-
Ako po pravomoćnoj sudskoj presudi u kojoj su određe i iznosi uzdržavanja djece, nije uplaćivano sve kako stoji u odluci, nažalost Vaša bivša supruga ima pravo u ime djece to potraživati. Vi možete uložiti prigovor za odgodu ovrhe, podnijeti tužbu za nedopustivost ovrhe i tražiti od suda izmjenu odluke o iznosima uzdržavanja. To su 3 zasebna postupka, teško izvedivo laiku bez odvjetnika, a s odvjetnikom preskupo. Predlažem da se s bivšom suprugom pokušate ljudski dogovoriti, a da ona povuče taj ovršni prijedlog.
-
Možda bi to bilo i moguće dogovorit s njom da da ona nije tako rastrošna podizala je kredite u bankama bez pokrića tolike da joj od plate 5100 kn ostaje 135 kn sad je vjerovatno odlučila da joj ja to plaćam jer nema ko drugi i što je još gore okreće djecu protiv mene zovem ih svako drugi dan pričaju samnom ko sa nekim strancem bez ikakvih osjećaja što se prije ovoga nije događalo zvali su oni mene ćesto čak i po 5 puta dnevno a sad samo ja zovem jer navodno imaju puno obaveza treninzi škola prijatelji i ostali nisam ih vidio od 01 09 2012 jer im vjerovatno ona brani pa je nagovorila djecu da kažu da im se neda jer nema snijega kod mene a dobili su još jednoga brata skoro i ne pitaju za njega kad se čujemo mislim u svemu ovome da ona i maltretira djecu čim je tako jer takvi prije nisu bili čak su popustili i u školi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma