hm... mi smo slušali one koji kažu ne dirati pišu/kožicu pretjerano, pedica tvrdi da je super; kožicu povlačimo koliko ide (prilično je OK) i čistili smo samo namočenom vaticom (voda)... E sad, bili smo privatno na urinokulturi i dr. je pogledala pišu i kaže da je kožica OK, ali ispod kože na piši ima bijelih naslagaOna kaže da
1) sada čistimo uljem (kojim uljem? sezam, badem, ili koje ste koristili?)
2) te naslage se mogu otkloniti nekakvim struganjem, ako sam dobro shvatila; našprica se lokalnim anestetikom i otklone se naslage?
Jel' imao netko slično iskustvo? Što napraviti?

Ona kaže da
Odgovori s citatom
Mommy, pročitala sam ja to još prije, ali to mi baš ne pomaže u ovom slučaju/dilemi... Radi se o tome da mi često moramo kontrolirati urin jer je ribica pokupila e. coli od mene zbog predugog poroda, a dr. (nefrolog) je rekla da postoji mogućnost da nam se zbog tih naslaga vide bakterije u urinu, a one u stvari ne dolaze iz organizma, nego s površine piše. Meni je to fakat totalna nepoznanica pa sam htjela provjeriti kakva su vaša iskustva.
i opet zahvaljujem, hvala
i onda mu je povukao kožicu valjda do kraja,a kad ono sve bijelo.to je bilo grozno za vidjet.Osjećala sam se krivom kaj to prije nisam uočila,ali sam onda shvatila da nisam mogla znati šta se skriva ispod kožice.Kompletni dio ispod glavića je bio prekriven sa naslagama,i doc se čudio kako nije imao problema zbog toga.Maureno se malo plakao (najviše zbog toga kaj je morao bit na leđima) . U utorak moramo na kontrolu,a onda ćemo vidjeti dalje.Nije reklama ali moram napisati da nisam srela toliko dragog doktora kao što je on.E da, svakih pola sata mu stavljam hladni oblog na vjeverića i mogu ga normalno okupati,ali potezanja nema do utorka,jel će to napraviti doc na kontroli
žurim se pa je ispalo da je namazao meni
) i da će to puknuti do negdj 2. ili 3. godine.