Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Romer DUo Plus vs Bebe Comfort?

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Romer DUo Plus vs Bebe Comfort?

cure dajte iskustva, savjete...
    MM i ja "ratujemo" danas, jer ja vec duze vrijeme cekam da kupimo Romer Duo Plus i do tad se vozamo u staroj Chico koja je vec zaista premala.
    I danas kad je trebalo napokon da kupimo romer, dosao MM s idejom da kupimo Bebe Comfort Iseos TT.
    I ne samo ovu za grupu od 9-18 kg, vec veli da ima sjedalica od 9-36 kg Trianos Safe Side i da mozemo i nju kupiti.
    E da ne bi bilo da sam ja najpametnija, MOLIM one koji znaju da mi napisu zasto je Romer bolja od Bebe comfort. Pa da dam MMu da cita

I MM veli da je na testovima Bebe Comfort dobila iste ocjene kao Romer a ja nigdje ne nadjoh te linkove...

Eh da...i ako necu Bebe Comfort onda mozemo i Maxi Cosi Priorifix jer je isto dobila najbolje ocjene kao i Romer, samo je jeftinija. (ovo za maxi cosi sam i sama citala ali mi ostalo od prije u uhu da ni maxi cosi nije bas naj naj...)

Dajte molim vas ZA i PROTIV pa makar ja ne bila u pravu

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mNj hoces da ti cure kazu zasto je roemer bolja ili za i protiv pa makar ti ne bila u pravu

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma jojjjjjjjjj
    znas mene
    uvijek brzopleta

hocu ZA i PROTIV pa makar ne bila u pravu
    bitna mi je sigurnost djeteta
    ne bih da platim romer skupo samo zato jer je roomer ako su ove druge isto dobre

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih prije uzela sjedalicu od 9-36 kg jer si jednim "udarcem ubila dvije muhe", uštedila novce...e sad samo je pitanje kako ti i jedna i druga "leže" u autu....

uzmite onu koja najbolje odgovara sjedalima vašeg automobila a ne onu koja vam je ljepša...

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mNj, prije mjesec i pol sam bila pred istom dilemom, ali bas istom i onda sam na kraju uzela roemer (mislim da je king).
    ne znam zasto.valjda zato jer o roemeru vise pricamo.hm....i nije neki razlog da bi uspio obrlatiti TM-a. valjda ce se javiti netko pametniji.

P.S.u biti mislim da su sve te sjedalice ok pa popusti koji put nek i On bude u pravu.

P.P.S.i meni je pala na pamet ta od 9-36, ali odustala sam u istoj sekundi.jednostavno mislim da ona ipak nije dovoljno sigurna za mog jos niti dvogodisnjaka.kad fran ovu preraste taman cu je otplatiti pa cu se moci usositi sa novim izdatkom te vrste.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mNjojza, tesko ti moze netko reci koja je bolja, sve tri marke su poznatije, cak vodeci proizvodjaci autosjedalica.
    Znam da te sjedalice imaju sve standarde i ateste, tako da je najbolje pogledati crash testove, probati sjedalicu u autu pa odluciti.

Ja bih samo napomenula za sjedalicu 09-36, bitno je da ima integrirane pojaseve.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Od tri spomenute sjedalice 'imamo iskustva' s dvije.
    U mom autu (Twingo) koristimo Maxi Cosi Priori XP (mislim da je ovo puni naziv). Oduševljeni smo! Stolica je savršeno legla - ne mrda!, montaža je jednostavna i ekspresna. Čak i kad prebacujemo stolicu u mužev auto to se izvodi brzo i elegantno (muž vozi Volvo, često mijenja modele i u svaki je dobro legla). I Lovre se čini zadovoljan (mada je on od prvog dana ljubitelj vožnje i nravno, pripadajuće autosjedalice).
    Kako (nažalost) dijete više vremena provodi s bakom i djedom (a ja ne želim razmišljati jesu li ga stavili u stolicu ili ne - naime, Lovre još stane u 'malu' autosjedalicu koju držimo doma baš za ovakve prigode), odlučili smo i opremiti i njihov auto. Baš smo jučer kupili Bebe Confort Trianos Safe Side (9-36) i nakon što je danas montiramo (Citroen Picasso) i provozamo se, imat ćemo novih informacija iz prve ruke.
    Znam da ti nisam baš pomogla u 'prodaji' Romera, ali...

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako mislite kupovati sjedalicu Bebe Confort trianos iz razloga da ju možete koristiti do djetetovih 12 godina iliti cca. do njegovih cca. 36 kg, uzmite u obzir koliko vam je sad staro dijete i da je rok upotrebe sjedalice 6 godina. 8)

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivancica je dobro rekla, ali uz to treba pripaziti na rok trajanja koji je proizvodac naveo, jer je moguce da se rok trajanja razlikue od sjedalice do sjedalice pa se moze desit da je ovoj sjedalici rok trajanja dulji od sest godina. Treba provjerit upute.

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i mene
    prvo hvala na odgovorima
    odustali smo definitivno od sjedalice 9-36 jer se ona ne moze pomicati u razne polozaje tako da ta opcija otpada. A ovo sto kazes Ivancice, je odlican argument 8)
    Jos cu pregledati po internetu sta kazu testovi pa cemo se napokon ponoviti, iskreno se nadam.
    Maruska, molila bih te da javis kako ste zadovoljni sa Bebe Comfort.
    Ako jos neko ima informacija, bujrum

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Njojza šta ste na kraju kupili?
    I kako ste zadovoljni?
    Kod nas doma slična dilema, samo malo drukčije uloge:
    MM bi romer kinga, a ja bebe confort seos tt.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ovo su ocjene iz 2007:

http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...e/default.asp#

Ne vidim tu sjedalicu :/

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bebe confort seos tt = bebe confort iseos tt pretpostavljam

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi smo na kraju kupili bebe confort iseos tt i zadovoljni smo
    no sad me brine da ju nisu testirali u 2007...

da nije neka greska?

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    bebe confort seos tt = bebe confort iseos tt pretpostavljam
    Je, je, fali mi slovo, sorry.

Njojza, baš to pokušavam nać, neki test da vidim kakve je ocjene dobila.
    Rezervirali smo je bez kapare do sutra, da probam još malo istražit, inače u auto nam sjeda savršeno.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Eh da, vlasnici Bebe conforta iseos tt, da li imate ljetne navlake?
    Mi bi kupili posebno al kažu u TL da oni to ne drže, a ak ćemo posebno naručivat da idemo na žitnjak.
    Jel uopće postoje ljetne navlake za ovu autosjedalicu?

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sama pronašla, :
    http://www.bebeconfort.com/UK/voitur...ccessoires.htm
    A towelling cover: towell-ručnik, a cover-prekrivač, pa je valjda onda to ljetni prekrivač :?

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A heat-resistant seat cover to ti je samo prekrivac za sjedalicu kad je ona prazna da se ne pregrijava i kosta bozesacuvaj...prosle godine sam jos pisala u TL da mi nabave pa su rekli da ce doci krajem rujna pa nije....

no never mind

protiv znojenja je ovaj towel i to i meni treba, pa ako nije problem daj mi javi posto je pa bih i ja jedan uzela

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Gledala sam, Baby center nema towel-navlaku, već samo ovo kaj si opisala da se stavi na sjedalicu kad je prazna i košta 25eura.
    http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167448

Zvat ću ih kasnije, možda se kod njih može naručiti, do sad su bili pouzdani.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

iki, sjedalica nije loša.
    Ako vam u auto sjeda savršeno - mislim da ne moraš previše razmišljati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •