Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Jaslice Šumska jagoda - Črnomerec

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Jaslice Šumska jagoda - Črnomerec

Da li netko ima iskustva sa jaslicama u Jaslicama i vrtiću Šumska jagoda - Črnomerec (blizu bolnice Sv. Duh). Mislim tamo prijaviti naše zlato pa bi neko mišljenje dobro došlo - o samim jaslicama, tetama. Nisam još bila kod njih, samo sam razgovarala telefonski i čine mi se ok, ali... Imaju mi još jedne u kvartu ali te su blizu škole, preprometno mi izgleda pa nekako ne bih baš...(uz razmišljanja o tome kad krene u vrtić i koliko stranih ljudi može doći do njega). A i izvana izgledaju baš ko vrtić...hvala unaprijed na pomoći.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oskar je isao tamo u jaslice prije 3,5 - 4 godine
    bila sam jako zadovoljna i s vrticem i s tetama

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

jel ima još netko iskustva sa šumskom jagodom?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    Mi krećemo u jaslice Šumska jagoda za mjesec dana.
    Dobili smo mjesto još u 9. mj.2008. (T ima 19 mjeseci) ali smo je zbog alergija, AD čuvali do proljeća..

bili smo na uvodnom razgovoru u 6.mjesecu prošle godine i ja sam bila oduševljena!

Njihova psihologica je održala tako nadahnut (ne pretjerujem) govor za uvod koji mi je toliko posložio neke stvari koje nigdje nisam čula ili pročitala tako jednostavno i sažeto..

a nakon toga sam naišla na par mama čija su djeca išla u ŠJ i sve su redom vrlo zadovoljne

preporučam da odete k njima i uvjerite se sami

ali ja nekako imam osjećaj da jesu stvarno dobri :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam im poslala mail danas pa čekam da mi se jave

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imam iskustvo sa Šumskom jagodom već više od 5 godina. Moje su doduše krenule s 2,5 godine pa ne znam kako je u "malim" jaslicama. Mala primjedba na jaslice starije kćeri: mislim da nisu imali neki program, imala sam osjećaj da je njoj bilo ubitačno dosadno i to je pokazivala teškim odvajanjem ujutro od nas - vjerojatno je tu bilo i subjektivnih razloga (bila je među najstarijima u grupi i poslije se pokazalo intelektualno daleko ispred većine, a emocionalno u banani).
    Što se tiče vrtićkih grupa - samo pohvale. Prošli smo ukupno 6 teta i sve su bile dobronamjerne, pristupačne i obazrive. Dosta rade na druženju susjednih grupa tako da djeci nije veliki šok kada se grupe spajaju ili je njihova teta na bolovanju. Njeguju nekakav zajednički duh.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa
    Citiraj Romina prvotno napisa
    Mi krećemo u jaslice Šumska jagoda za mjesec dana.
    Dobili smo mjesto još u 9. mj.2008. (T ima 19 mjeseci) ali smo je zbog alergija, AD čuvali do proljeća..

bili smo na uvodnom razgovoru u 6.mjesecu prošle godine i ja sam bila oduševljena!

Njihova psihologica je održala tako nadahnut (ne pretjerujem) govor za uvod koji mi je toliko posložio neke stvari koje nigdje nisam čula ili pročitala tako jednostavno i sažeto..

a nakon toga sam naišla na par mama čija su djeca išla u ŠJ i sve su redom vrlo zadovoljne

preporučam da odete k njima i uvjerite se sami

ali ja nekako imam osjećaj da jesu stvarno dobri :D
    U koju grupu ti treba dijete krenut ili bar ime teta? Ja isto razmišljam o upisu u njihov vrtić, a starosna dob moje bebe je tu negdje..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

bit će "ptičica"

a još ne znam imena teta

a krećemo za manje od 6 tjedana!!
    jedva čekam! :D

jer moje dijete vapi za društvom

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pitanjce: šumska jagoda je drž ili priv vrtić?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da je državni.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

šumska jagoda je državni vrtić
    od privatnih "preko brda" imate onaj časnih sestara Terezije od malog Isusa na Vrhovcu i navodno su te jaslice jako dobre, pa eto ...
    iznad njih je vrtić Sunčev sjaj (o kojem ja samo hvale pjevam :D )
    želim vam svima dobru prilagodbu i puno sretnih trenutaka vašim mališanima!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •