Pozdrav...
Ja sam se prošlu godinu imala biokemijsku trudnoću.Menstruacije su mi inače redovne i pošto smo pokušavali ostvariti trudnoću, nakon izostanka nekoliko dana uradila sam test, koji je imao sjenu od druge crtice. Nažalost, nakon 10 dana prokrvarila sam i završila u bolnici. Doktor mi je pojasnio, da se dogodila oplodnja, ali se plod nije ugnjezdio nigdje u maternici, već je plutao i bio osuđen na propast. Razlika odnormalne i biokemijske trudnoće je ta, šta se biokemijska ne vidi putem UZV, doslovno ne postoji. Neki doktori je nazivaju zakašnjelom menstruacijom.
Kod mene nije bilo potrebe za kiretažom,pa mi je doktor savjetovao mjesec dana pauze i ponovo pokušati s tim da mi je rekao, i biokemijska trudnoća je znak da se nešto pokrenulo u organizmu, te da je siguran da ću ubrzo ponovo ostati trudna. Tako je i bilo nakon samo jedne redovite menstruacije, ja sam ostala trudna i sve je uredno proteklo, sad sam na kraju trudnoće i još jedino čekam porod.
Ja ti od srca želim da ćim prije ostvariš svoje snove...
A što se psihe tiče,meni je bilo teško, ali isplakala sam se, izbacila to iz sebe i rekla si, da je tako moralo biti i da idem dalje i... išla sam...
pozzzz