Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 253

Tema: HZJZ pomaže u promociji privatne firme, a preko leđa naše djece???

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A mislim da na Bojaninoj reklami i nije pisalo Bojana Gregorić ambasadorica unicefa. Odnosno ona je celebrity mama koja je reklamirala nešto, ni prva ni zadnja.
    Ajme Spajalice, nasmijale su me ove tvoje gombice .
    Nego mi smo isto nekidan imali u školi imali projektini dan, Lino višebojac. Promovirao se sport i zdrava prehrana, moj sin je sudjelovao u natjecanju i nagrađen je nekim paketićem. Od dobivenog je samo majicu donio kući, ostalo ne smije jesti. A sve zdravo, neka kuglice sa linoladom, linolada i tako to.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A nije valjda baš pisalo u reklami da je ambasadorica unicefa, to se već podrazumijeva... Isto kao i za Gibonnija i druge... I sad da vidiš Gibonnija na reklami za nešto što nije prikladno, isto bi ga povezala s titulom ambasadora, zar ne ?!

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cijela priča oko Bojane i reklame diskreditira UNICEF, neke stvari su trebali definirati unaprijed...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i ja sam poslala ljutiti mail....pa kad im zatrpamo inbox neka barem znaju da ima onih koji se ne daju tako lako obmanuti!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nesmeta da privatna osoba reklamira sto god želi , iz kojih god razloga želi.
    Ali mi jako smeta kad to čini javni zavod za proizvode/firme čiji se proizvodi jako kose sa vrijednostima koje zastupa taj zavod. I još se taj zavod financira novcem poreznih davanja građana u čijem bi interesu zavod trebao raditi.
    Bojanu ne plaćamo iz svojih davanja, niti mi je autoritet o zdravoj prehrani sto se tice struke i zanimanja , tako da mi to uopće nije jednako sa postupcima HZJZ -a.
    Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    cijela priča oko Bojane i reklame diskreditira UNICEF, neke stvari su trebali definirati unaprijed...
    na oboje mogu reci samo da potpisujem.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i UNICEF treba noFce, a izvori prihoda su im upravo multikompanije. Naravno, to nije opravdanje. Slažem se da su trebali definirati unaprijed, ali to još uvijek ne znači da ih ne bi financirali ovi spomenuti, samo da MI to ne bi vidjeli tako jasno.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bojana je imala dogovor s UNICEFOM da tijekom kampanje za N. neće javno istupati kao UNICEFova ambasadorica.
    kasnije se Bojana odlučila samo za N., ali nekako ne sumnjam da će svoju ambasadorsku "karijeru" uvijek isticati u CVu

sjetimo se Audrey i plačimo!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A valjda ce sljedeci put pametnije birati

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

...

Citiraj vic prvotno napisa
    Mujo: Fata, hoćeš se sexat samnom za kunu?
    Fata: Bjež, Mujo, nisam ti ja kurva..
    Mujo: Fata, a da sam milioner i dam ti milion dolara?
    Fata: Hm..
    Mujo: Dobro, utvrdili smo da si kurva, samo da sad dogovorimo cijenu..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

(a možda je primjerenije staviti i ovo )

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da, da... Para vrti gdje burgija neće... :/

Nego, mene je još više zabrinula činjenica da drugi ljudi u tome ne vide ništa čudnog, što smo to samo mi primjetili, pa onda i to što sam to isto postavila u nekoliko FB grupa u kojima pišu mame i nisu baš previše zabrinute, dapače se čude što se npr. ja zabrinjavam, pa djeca im vole pojesti N. proizvode i sl., jedu to često, one nemoraju puno izmišljati što im dati za obrok i sl.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja i dalje nemam problem s tim, mene muci sponzorstvo N. HZJZ. To nije OK. I to me jako jako muci

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jao ja vas puuuno pratim ovih dana,ali imam doma nekih problema pa ne stignem pisati puno.
    Ždere me jako i ždere me da ima needuciranih ljudi kojim je to normalno i koji klince šopaju s tim, pa moji susjedi jedu same čokoline, drek kuglice kako ih ja zovem i pužiće s neskvikom, ogromni su, meni stalno kvocaju da zašto je moja mala tako sitna i mršava, a nije, baš je taman i ne buja od sličnih gluposti, ne shvačam da se netko nema potrebu informirati o sastavu hrane kojom hrani svoje malene,a glavno da mačkama kupuju hranu za mačiće, sterilizirane mačke, i kajjaznam kaj
    Način na koji je sve izvedeno je užasan, udaraju na one najpodložnije utjecejima,a o Bojani Gregorić ja odavno nemam kaj reći, davno mi se zamjerila, a i Unicef mi je sa svojim klincima po raznoraznim Mallovima počeo dizati živac, kada netko tko nema pojma o djeci i o svemu baljezga glupoti¨!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

superx jel to ista ona ekipa koja šalje klince k tebi?
    ma naravno da većina ljudi razmišlja tako, to je najlakše
    neda se mnogima ustati ne znam uru ranije pa spremiti doručak, ovo naliješ, naspeš, računa se da je dijete doručkovalo i mirna bosna

općenito je svijest o prehrani na nezavidnoj razini i mene to i žalosti i čudi
    doživjela sam svaku polemiku na tu temu kao "pametovanje" s moje strane tako da šutim
    nisam spremna educirati ljude koji to ni ne žele, jer da žele hvala Bogu imaju pristup informacijama jednako kao i ja

ova akcija je van pameti ali mene ne čudi, najiskrenije
    davno sam izgubila povjerenje u cijeli sustav i davio sam shvatila da samo novci pokreću
    tako i ovdje, očito je N. dao neku pinku, rješio neke rupe koje su čekale ko će ih sanirati
    a da dotični svojoj djeci daju ta njesra čisto sumnjam

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kad sam vidjela Bojanu u toj reklami nisam se ni sjetila unicefa. Samo mi je kroz glavu prošlo pitanje a jel ti stvarno to daješ svom klincu?!
    Iskreno ona je glumica i svaka čast na nekim stvarima, ali manje više sve to završi da para vrti burgiju, hoću reći može bit ona stvarno uvjerena da su te gombice OK. Pa s kolikom ljudima sam se srela koji kupuju fitnes pahuljice i stvarno misle da su poradili na svojoj prehrani i očekuju da će i smršavit.
    Živciraju me nutricionisti koji govore da je to baš što djeci fali. To mi je nekako kao da odjednom profesor matematike kaže da 2*2 može biti i 5.

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tako i treba biti. Teorija kaže da se najbolje hraniš onime što je prirodno i domaće u okruženju radijusa 150 km od mjesta gdje živiš, tj. u krugu promjera cca 300 km.
    Dobro je hraniti se onim namirnicama koje pripadaju našoj klimatskoj zoni, dakle koje mogu uspjevati u našim krajevima. Važno je da se uzgajaju na zdrav način, bez kemikalija, po mogućnosti biodinamički.

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nitko realan ne može ovakvo što očekivati u dječjim ustanovama

ako ništa drugo, a ono što je sezam visokoalergogena namirnica
    drugo, tahini je jako skup, bolje onda hummus napraviti jer slanutak nije skup
    treće... još i da djetelinu uzgajaju i dobro je ispiru

bako, unuk ti je mali, pričekaj da uđe u institucionalno čuvalište
    sretnoi smo ako uopće i jabuke koje ima daju - operu

i, nije nevažno, ručak u školi plaćamo 9 kuna
    Najskuplja su bolesna djeca. To je taj Štamparov zavod zaboravio.
    Kao poticaj za razmišljanje navela bi primjer udruge Zdravi grad iz Splita. Gđa Maja Gorjan sa suradnicima obilazi škole i djeci na oglednim radionicama kuhanja pokazuje kako se jednostavno priprema kvalitetan obrok (blitva se kuha 1 min, voda od kuhanja se baci jer nije za jelo, palenta se kuha tako i tako...). Djeca vide proces nastanka hrane. Možda sada neka djeca misle da hrana "raste" u vrećicama u dućanima.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala ROdi šta postoji i na pravoj rekaciji. No, mislim da bi svatko od nas trebao osobno poslati mail sa upitom i pojašnjenjem navedenog.
    Ovako će zadovoljno trljat ruke i kao "samo se neka tamo udruga bunila... he, he, he".
    Dakle, smatram da se treba stvorit kritična masa da vide da nismo ovce.
    Ekipa u HZJZ prima plaću od poreza koji im mi plaćamo. Stoga ajmo na sunce informacije. Čije je to ideja? Kako se baš HZJZ odlučio za tu tvrku?

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Gle, nisu se ni u (kršitelj koda)u bezveze odlucili za Bojanu, nisu glupi. U percepciji javnosti, Bojana je ona zgodna, lijepa glumica i Unicefova ambasadorka sa preslatkom djecicom. Vjerujem da vecina niti ne zna da vise nije u Unicefu, nisam ni ja to znala. (kršitelj koda)u nije ni trebalo da se potpise kao ambasadorka to je bio, sto se kaze, "pogodak u sridu".
    A i jadno mi to njezino ambasadorstvo kada je tako brzo prodala vrijednosti i ideale koje promovira Unicef za (kršitelj koda)ov novac. Zao mi je ako zvucim osudjujuce, ali nekako imam dojam da bi ambasadori Unicefa trebali biti osobe drukcije od vecine u smislu da su socijalno osvjestenije i angaziranije, osjetljivije na ovakve stvari... Osobe koje stvarno stoje iza onoga sto promoviraju.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj split prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ROdi šta postoji i na pravoj rekaciji. No, mislim da bi svatko od nas trebao osobno poslati mail sa upitom i pojašnjenjem navedenog.
    Ovako će zadovoljno trljat ruke i kao "samo se neka tamo udruga bunila... he, he, he".
    Dakle, smatram da se treba stvorit kritična masa da vide da nismo ovce.
    Ekipa u HZJZ prima plaću od poreza koji im mi plaćamo. Stoga ajmo na sunce informacije. Čije je to ideja? Kako se baš HZJZ odlučio za tu tvrku?
    potpis na oovaj zahtjev

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pisi pa pitaj, jer kazu ko pita ne skita.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo koji odgovor dobijete kad ih konkretno pitate:

Hrvatski zavod za javno zdravstvo ustanova je koja provodi javnozdravstvene aktivnosti koje obuhvaćaju aktivnosti pomoću kojih se provodi društvena skrb za zdravlje stanovnika Republike Hrvatske poput provođenja higijensko-epidemiološke zdravstvene zaštite stanovništva, provođenje zaštite mentalnog zdravlja, prevencije i izvanbolničkog liječenja ovisnosti, promicanje i zaštita zdravlja od utjecaja štetnih čimbenika okoliša mjerama koje stanovništvu osiguravaju zdravstveno ispravnu hranu i vodu za piće, vodu za rekreaciju i ostale vode, kao i provođenje prevencije poremećaja i bolesti nepravilne prehrane i provođenje promocije pravilne prehrane.

U svjetlu svojih aktivnosti i uloge Hrvatski zavod za javno zdravstvo podržava sve inicijative kojima se građanima nude zdraviji životni izbori pa je tako podržala i žitarice Nestlé koje se evidentno prilagođavaju stručnim smjernicama u svezi potrebnog unosa nutritijenata uključujući i smanjen unos soli te povećan unos vlakana. Iz navedenih razloga Nestlé je dobio potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u svezi promicanja zdravijih žitarica. Hrvatski zavod za javno zdravstvo podržati će i ostale proizvode/ proizvođače koji usklađuju svoje proizvode sa stručnim i znanstvenim medicinskim smjernicama kada i ako to oni zatraže, sada i u budućnosti, jer uspješna prevencija i promicanje zdravlja moguće je jedino u suradnji sa prehrambenom industrijom kao partnerom. Dodatno bi naglasila da prema provedenim istraživanjima tek nešto više od polovice djece u našoj zemlji doručkuje radnim danom, odnosno gotovo polovica ih preskače taj najvažniji obrok i stoga Hrvatski zavod za javno zdravstvo smatra važnim promociju doručka u kojem žitarice kao jedan od izbora zasigurno imaju svoju ulogu.

Na navedenom skupu predavanja su govorila isključivo o stručnim i znanstvenim aspektima pravilne prehrane i važnosti doručka što je izrazito važna tema te nije bilo nikakvog spomena niti jednog konkretnog proizvoda u predavanjima. Naravno da obzirom na okruženje skupa i organizaciju postoji mogućnost misinterpretacije ali ponavljam navedene žitarice mogu biti jedan od izbora i stoga cijeli skup nije niti znanstveno niti stručno sporan kao ni potpora Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo istom.

Srdačan pozdrav

Bla bla bla....

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ccc

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dobro si prošla
    UNICEF sam po sebi se nikada ne bi tako srozao da s firmom vrijednom bojkota po raznim kriterijima sadi tikve. Izbor glumice je zato prva liga - bolju pljusku UNICEF-u nisu mogli zalijepiti. HZJZ s takvima ni do sada nije imao problema. Djeca? Pfft!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

http://dobrahrana.jutarnji.hr/testir..._utmk=46909540

Čak su i ovdje iz N. vjerojatno namjestili svojim brabonjcima najbolju ocjenu, nemogu vjerovati ali istina je!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

U svjetlu svojih aktivnosti i uloge Hrvatski zavod za javno zdravstvo podržava sve inicijative kojima se građanima nude zdraviji životni izbori pa je tako podržala i žitarice Nestlé koje se evidentno prilagođavaju stručnim smjernicama u svezi potrebnog unosa nutritijenata uključujući i smanjen unos soli te povećan unos vlakana. Iz navedenih razloga Nestlé je dobio potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u svezi promicanja zdravijih žitarica. Hrvatski zavod za javno zdravstvo podržati će i ostale proizvode/ proizvođače koji usklađuju svoje proizvode sa stručnim i znanstvenim medicinskim smjernicama kada i ako to oni zatraže, sada i u budućnosti, jer uspješna prevencija i promicanje zdravlja moguće je jedino u suradnji sa prehrambenom industrijom kao partnerom. Dodatno bi naglasila da prema provedenim istraživanjima tek nešto više od polovice djece u našoj zemlji doručkuje radnim danom, odnosno gotovo polovica ih preskače taj najvažniji obrok i stoga Hrvatski zavod za javno zdravstvo smatra važnim promociju doručka u kojem žitarice kao jedan od izbora zasigurno imaju svoju ulogu.

Joj kad sad nahrupe svi ostali proizvođači smeća...
    Ma katastrofa.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 25.03.2013. at 08:47

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Joj kad sad nahrupe svi ostali proizvođači smeća...
    Ma katastrofa.
    Mi naivno mislimo da je tako samo s dječjom hranom... Dragi moji, bojim se da je to samo mali kamenčić koji je dio šire priče. Ne bih baš rado tako lupetala bez argumenata, ali bome ću sad to držati na oku i probati bilježiti. Imam dojam da je najlakše je osvojiti neko tržište ako ideš kroz državne institucije.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Naravno da nije. Zato i trebamo biti glasni.
    Još jednom spominjem Michaela Pollana koji kaže da je hrana samo ono što bi naše prabake prepoznale kao hranu!
    http://michaelpollan.com/books/food-...rated-edition/ Bacite oko na audio slideshow s kravicom.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

lijepo molim da mi se netko od RODA javi na pp, imate radijski eter na ovu temu

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Još jednom spominjem Michaela Pollana koji kaže da je hrana samo ono što bi naše prabake prepoznale kao hranu!
    Pollan mi je vratio vjeru u nutricioniste kad je objavio Unhappy meals prije par godina. Nekako odmah potom su se i drugi ohrabrili i jednostavno izašli iz tantruma "industrijska hrana bez masti je super...industrijska hrana bez masti je super...industrijska hrana bez masti je super..."
    Ova prijevara s industrijskom zamjenom za hranu je upravo najbolji primjer unhappy hrane o kojoj Pollan govori.

Vjerovali ili ne, moj malac je bio znatiželjan na to industrijsko smeće pa sam mu priuštio "sneak preview" tako da si je to sr... mogao prilagoditi tako da mu bude najbolje moguće. Rekao sam samom sebi da mu jednostavno neću braniti jer je prepametan da ga nešto tako bez veze ikada pridobije. Njegov komentar: "To je bljak." Zlato tatino.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja mislim da moja djeca ne bi bila tako pametna
    i da bi im se itekako dopalo

ali, zato smo mi tu da spriječimo masovnu distribuciju budalaština
    doma neka ih roditelji hrane kako misle da treba
    ali javne ustanove ih moraju hraniti kako se zna da treba

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naravno da nije. Zato i trebamo biti glasni.
    http://michaelpollan.com/books/food-...rated-edition/ Bacite oko na audio slideshow s kravicom.
    Super informacija. Nisam prije poznavala lik i djelo g. Pollana.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    uuu, napokon da mi se neka pravila o prehrani fakat sviđaju

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

"If you are not hungry enough to eat an apple, than you are probably not hungry."

Ovo moram zapamtiti!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Divan je... ja sam čitala samo In defence of food, oduševio me.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Gore sam spomenuo "Unhappy meals" pa tko još nije, može pročitati ovdje: https://www.nytimes.com/2007/01/28/m...tionism.t.html

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da moja djeca ne bi bila tako pametna
    i da bi im se itekako dopalo
    ni moji nisu pretjerano pametni, tj. najstariji je najpametniji u svezi klope i s njime nema nekih problema, ali mala bi sve , a pošto je ona alergičar ( naravno da branim sve kaj se može), ali kad slučajno pojede neku industrijsku inačicu ( a to se desilo od kad je pošla u školu 2x) odma počne povračati, tak da mora i sama biti svjesna kaj i gdi. Neki se isčuđavaju zakaj tolke zabrane, a da oni znaju kak ja to moram sve prolazit i kolko je meni trebalo vremena da samo kožu složim i s kolko odricanja ( najviše mojega), nema tih para kaj bi to moglo naplatiti.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo koji odgovor dobijete kad ih konkretno pitate:

Hrvatski zavod za javno zdravstvo ustanova je koja provodi javnozdravstvene aktivnosti koje obuhvaćaju aktivnosti pomoću kojih se provodi društvena skrb za zdravlje stanovnika Republike Hrvatske poput provođenja higijensko-epidemiološke zdravstvene zaštite stanovništva, provođenje zaštite mentalnog zdravlja, prevencije i izvanbolničkog liječenja ovisnosti, promicanje i zaštita zdravlja od utjecaja štetnih čimbenika okoliša mjerama koje stanovništvu osiguravaju zdravstveno ispravnu hranu i vodu za piće, vodu za rekreaciju i ostale vode, kao i provođenje prevencije poremećaja i bolesti nepravilne prehrane i provođenje promocije pravilne prehrane.

Na navedenom skupu predavanja su govorila isključivo o stručnim i znanstvenim aspektima pravilne prehrane i važnosti doručka što je izrazito važna tema te nije bilo nikakvog spomena niti jednog konkretnog proizvoda u predavanjima. Naravno da obzirom na okruženje skupa i organizaciju postoji mogućnost misinterpretacije ali ponavljam navedene žitarice mogu biti jedan od izbora i stoga cijeli skup nije niti znanstveno niti stručno sporan kao ni potpora Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo istom.

Srdačan pozdrav

Bla bla bla....

boldano - do koje su ono godine rekli smanjiti šećer u žitaricama, 2015.-e? Dotad uredno šopamo djecu?

a nevjerojatno kako me živcira kad upotrijebe riječ "misinterpretacija", ili kad ne znaju da se ne kaže "dodatno bi naglasila" nego bih naglasila :/

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Možda ne bi bilo loše proširiti glas među roditeljima? Koliko shvaćam škole nisu prisiljene taj otpad nuditi djeci, a ni djeca nisu to prisiljena jesti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e, ali roditelji ne misle da je to loše
    za većinu njih, a i ove iz HZJZ, kako smo čuli na sastanku s njima, ovaj tjedan), misle kako su to žitarice i uopće ne vide što je sporno
    jer, "znate, one kuglice koje su SAMO okolo prelivene čokoladom... znate, unutra je INTEGRALNO brašno"

nažalost, ne razumiju...
    a roditelji će onda još manje

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ali apri, to je vrhunska nutricionistička znanost ... od prije 20 godina

Šteta što mlađe generacije nutricionista nemaju pravo glasa.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovo su mlade žene
    mlađe od nas dvoje
    obje 73. godište
    Posljednje uređivanje od apricot : 07.04.2013. at 21:27

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sad me nađe, najače mi je kad u vrtiću za doručak piše žitarice, a voze im čokoladne kuglice, iskreno,
    mi smo u vrtiću novi (od jeseni) i ja sam se baš šokirala kad sam to vidjela, nevjerovatno mi je to.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Gore sam spomenuo "Unhappy meals" pa tko još nije, može pročitati ovdje: https://www.nytimes.com/2007/01/28/m...tionism.t.html

nije mi prile bilo poznato njegovo djelo, ni lik, ali mi je interesantno da sam do istih/slicnih zakljucaka dosla i sama, analizirajuci i sintetizirajuci sve sto sam o hrani, odnosnoo raznim konceptima hranjenja procitala. (a toga je puno )
    + ono sto sam sama iskusila, te intutivno "osjetila".

ps. ja sam bome svoje vec tako izdresirala, da vise ni ne pogledaju sve te kuglice i medvjedice, a kamoli da bi to kupili ili jeli.
    Posljednje uređivanje od seni : 08.04.2013. at 11:06

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

odsad će sva djeca biti zdrava poput premijera- jer eto njemu žena daje zdrav doručak

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vidim da je netko dobio odgovor na upit poslan HZZJ. Ima li i drugih koji su pisali? Ja sam pisala već dugo i ništa od odgovora. Vjerojatno im se šprancani odgovor nije uklapao u direktno postavljena pitanja.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

meni odgovorili dvaput, na treći mail više nisu, valjda im se više nije dalo.
    Ma super da se reagiralo, sljedeći put će razmisliti malo bolje prije nego naprave nešto slično, pritiskom se stvaraju odgovornije institucije.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

neće
    rekli su da će svaki put podržati proizvođače koji to zatraže

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Možda nije bilo dovoljno pritiska

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I mcdonalds se fura na zdravo. Hoće i njih podržati? I Đuro koji na okretištu peče čevape bi mogao reći da se do 2015. planira približiti zdravstvenim smjernicama pa bi ga danas trebalo podržati i dati mu bar neku naljepnicu na kojoj piše 'Dajte ovo svojoj djeci svakog dana. Počevši od danas. Vaš HZZJ'.

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •