10 godina (prošlo je 5, a većina ljudi se uselila prije 2 do 3 godine, dugo je bila poluprazna). Stvar je u tome što smo se i mi žalili, i upravitelj zgrade je popisao nedostatke, ali oni nas zavlače sad skoro dvije godine da će doći popraviti, pa jednom dođe majstor - nešto pogleda, pa par mjeseci ništa, pa se ne javljaju na telefone, mobitele, mailove... i tako prođe hrpa vremena, a ništa nisu popravili.
Pa smo mislili da bi ih možda procjena sudskog vještaka natjerala da poprave. Ali nismo sigurni kako to u praksi zapravo funkcionira... uplaše li se oni da ćemo ih tužiti pa dođu samo na osnovu te procjene vještaka, ili ih boli briga za to? Mislim, znam da je to individualno od firme do firme kako bi postupili (i tko bi si uopće dozvolio da ga 2 godine molimo), pa sam htjela pitati je li netko imao sličnu situaciju i kako se riješilo.
Inače, saznala sam da je ovih 7000 kn za vještaka još i ok, inače je za jedan stan oko 2000-3000 kn, a za zgradu može biti i do 30.000 kn (ako je par zgradica u pitanju).
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 18.03.2013. at 11:05
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma