-
Drage cure, molim pomoć:
imala sam zadnju M 15.5., nakon što sam primijetila da kasni napravila sam test na T i bio je pozitivan.
Bila sam tako sretna!
Onda u srijedu ujutro dobijem krvarenje, ne obilno. Kasno popodne imam termin kod gin. i ona nakon UZV kaže da "nije ti to dobro, nema tu prave trudnoće" Kao, trudnoća je, ali nema ploda. Jeli to onda biokemijska trudnoća?
Uputi me drugi dan na vađenje BetaHCG i da terapiju Ergometrin. Nisam ga taj dan stigla podići u ljekarni i do sad ga još nisam uzela. Nekako neželim prije nego vidim slijedeći nalaz bête.
Trudnoća je bila 6 tj. Beta 666,2. Kakav je to nalaz? Jeli to malo i jeli to znak da se trudnoća sigurno neće razviti?
Uputila me u ponedjeljak na ponovno vađenje krvi. Do tada čekam kod kuće. Krvarim, ali stvarno ne obilno, vidljivi su i kao komadići tkiva na ulošku, sluzav, krvav iscjedak... Iznenađuje me što nemam apsolutno nikakve bolove.
Gin je kao dijagnozu napisala abortus incompletes, ali ja još nisam čula da je moguće proći pobačaj bez ikakvih bolova.
Već sam imala jedan, prije 5 g, nisam prošla kiretažu, otišlo je samo od sebe uz praćenje u bolnici 5 dana. Sad me strah, kako ću znati jeli sve samo otišlo? Zašto nemam nikakve bolove (prvi put sam imala strašne)? Jeli to uopće sigurno pobačaj? Ima li ikakve šanse da se trudnoća sačuva?
Kolika bi trebala biti beta u pon (znači četiri dana nakon prošlog vađenja krvi) ako je pobačaj nastupio?
Molim vas za pomoć! Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma