-
Mi smo prije dva mjeseca također zamjetili bijele nakupine, dvije hrpice. S obzirom da mu se kožica ne može povući, tako niti te naslage nisu imale priliku otići već su se polako skupljale i rasle.
Ja sam odmah, kad sam ih zamjetila, otišla pedijatrici koja se ustvari nasmijala na moju preveliku brigu i rekla da to ne treba ništa dirati, da se događa normalna stvar (bit ću baka
) i da će to puknuti do negdj 2. ili 3. godine.
Eh sad... sinoć navečer je to bijelo provirilo kroz rupicu od cca 2 mm i kako sam vidjela da pod pritiskom (laganim) to bijelo izlazi dalje, ja sam malo stisla da izađe više toga. Tada je ustvari ta rupica pukla poprilično i puno je bijelog izašlo, a miš je urnebesno plakao.
I sad jutros... ne da mi ni da ga pipnem, ali sam prilikom tuširanja imala priliku vidjeti da mu je na jednom dijelu jaako crveno/ljubičast i tog bijelog još ima, ali nisam htjela još čeprkati.
Mislite li da sad kad se ta kožica proširila i glavić je provirio poprilično (ne znam sad koji je to postotak proširenja), treba otići pedijatrici da provjeri da li se dogodilo nešto neprirodno i loše ili da pustim da to polako prođe bez dodatnog mučenja?
Naša pedijatrica je inače vrlo nježna i nepanična... ali ipak.
Hvala vam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma