Hvala na dobrodošlici. U stvari puno vas čitam pa sam se evo i odlučila pridružiti svojim komentarima. Bila sam danas kod doktora a sutra me naručio na ultrazvuk s obzirom da jako malo krvarim pa da provjeri da li je sve otišlo s krvarenjem. I rekao je da ćemo nakon 3 mjeseca napravit briseve, a kad ponovo ostanem trudna odmah po izostanku menge dobit ću dufaston (valjda se tako piše???). Prva dva puta nikakvih poteškoća, a sad dva puta neuspješna. Glava mi je puna raznih razloga zbog kojih mi se to moglo dogoditi- zadnjih sam mjeseci eksperimentirala sa sirovom hranom i zelenim sokovima pa mislim da mi nije to nešto poremetilo organizam jer su mi se i nokti počeli listati što nikad nisu, a pronašla sam negdje da je B12 vrlo važan u održavanju trudnoće. Ali tko može znati šta je jer ni nakon spontanog prošle godine i briseva ništa se nije otkrilo kao razlog. Lakše mi je kad pročitam da nisam jedina jer oko mene nitko nije imao ovakvo iskustvo pa mi je teško i pričati o tome jer vidim da me čudno gledaju.