-
Mi smo imali istu stvar, kožicu smo mogli navući toliko da se malo vidio glavić, ali ispod kožice se nakupilo nečistoća pa je to izgledalo kao bijeli prištići. Otišli smo kod urologa ( na preporuku pedijatra ) jer nismo mogli sami navući kožicu, tamo mu je urolog do kraja odlijepio kožicu tj. navukao do kraja, i sve očistio ( tek smo onda vidjeli koliki je to glavić i da smo mi navlačili možda 1/4). To je bilo koma jako je plakao i par dana ga je peklo dok je piškio, tako da smo piškili i u pelenu i u tutu i po kupaonici. Mazali smo s kremicom ( tobrex ili bivacin), pišan mu je jedno tjedan dana bio natečen i malo plav, ali nakon toga redovito navlačimo kožicu svaki dan bez problema i moram reći da je uvijek čist, da se nema što očistiti osim ako ima neku malu upalicu. Urolog nam je rekao i i bolje da smo došli sada ( to je bilo u 12 mj) nego kasnije, bez obzira što još nosi pelene.
Eto to je naše iskustvo. Možda je i bolje da smo to sad obavili dok je manji jer je bilo lakše kad smo morali navlačiti kožicu dok je to sve bilo svježe i bolno, nije se ni snašao dok smo MM i ja navukli kožicu i vratili nazad.
Jedino što nas je bilo strah, urolog je rekao da kad se prevuče kožica da se ne smije dugo čekati jer se može desiti da se ne može vratiti nazad.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma