Cure hvalaMommy, pročitala sam ja to još prije, ali to mi baš ne pomaže u ovom slučaju/dilemi... Radi se o tome da mi često moramo kontrolirati urin jer je ribica pokupila e. coli od mene zbog predugog poroda, a dr. (nefrolog) je rekla da postoji mogućnost da nam se zbog tih naslaga vide bakterije u urinu, a one u stvari ne dolaze iz organizma, nego s površine piše. Meni je to fakat totalna nepoznanica pa sam htjela provjeriti kakva su vaša iskustva.
Dakle, kao što sam napisala, dr. je sugerirala da je "struganje" opcija, prvenstveno zbog bakterija. Iako, nalaz nam je sad OK :D pa ćemo probati čistiti s uljem, ne bi li to otišlo samo od sebe....ma to su samo bjelančevine iz mokraće, kakvo struganje
p.s. Moram reći da sam u stvari bila jako ljuta na sebe kad mi je dr. pokazala naslage, jer ih nisam sama primjetila, odnosno kožica se dala povući, ja sam prebrisala s vaticom i nisam se upuštala u analize![]()

Mommy, pročitala sam ja to još prije, ali to mi baš ne pomaže u ovom slučaju/dilemi... Radi se o tome da mi često moramo kontrolirati urin jer je ribica pokupila e. coli od mene zbog predugog poroda, a dr. (nefrolog) je rekla da postoji mogućnost da nam se zbog tih naslaga vide bakterije u urinu, a one u stvari ne dolaze iz organizma, nego s površine piše. Meni je to fakat totalna nepoznanica pa sam htjela provjeriti kakva su vaša iskustva.
Odgovori s citatom