Pozdrav, drage buduće mame!

Studentica sam psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pri kraju sam faksa i da bih diplomirala, preostaje mi napisati diplomski rad. Oduvijek su mi trudnice i sve vezano uz njih bile zanimljive, pa sam odlučila baviti se njima (tj. vama ) u diplomskom.
Preciznije, radit ću istraživanje o nekim osobinama, razmišljanjima i stavovima trudnica.

Ovdje trebam vašu dobru volju i pomoć: da odvojite malo svog vremena (oko 15 minuta) i ispunite on-line upitnik koji se nalazi na ovom linku http://limesurvey.srce.hr/index.php?sid=23899&lang=hr. Upitnik je pregledan od strane administratora foruma i link je postavljen uz njegovo odobrenje.
Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno i, naglašavam, potpuno anonimno, a prikupljeni će podaci koristiti isključivo u istraživačke svrhe. Stoga vas molim da odgovarate iskreno. U bilo kojem trenutku možete odustati od sudjelovanja. Na samom linku, uz pitanja, nalaze se sve potrebne upute za odgovaranje.

Sudjelovati mogu sve trudnice, bez obzira na dob, tjedan trudnoće ili bilo što drugo.
Molim vas da se odazovete i ispunite upitnik, mislim da će vam rješavanje biti zanimljivo jer su pitanja vezana i uz porod i odgoj djeteta koje čekate. Ispunjavanje upitnika smatra se pristankom na sudjelovanje u istraživanju.

Također, ako poznajete trudnice koje ne prate ovaj forum, molim da i njima proslijedite link na upitnik.
Vjerujem da će rezultati ovog istraživanja biti korisni i vrijedni pozornosti, a ovdje na forumu ću vam napisati konačne rezultate i nalaze istraživanja kad obranim diplomski rad.

Ukoliko imate bilokakvih pitanja u vezi istraživanja, slobodno se javite na mail koji možete pronaći na početku upitnika.

Vama i vašim bebačima želim svako dobro!